Şimdi Ara

Upgrade için tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, sistemimi forumdaki arkadaşlarımızın tavsiyesi ile toplamıştım , gayet memnundum ancak ekran kartını değiştirmek istiyorum.

sistem bileşenleri

I5 2500K
    Z77A-GD55
    G.Skill RipjawsX 8GB (2x4GB) DDR3 1866Mhz
    CORSAIR H100-Corsair Carbide 400R
    ASUS HD 7850 Direct CU II
    Tagan 800W 2 Force II PSU
    Corsair 120GB LS SATA 3.0 SSD x2
    1 tb Hdd

bu sistemi sadece bf4 oynamak için kurdum.

donanım konusunda pek bılgım yok sızın tavsıyelerınıze göre I5 2500K İle darboğaz oluşturmayacak bır ekran kartı almayı dusunuyorum.

ram,i 16 Gb çıkarmam bana performans açısından kayda değer bir yarar sağlarmı.?

ve sistemimdeki hd 7850,yi ikinci elde ne kadara satmalıyım. "garantisi bitik" kutuları vs duruyor ve oc yapmayı bılmedığımden stock olarak kullanıldı. gerçi becerebilsem kesin yapardım oda ayrı bır konu :)

yapacağınız tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarpoon -- 5 Ağustos 2016; 14:03:16 >

• Gtx1060 alacak butceniz var ise iyi gider. Ramleri sadece yeni seri ekran kartı alacaksanız 16gb a cıkarın derim.
    Gidip gtx960-r380 fln alacaksanız 16gb rame gerek yok.

Butcen yoksa ikinci el ekran kartı alırım diyorsan 290x-970 tavsiye ederim fiyatları baya dustu.
  • tarpoon T kullanıcısına yanıt
    Bütcenize göre Rx 480 Rx 470 Gtx 1060 alınabilir.
  • GTX 1060 için butçeyı zorlarım. bırde forumu arastırırken f/p olarak RX 460 /470 lerden bahsedılıyor sanırım su anda piyasaya gırmedı beklemeye deyecek ve benım sıstemıme uyumlu olacak bır urunmudur..?

yorum için teşekkür ederım HaRdWaReMaNiaC.
  • tarpoon T kullanıcısına yanıt
    Sisteminizle herhangi bir sorun çıkarmazlar fakat Rx 480-Gtx 1060'dan düşük modeller.
  • teşekkür ederım
    bırde benım hd 7850 ıkıncı elde ne kadar ıstemelıyım.?
    hanı ne benı uzsun nede almak ısteyen arkadaşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarpoon -- 5 Ağustos 2016; 17:13:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.