Bildirim
Upload Hızı Neden Düştü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Anlık olabilir hocam. Şuan nasıl ? -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Anlık olabilir hocam. Şuan nasıl ?
2 Gündür aynıymış.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
quote:
2 Gündür aynıymış..
Okudum , biliyorum -
aynı değişen birşey yokquote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
quote:
2 Gündür aynıymış..
Okudum , biliyorum
Alıntıları Göster
-
Bugünkü değerler de böylequote:
Orijinalden alıntı: alper_48
aynı değişen birşey yok
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: alperdursun
1 aydır gayet iyi download ve upload değerlerinden upload hızı neden düştü??? 2 gündür bu şekilde
Tarifeniz ve hat değerleriniz nedir? Muhtemelen 8 mbps tarifesinde ve modeme 9800 kbps down geliyor, bu normal. Ama dediğiniz gibi up hızı düşük, nerdeyse 0.68 mbps'nin yarısı. Bu yüzden up hat değerinizi yollayın.
-
-
ulaşılabilir hız 25-26 megabit civarındaydı o da düştü. müşteri hizmetlerini falan aramadım henüz. belki sistemlerde bakım falan vardır diye bekliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: alper_48quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
quote:
1 aydır gayet iyi download ve upload değerlerinden upload hızı neden düştü??? 2 gündür bu şekilde
Tarifeniz ve hat değerleriniz nedir? Muhtemelen 8 mbps tarifesinde ve modeme 9800 kbps down geliyor, bu normal. Ama dediğiniz gibi up hızı düşük, nerdeyse 0.68 mbps'nin yarısı. Bu yüzden up hat değerinizi yollayın.
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
quote:
Evet Up Snr sınırınız çok düşmüş ve up hızınız 400 küsür kbps'de. İyi ki hat değerlerinizi görmek istemişiz demek oluyor. Sizde bu açtığım başlıktaki Snr mağdurları grubundansınız o halde:
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=74660423
-
Hızınızı biraz aşağı çekerseniz snr yükselir ve up düzelir hocam.quote:
Orijinalden alıntı: alper_48
ulaşılabilir hız 25-26 megabit civarındaydı o da düştü. müşteri hizmetlerini falan aramadım henüz. belki sistemlerde bakım falan vardır diye bekliyorum.
Alıntıları Göster -
quote:
Hızınızı biraz aşağı çekerseniz snr yükselir ve up düzelir hocam.
hızımı neden aşşağıya çekeyim?? 1 ay boyunca sıkıntı olmadan kullandığım internete neden çözüm olarak hız düşürme gösteriliyor?? o hızın geri getirilmesi düşünülmüyor? Zaten akk'den dolayı 15-20 gün sonra ttnet hızımızı düşürüyo. Ben hızımı falan düşürtmem. Çaresini ttnet düşünecek ben değil -
quote:
quote:
hızımı neden aşşağıya çekeyim?? 1 ay boyunca sıkıntı olmadan kullandığım internete neden çözüm olarak hız düşürme gösteriliyor?? o hızın geri getirilmesi düşünülmüyor? Zaten akk'den dolayı 15-20 gün sonra ttnet hızımızı düşürüyo. Ben hızımı falan düşürtmem. Çaresini ttnet düşünecek ben değil
Bana niye kızıyorsun hocam . -
quote:
quote:
quote:
hızımı neden aşşağıya çekeyim?? 1 ay boyunca sıkıntı olmadan kullandığım internete neden çözüm olarak hız düşürme gösteriliyor?? o hızın geri getirilmesi düşünülmüyor? Zaten akk'den dolayı 15-20 gün sonra ttnet hızımızı düşürüyo. Ben hızımı falan düşürtmem. Çaresini ttnet düşünecek ben değil
Bana niye kızıyorsun hocam .
çözüm olarak o hızın geriye getirilmesini değil de düşürülmesini teklif ettiğiniz için olabilir mi??
-
quote:
quote:
quote:
quote:
çözüm olarak o hızın geriye getirilmesini değil de düşürülmesini teklif ettiğiniz için olabilir mi??
Diğer konuda @programmer_onur snrnin düştüğünü ve toparlamadığını , diğer üyelerse ttnete bildirim yaptıklarını ancak snr nin geri yükselmediğinden bahsetti. Yani buradan şu çıkıyor ki , giden snr geri gelmiyor. Geçenlerde olan genel kesintide benimde snr düştü ancak geri toparladı 2 gün sonra. Umarım sizinkide toparlar.
Burada bana , başkasına kızmayada hiç bir hakkınız yok. Yinede iyi dileklerimle , snrniz umarım düzelir.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Diğer konuda @programmer_onur snrnin düştüğünü ve toparlamadığını , diğer üyelerse ttnete bildirim yaptıklarını ancak snr nin geri yükselmediğinden bahsetti. Yani buradan şu çıkıyor ki , giden snr geri gelmiyor. Geçenlerde olan genel kesintide benimde snr düştü ancak geri toparladı 2 gün sonra. Umarım sizinkide toparlar.
Burada bana , başkasına kızmayada hiç bir hakkınız yok. Yinede iyi dileklerimle , snrniz umarım düzelir.
Daha önce gayet iyi hız değerlerine sahip olduktan sonra hızımın düşmesi sizce mantıklı mı? ve bunun çözümü için hızınızı düşürün denilmesi mantıklı mı? Düşünce yapısı olarak bunun sebebinin ttnetin yetersiz hizmet sağlaması olarak söylenmesi gerekirken, kullanıcıdan hızının düşürülmesi beklentisi sizce doğru mu?? Hızım böyle olduğu halde henüz arıza kaydı bırakmadım. Bıraktığımda adım gibi biliyorum hızımı düşürecekler ve onun tekrardan yükseltmem için defalarca arıza kaydı bırakmam gerekecek. Ttnet bulunduğum bölgeye fiber çekti ve saha dolabı 150-200 metre uzaklıkta. Umarım upload hızı eski haline döner en kısa zaman içinde
-
Biliyorum hız düşürmek çok yanlış bir arıza çözüm şekli katılıyorum bu dediğinize. Ancak elimizden ne gelir ? Fikriniz varsa buyrun. Anıl nikli üye var , adam 16 alırken artık 4 alıyor. Ekip gelmiş evine , bir çözüm bulamamışlar. 16 alan adam artık 4 alıyor.quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Daha önce gayet iyi hız değerlerine sahip olduktan sonra hızımın düşmesi sizce mantıklı mı? ve bunun çözümü için hızınızı düşürün denilmesi mantıklı mı? Düşünce yapısı olarak bunun sebebinin ttnetin yetersiz hizmet sağlaması olarak söylenmesi gerekirken, kullanıcıdan hızının düşürülmesi beklentisi sizce doğru mu?? Hızım böyle olduğu halde henüz arıza kaydı bırakmadım. Bıraktığımda adım gibi biliyorum hızımı düşürecekler ve onun tekrardan yükseltmem için defalarca arıza kaydı bırakmam gerekecek. Ttnet bulunduğum bölgeye fiber çekti ve saha dolabı 150-200 metre uzaklıkta. Umarım upload hızı eski haline döner en kısa zaman içinde
Alıntıları Göster
Bunları okudukça bende üzülüyorum , paramızın karşılığını alamıyoruz.
-
quote:
Biliyorum hız düşürmek çok yanlış bir arıza çözüm şekli katılıyorum bu dediğinize. Ancak elimizden ne gelir ? Fikriniz varsa buyrun. Anıl nikli üye var , adam 16 alırken artık 4 alıyor. Ekip gelmiş evine , bir çözüm bulamamışlar. 16 alan adam artık 4 alıyor.
Konuya bu şekilde yaklaşırsanız daha samimi olur. İşte çözüm olarak ilk baştan şu hız düşürme olayını gerçekleştirtmeyelim. Ttnetle sorunu olan birçok insan var ve herkes parasının karşılığını almak istiyor. O zaman geriye ttnetin bu konuda hizmet kalitesini arttırmak kalıyor. Bulunduğum bölgeye fiber bir şekilde geldi ve artık yüksek hızlarda internet kullanmak istiyorum. Btk'ya 1 kez şikayette bulundum ilk zamanlardaki sorunlarımdan dolayı ve herkese aynı cevapları yolluyorlar. Verilen cevap geri dönüş yapıldı denilsin diye gerçekleştiriliyor. Çözüm diye birşey yok. Çözümü kullanıcılar değil, hizmeti veren ve insanların hakkını korumaya çalışan kurumlar sağlayacak.
-
Peki aklınızdan ne geçiyor ? Yani ne yapılmasını öneriyorsunuz ? Hızınızı düşürmeyinin dışında.quote:
Biliyorum hız düşürmek çok yanlış bir arıza çözüm şekli katılıyorum bu dediğinize. Ancak elimizden ne gelir ? Fikriniz varsa buyrun. Anıl nikli üye var , adam 16 alırken artık 4 alıyor. Ekip gelmiş evine , bir çözüm bulamamışlar. 16 alan adam artık 4 alıyor.
Konuya bu şekilde yaklaşırsanız daha samimi olur. İşte çözüm olarak ilk baştan şu hız düşürme olayını gerçekleştirtmeyelim. Ttnetle sorunu olan birçok insan var ve herkes parasının karşılığını almak istiyor. O zaman geriye ttnetin bu konuda hizmet kalitesini arttırmak kalıyor. Bulunduğum bölgeye fiber bir şekilde geldi ve artık yüksek hızlarda internet kullanmak istiyorum. Btk'ya 1 kez şikayette bulundum ilk zamanlardaki sorunlarımdan dolayı ve herkese aynı cevapları yolluyorlar. Verilen cevap geri dönüş yapıldı denilsin diye gerçekleştiriliyor. Çözüm diye birşey yok. Çözümü kullanıcılar değil, hizmeti veren ve insanların hakkını korumaya çalışan kurumlar sağlayacak.
Alıntıları Göster
-
quote:
Peki aklınızdan ne geçiyor ? Yani ne yapılmasını öneriyorsunuz ? Hızınızı düşürmeyinin dışında.
1 ay önce nasıl çalışıyosa o hale geri getirsinler. Başka bir şey istemiyorum. Ttnet dünyada hani ilk 10 içinde ya, çözümü sağlayacak mühendisi falan vardır sanırım. Çözümü bilsem buraya şikayetimi belirtmem bu arada. Genel olarak bir sorun var ve bir çok kişi bundan şikayetçi; ama sizin aklınızdan hız düşürmekten başka çözüm geçmediği kesin
Benzer içerikler
- türk telekom hipernet nedir
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- wifi hızlandırma
- statik ip
- ağda kayıtlı değil ne demek
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- cep magnet nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X