Arkadaşlar Merhaba Mutlaka benzer konu olarak açılmış olabilir ancak cevabını bulmadığım için kendim konu açayım dedim,neyse 2 gündür UPLAY üzerinden önceden yükleyip biraz oynadığım ancak bu haftasonu ücretsiz olacak ayrıca erken erişime indirmek için açılın "THE DİVİSİON" oyununu indirmek istedim ve sıkıntıy ile karşı karşıya kaldım.
Yükleme yaparken %75 oranına gelmesine rağmen artık indirme işlemini yapmaz oldu hatta uplayde hiç bir işlem çalışmaz oldu. ne yaptıysam çalışmıyor.
internet var 50 mbit fiber süperonln kota sorunu yok. her şey çalışıyor ama neden bir anda duru verdi ve hata mesajıda yok. olsa oda iyi.
yardımlar için şimdiden emeklerinize teşekkür ederim.
Arkadaşlar
Sorunu çözdüm artık çalışıyor. Çözüm: 1 gün önce pc ye taktığım ve windows 10 tarafından otomatik kurulan usb wifi cihazının sürücüsünü kaldırdım."driver booster" vasıtası ile sorun çözüldü. %100. son resimde görüleceği gibi hızı normale ve uplayde normale döndü valla çok ilginç çakışması.
Teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme