Şimdi Ara

UPGRADE HAKKINDA HERSEY ^^^GENEL TOPIC OLSUN LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
6.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • upgrade konusunda bı kac topıc gordum.... herkes bi topıc acıyor....upgrade ıle ılgılı soruları reımlerı aklınıza takılanları bır topıc altında toplayım ...bolelıkle forum kırlılıgı olmammıs olur.....umarım ust konu olur

ılk sorular benden gelsın

sımdıye kadar cok upgrade yaptım dunya kadar ıtem bastım ama poıson basarken hıc ıtem yakmadım...az once bı vıdeo ızledım adam +8 raptora poıson basarken yakıyor...simdi normalde poıson basarken ıtem yanarmı yanmazmı...yoksa bu talıhsızlık son zamanlarda cok ca duydugum anvıl buga gırıyor ard arda ıtem yakınca muhabbetınden dolayımı oluyor...

bır ıkıncısı +8 e basmadan once ıtem yakma muhabbetı....kımı dıyorkı o anda serverda yakılan yanı anvılde yakılan ıtem % sıne ve ıtemın clasına gore up rate artıyor yada azalıyor diyor...kimi de sadece senın yaktıgın ıteme gore senın up rate ın dusuyor yada artıyor dıyor bunlardan hangısı dogrudur..bilgisi olan arkadaslar varsa yardımcı olsun...

TOPIC SIMDIDEN HAYIRLI OLSUN...LUTFEN UPGRADE ILE ILGILI TUM SORULAR SS LER BU TOPIC ALTINDA TOPLANSIN

http://img72.imageshack.us/my.php?image=sherion8ha5.jpg

http://img451.imageshack.us/my.php?image=shard8um9.jpg

http://img253.imageshack.us/my.php?image=viper9lx8.jpg

http://img63.imageshack.us/my.php?image=ironnecked9.jpg

• SLM MUSTAFA
    bence tamamen sanş işi başka birşey de yaktıgın itemin bir sonraki iteme basmadakı sansını artırdıgı var
    ayrıca ordaki sıralama da senın veya baskasının yaktıgı ıtemın veya trınanın sonunda basılan ıtemın de geçme sansı çok yüksek

msn e ne oldı la heç online olamıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA

upgrade konusunda bı kac topıc gordum.... herkes bi topıc acıyor....upgrade ıle ılgılı soruları reımlerı aklınıza takılanları bır topıc altında toplayım ...bolelıkle forum kırlılıgı olmammıs olur.....umarım ust konu olur

ılk sorular benden gelsın

sımdıye kadar cok upgrade yaptım dunya kadar ıtem bastım ama poıson basarken hıc ıtem yakmadım...az once bı vıdeo ızledım adam +8 raptora poıson basarken yakıyor...simdi normalde poıson basarken ıtem yanarmı yanmazmı...yoksa bu talıhsızlık son zamanlarda cok ca duydugum anvıl buga gırıyor ard arda ıtem yakınca muhabbetınden dolayımı oluyor...

bır ıkıncısı +8 e basmadan once ıtem yakma muhabbetı....kımı dıyorkı o anda serverda yakılan yanı anvılde yakılan ıtem % sıne ve ıtemın clasına gore up rate artıyor yada azalıyor diyor...kimi de sadece senın yaktıgın ıteme gore senın up rate ın dusuyor yada artıyor dıyor bunlardan hangısı dogrudur..bilgisi olan arkadaslar varsa yardımcı olsun...

TOPIC SIMDIDEN HAYIRLI OLSUN...LUTFEN UPGRADE ILE ILGILI TUM SORULAR SS LER BU TOPIC ALTINDA TOPLANSIN

http://img72.imageshack.us/my.php?image=sherion8ha5.jpg

http://img451.imageshack.us/my.php?image=shard8um9.jpg

http://img253.imageshack.us/my.php?image=viper9lx8.jpg

http://img63.imageshack.us/my.php?image=ironnecked9.jpg

bunların hepsini senmi bastıın??????????

• Alıntı yapmayın çok yer kaplıyo resimler ..
  • üffffffff adama baq yaaa
  • itemler güzel sen mi bastın bunları
  • evet o basmıştır %100 .. eminim istiyene sslerle açıklarım . Mustafa abi izin verirse tabe . Az mı ii +7 sattıydın bana :P

INANMAYANLAR SON SS DEKI EN ALTTAKI PME BAKSIN :P eski nickim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi évaN -- 28 Aralık 2006; 16:10:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslar "hat mesgul" ne demek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: slK_200

SLM MUSTAFA
    bence tamamen sanş işi başka birşey de yaktıgın itemin bir sonraki iteme basmadakı sansını artırdıgı var
    ayrıca ordaki sıralama da senın veya baskasının yaktıgı ıtemın veya trınanın sonunda basılan ıtemın de geçme sansı çok yüksek

msn e ne oldı la heç online olamıyorsun

salih msn hacklendı yenı msn mı ekleyebılırsın

mrhoke6969@hotmail.com
    satis2@k n i g h t m a r k e t.net

bu arada site actık beklerım senıdewww.k n i g h t m a r k e t.net

bu arada ıtemlerı senmı bastın dıye arakdaslara cevap olarak evet bu ve bunun gıbı bır cok ıtemı ben bastımm aksam eve gıdınce dıger ss lerı de atarım ıstersenız ama henuz sorularıma cevap almıs degılım tam olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LADY__MARTHA -- 28 Aralık 2006; 16:11:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: killbill3

evet o basmıştır %100 .. eminim istiyene sslerle açıklarım . Mustafa abi izin verirse tabe . Az mı ii +7 sattıydın bana :P

INANMAYANLAR SON SS DEKI EN ALTTAKI PME BAKSIN :P eski nickim

kami ss koyabılırsın sende ızın var tabıkı
  • itemler güzel ve iyi de ama şöyle bir şey daha var mesela item basmadan önce yakıyorsunuz da yakacaığınız itemde önemli mesela ben 5-6 tane +7 priest paper elbissi bastım ve +8e basarken hepsi yandı yine yapıtm yine yandı ama geçen gün +7 chitin deniyecektim basmadan önce bir şeyler yakyıim dedim ve yakacak olarak 4-5 tane priest paper kıyafeti alarak +7 bastım, bir tane oldu gerisi yandı ve chitine bastım orda yandı e hadi buda yansın dedim preist paper +7 yi bastım +8 oldu yani basacaığın silahatan değerli bir şey yakmakda da yarar var
  • ya sımdı bak soyle bı olayda var...72 asas ım vardı...o charın 70 gorev sılahını basacaktım...dedımkı onden normal upgrade ımı basayım yanarsa onu basarım dedım...her zamankı gıbı bı suru fp +7 +8 clevar ıle gıttım 4 tane de shard+7 5 trane trına ve +6 gorev daggerı....fpler cleaverları yaktım..shardları bastım trına ıle +8 olmadılar...trına ıle 70 gorev daggerını koydum oda +7e ge,cmedı ...... bunu nasıl acıklayacaksınız
  • Benim şu ana kadar edindiğim tecrübelerime göre low class item yakmak UPG de daha etkili oluyor. Çünkü low class item yanması zor olduğu için yaktığın an %si, high class item yaktığında artan %den daha fazla, bunu sword breaker ve salamander staffta çok test ettim zmnında. Ve yaktığın itemin ve basacağın itemin + sı aynı olması lzm bu yöntemlerin etkili olabilmesi için. Benim şimdiye kadar keşfettiklerim bunlar. Daha da fazlası var da o bende kalsın.
  • Ya abi süper basmışsın ben daha +6 shard basamıom tam mantığı nedir bunun ya heryerden bir ses ıkıo
  • ama surda zıt bı durum var...bazen ılk koydugunuz ıtem dırek gecıyor ...bazende 10 tane ıtem yakıyorsunuz hıcbırı gecmıyor...9 tane trına ıle gıdıpote elım bombos geldıgımı bılırım ....bıde bu anvılın buga gırme olayı varmı hakkaten...yanı yanma bugu dıyorlar bı yanmaya baslayınca devamlı yanıyor...buna bug dıyorlar

ve su vıdeodakı adam gıbı cok kez ıtem yaktım..ama poıson basarken yanmadı hıc...

http://www.youtube.com/watch?v=uGk9D2stE5g&NR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Fuchs

Ya abi süper basmışsın ben daha +6 shard basamıom tam mantığı nedir bunun ya heryerden bir ses ıkıo

tam mantıgını cozen adam bıraksın gıtsın oyunu ınsan olarak goremem ben o adamı...bence mantıgı bıle yok zaten tamamaen varsayımlar uzerıne kurlu bı sıstem......ne zaman neyın yanıp neyın gececegını bılmıyorsunuz...ha bellı olan bısey var....blessed upgrade scrol ıle +3 e kadar yanmadı %100 upgrade succes yanı gm upgrade kagıdı ıle de +8 e kadar :)
  • itemleri satıon mu?ama dehset itemler ya!nasıl bastın?
  • konu dısına cıkacak sorular sormayın arkadaslar lutfen bu topıc sadece upgrade ıcın olsun...ıtemlerın satısı coktan yapıldı kalmadı o gordugun ıtemler :)

MOD LARDAN RICAM KONUYU UST KONU YAPSINLAR
  • Vallahi benim tecrübelerime göre anvil bug olayı var..Kim ne derse desin..Bir inventory +7 fabric (inventoryde sadece bir bölümde middle class upgrade var gerisi tamamen fabric) ardarda yandı..
  • bı arkadasım vardı bı gun kız arkadası ıle kavga ettı kafası attı bırakacam oyunu dedı gıttı +7 ıb sını koydu bus ıle( bunları yaparkende sovuyor bı yandan yanarsa vesıle olur oyunu bırakırım dıyor) bı bastı tek seferde +8 oldu

2 ay kadar sonra kız arkadası ıle yıne oyun yuzunden kavga ettıler aynı olay oldu bu sefer ben ıcımden dıyorum tamam bu sefer kesın bıraktı oyunu dıye ..herıf ogzumun onunde koydu ıb yı busla +9 a bastı... bunlar olmayacak seyler degıl ama bu anvılın mekanızmasını bı cozen ıhya olur
  • süper ss ler darısı basımıza
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.