Şimdi Ara

UPLOAD HIZLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gayet verebiliyorlardı 8 düşürmemeleri lazımdı
  • Turknet vae 5 e düşmüş
  • türknette de 5 e düşmüş....

şaka gibi vallahide billahide.
  • wa$abi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 16 Mbps' te kadar ADSL paketimizde upload hızı 1 Mbps' te kadardır.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Merhaba, upload hızları için bize resmi bir bilgi verilmedi. Resmi bilgi gelmesi durumun sizlerle paylaşacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Benim şikayetim 5. ayını doldurdu Türknet yetkilisi artık düzeltseniz bu sorunumu?
  • Türknet müdürü açıklamasında pandemide %40 internet veri artışı var buda maliyet diyerek zammı basıp 98 tl yaptı. Bu güne kadar hiç kimsede bizim veri kullanımları bu ay çok düştü fiyatlara indirim yapıyoruz dememişti.

Pandemiden sonraki bahsettiği süprizde zamlı internete daha düşük hızlarla sahip olacağız sanırım bu süpriz kendilerineymiş biz yanlış anlayıp üstlenmişiz :D

Alternatif bulursam türkneti direk bırakırım, fiyat/hız konusunda daha iyi bir operatör bilen varsa özelden yazsın saniye düşünmeden geçeceğim. Özellikle upload hızı yüksek olsa yeter download düşse bile razıyım.
  • Kanka azaldı sanki ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vallahi ben ttnet kullanıyorum pandemide hızım düşmüştü ama şimdi dahada düştü.TTNET'e teşekkürlerimi sunmaktayım. bence daha da düşürüp oyun,video ve diğer zevklerimi daha engelleyecek şekilde daha fazla düşürmezler. bunada şükür diyorum.
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Pandemi döneminde artan internet kullanımını desteklemek için Türk Telekom toptan seviyede sağladığı upload hızlarını geçici olarak artırmıştı. Biz de bu hızlandırmayı bu altyapı üzerinden hizmet verdiğimiz kullanıcılarımıza hemen yansıtmıştık. Ne yazık ki sadece bu döneme özel yapılan bu iyileştirme resmen 30 Haziran’da, fiilen 19 Temmuz’da sona erdi. Kalıcı olması için konuşmalarımız devam ediyor ama henüz kesinleşmiş bir şey yok. Bizim kendi altyapımız üzerinden hizmet verdiğimiz müşterilerimiz için zaten pandemi öncesinde de bir sınır yoktu, pandemi sırasında olmadı, ileride de olmayacak.
    Daha hızlı internetli günlerde görüşmek dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 20 Temmuz 2020; 17:40:22 >
  • Vdf fiberde sıkıntı yaşayan var mı? Sabahtan beri gidip geliyor pc de internet. Wifi de sorun yok. Mh yi aramaya çalıştım şuanda bakımda diyor telesekreter kapatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi bir ülkede yaşıyoruz sonumuz hayrolsun.

• Telekom ttnet 8'den 5'e düşürdü.
  • Lütfedip dalga geçer gibi bir tutam daha upload verdiler sonra yine koklatma internete devam. TT un kullanıcılara yaşattığı bu durumdan dolayı tebrik ediyorum. Diğer firmalar da böyle ciddiyetsiz yaptırımlar karşısında ne diyeceklerini şaşırdılar.

• Vodafone fiber de sorun yok 20 mbit upload var

• Dün gece kapatıp açtım modemi. Bende upload halen 8mblt. Vae 100/8 olarak hizmet alıyorum.

UPLOAD HIZLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 21 Temmuz 2020; 10:48:30 >
  • 5e düşürmüşler beni. TurkTelekom alt yapısı kullanıyorum.
  • Merhaba,
    Pandemi döneminde artan internet kullanımını desteklemek için Türk Telekom toptan seviyede sağladığı upload hızlarını geçici olarak artırmıştı. Biz de bu hızlandırmayı bu altyapı üzerinden hizmet verdiğimiz kullanıcılarımıza hemen yansıtmıştık. Ne yazık ki sadece bu döneme özel yapılan bu iyileştirme resmen 30 Haziran’da, fiilen 19 Temmuz’da sona erdi. Kalıcı olması için konuşmalarımız devam ediyor ama henüz kesinleşmiş bir şey yok. Bizim kendi altyapımız üzerinden hizmet verdiğimiz müşterilerimiz için zaten pandemi öncesinde de bir sınır yoktu, pandemi sırasında olmadı, ileride de olmayacak.
    Daha hızlı internetli günlerde görüşmek dileğiyle.
  • benimkini de düşürmüşler ttnet 25 e 6 idi 25 e 3 olmuş şaka gibi ülke artmış halde kalabilirdi neden azaltıyorlar 6 bile azken
  • benim upload hızım da dün gece 5mbite düşürüldü. yazık turk telekom un bu dar görüşlülüğüne. ekstra ücret almadan 8 mblt te kalsa ne olurdu? ama yok herkes evine sunucu kurup upload yapar ve İnternet çöker!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.