Şimdi Ara

upgrade konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3x chd +7

3x trina

4x chitin +7

6x +8 maul

hedefim +8 chd bunlar yeter mi yoksa birazda item yakmam lazım mı yakam lazımsa neler yakabilirim

• Dostum ben önden item Yakma olayına fazla inanmıyorum ama Elindekilerin Yeterli olacağını düşünüyorum.
  • Şans
  • Bence Geçmiyecek. Önden Ezik'te Olsa 1 Uniqe Yak Derim.
  • Ben zamanında 2 günde bir anvile gidiyordum. 2 kere exceptional raptor+8 ve 1-2 kere shard+8 bastım. Ha birde +8 cleaver yakıyordum hep, bir gün de trinasız cleaver+9 bastım

Öncelik anvile chaos, bdw, gem saatlerinde gitme. Gideceksen aksam üstü, yada öglen oyunun fıkır fıkır oldugu saatlerde git

Önce +8 maullardan yakmaya başla, ardından chitin+7leri koy, büyük bir ihtimalle, chitinler ve maullar kırılacak.

Ardından cleaver+8 at 2 tane anvile. Ama hemen öyle pat diye vurma. Az bekle, sapsarı oldugu zaman cleaverları bas. Şansın yaver giderse 1 tanesi+9 olur. Ve en azından trina paralarını cıkartırsın.

Sonra diyelim ki cleaverlarda geçmedi. +7 Cold'u koy, kıpkırmızı oldugu zaman ardından hemen sapsarı bir ışık göreceksin. İlkinde o COLD HEARTED patlayacak. Nedenini sorarsan her zaman ilk bastıgım item kırıldı.

Sonra diğer chd+7'yi koy. Geçerse 2nci cold hearted geçer. Ki %75 ihtimalle 2nci bastıgın cold hearted+8 olacak.

Eğer 2 chd+7de kırılırsa, 3ncünün geçme ihtimali cok zor

• Yeterde artar bile yakacakları arttır ilk CHD bile geçebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.