Şimdi Ara

Upgrade için notebookuma uygun işlemciler hangileridir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende 7 yıllık bir toshiba tecra a8 notebook var.Maddi durumlardan dolayı 2-3 yıl daha değiştiremeyeceğim. Bu cihazda T5500 işlemci var baktımki işlemci fiyatları yerlerde en azından CPU upgrade yapayım dedim. Hangi modeller uyar?

Şuanki işlemci 1.66ghz T5500, M soket, 667 mhz fsb, 2MB ön bellek, koduda SL9U4

chipsette 945GM

Merak ettiğim iki şey var yeni işlemci üzerindeki gibi 667mhz fsb mi olmalı, ikinciside önbelleği 2MB kalmaz zorunda mı yeni işlemciyle onuda 4MB'a çıkarabilir miyim?

Şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astra Maniaa -- 29 Ekim 2013; 10:37:32 >

• Bende düşünmüştüm upgrade edip İ5 460M'den İ7'ye geçmeyi sonra vazgeçtim fiyatlar uygun değiller pek
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astra Maniaa

güncel

Laptop ta işlemci ekran kartı bu tarz şeyleri değiştirmek meşakkatli ve masraflıdır tavsiye edilmez ..senin yapıcağın en fazla 2 gb daha ram ekletip(destekliyorsa tabi) format attırıp win 7 kurdurmak olucaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

güncel

Laptop ta işlemci ekran kartı bu tarz şeyleri değiştirmek meşakkatli ve masraflıdır tavsiye edilmez ..senin yapıcağın en fazla 2 gb daha ram ekletip(destekliyorsa tabi) format attırıp win 7 kurdurmak olucaktır..

katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O laptop'a yapacağın her upgrade sadece ölü yatırım olacaktır. 2GB RAM bile anca kullanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

güncel

error not found.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • T7200-T7400, T5600dan 3 kat pahalı olduğu için kargo dahil 23 tl gibi sudan ucuz fiyata T5600 aldım bugun montajını yaptım. T5550 ile arasındaki fark %8-9 civarıda olsa da artık online dizi izlerken takılma sorunu yaşamıyorum fakat fan sürekli maksimumda çalışıyor. Saygılarımla konu kilitlenebilir.
  • bahsedilen laptoptsa rs232 portu vardı sanırım. satmayı düşünüyorsan alıcıyım ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.