Şimdi Ara

Upgrade için Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce bir pc topladım imkanlarım kısıtlı olduğu için;

msi H110m pro vd Anakart
    G4560 intel pentium işlemci
    Gtx 1050ti asus 4gb Ekran Kartı
    8 Gb Corsair ram
    500gb wd 7200 rpm Hard disk
    Benq 21.5 fhd monitör

Toplamıştım..şu an elimde 1500-2000 tl civarında bir bütçe var ama neye upgrade yapacağımı bilemedim..yanlış bişeyde yapmak istemediğimden burdaki bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlarımdan yardım almak istedim..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu kimse acil yardım edebilecek :(

• GTX 1060 alabilirsin ama 3 GB olanı ancak, onun haricinde daha iyi bir ekran kartı 1600-1700 liradan başlıyor o da işlemci için seni kısıtlar. Şimdilik işlemci alabilirsin. i5 7400-7500 gibi seçenekler bütçene uygun, kalan bütçeni daha sonra piyasa kendine geldiğinde ekran kartı için kullanırsın.

• Açıkcası oynadığım oyunlar world of warcraft overwatch arada da lol..açıkcası ben bütçeyi sonuna kadar kullanmak istiyorum..1060 3Gb alırsam bendeki g4560 ile darboğaz yapmazmı ? Ben g4560 ın maksimum 1050ti yi desteklediğini sanıyorum..yani bilmediğim için üstadlara sordum şu an yapabileceğim en mantıklı upgrade nasıl olmalı performansımın artması için..

• Acil ve güncel..

• emrekose32 kullanıcısına yanıt
    Bekle biraz ya da ikinci el i5 7xxx serisi işlemci al.rx 580,480 8gb olan modellerinden al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekose32

Açıkcası oynadığım oyunlar world of warcraft overwatch arada da lol..açıkcası ben bütçeyi sonuna kadar kullanmak istiyorum..1060 3Gb alırsam bendeki g4560 ile darboğaz yapmazmı ? Ben g4560 ın maksimum 1050ti yi desteklediğini sanıyorum..yani bilmediğim için üstadlara sordum şu an yapabileceğim en mantıklı upgrade nasıl olmalı performansımın artması için..

Darboğaz yapar tabii ama bütçene göre yazdım. 2000 lira ayırırsan 1300+700 lira ile i5 ile kombo yapabilirsin, kastettiğim buydu.

• ydagli42 kullanıcısına yanıt
    2.el işlemci bulmak gerçekten çok zor..yinede tavsiyen için teşekkür ederim..

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    Bana yinede şartlar ne olursa olsun 1060 3gb mantıklı gelmiyo..seninde dediğin gibi 6gb lerin fiyatıda minimum 1600 1700 sanırım bu durumda beklemem gerekecek..tavsiyen için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.