hedefim +8 chd bunlar yeter mi yoksa birazda item yakmam lazım mı yakam lazımsa neler yakabilirim
Dostum ben önden item Yakma olayına fazla inanmıyorum ama Elindekilerin Yeterli olacağını düşünüyorum.
Şans
Bence Geçmiyecek. Önden Ezik'te Olsa 1 Uniqe Yak Derim.
Ben zamanında 2 günde bir anvile gidiyordum. 2 kere exceptional raptor+8 ve 1-2 kere shard+8 bastım. Ha birde +8 cleaver yakıyordum hep, bir gün de trinasız cleaver+9 bastım
Öncelik anvile chaos, bdw, gem saatlerinde gitme. Gideceksen aksam üstü, yada öglen oyunun fıkır fıkır oldugu saatlerde git
Önce +8 maullardan yakmaya başla, ardından chitin+7leri koy, büyük bir ihtimalle, chitinler ve maullar kırılacak.
Ardından cleaver+8 at 2 tane anvile. Ama hemen öyle pat diye vurma. Az bekle, sapsarı oldugu zaman cleaverları bas. Şansın yaver giderse 1 tanesi+9 olur. Ve en azından trina paralarını cıkartırsın.
Sonra diyelim ki cleaverlarda geçmedi. +7 Cold'u koy, kıpkırmızı oldugu zaman ardından hemen sapsarı bir ışık göreceksin. İlkinde o COLD HEARTED patlayacak. Nedenini sorarsan her zaman ilk bastıgım item kırıldı.
Sonra diğer chd+7'yi koy. Geçerse 2nci cold hearted geçer. Ki %75 ihtimalle 2nci bastıgın cold hearted+8 olacak.
Eğer 2 chd+7de kırılırsa, 3ncünün geçme ihtimali cok zor
Yeterde artar bile yakacakları arttır ilk CHD bile geçebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme