Şimdi Ara

Upload Hizlari Guncellendimi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet BTK kararlarındaki tablosunda açıkça belirtilmiş. Aynen söylediğiniz gibi çoğu abonelerin upload hızları güncellenmemiş bir durumda.

Upload Hizlari Guncellendimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_N_I_L_ -- 10 Ocak 2017; 1:52:29 >
  • Bugün aradım ve yükseltme çalışmaları var fakat kullanıcıya ne zaman yansır ve hangi değerlerin olacağı belli değilmiş...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Bi 5 senede oradan geçer artık.
  • Bende az evvel aradım iki müşteri temsilciside 2 megabit ten fazla veremeyiz dedi durdu. 50 megabit 200 akk paket kullanıyorum ttnet.

Daha upload demeyi bilmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 10 Ocak 2017; 13:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

Bende az evvel aradım iki müşteri temsilciside 2 megabit ten fazla veremeyiz dedi durdu. 50 megabit 200 akk paket kullanıyorum ttnet.

Daha upload demeyi bilmiyorlar

Aynen hocam papagan gibiler cildircam bunlara laf anlatmak imkansiz.Havalar duzelsin bolge mudurlugune gidicem

• Benim sikayetten de tik yok :) guya prime musteriyiz. Yeni musteri bile olmaniza gerek yok bir ust pakete gecince hat guncellemesi aliyorsunuz ve upload artiyor.. cok ilginc madem arttirdin mevcutlarida artirsana. simdi 50 mbitin ustu 100 var onami gecicez illa upload artsin diye.
  • Boşuna demiyorum çakal telekom diye tatlı su kurnazları bunlar ama suç bunlarda değil denetim yapmayan btk yaptırım uygulamayan ilgili bakanlıkta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oarsman

Benim sikayetten de tik yok :) guya prime musteriyiz. Yeni musteri bile olmaniza gerek yok bir ust pakete gecince hat guncellemesi aliyorsunuz ve upload artiyor.. cok ilginc madem arttirdin mevcutlarida artirsana. simdi 50 mbitin ustu 100 var onami gecicez illa upload artsin diye.

Paketi arttırsak 100 e geçsek sonraki gün 50'e düşürttürsek ceza flan çıkarmı? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryozzo

quote:

Benim sikayetten de tik yok :) guya prime musteriyiz. Yeni musteri bile olmaniza gerek yok bir ust pakete gecince hat guncellemesi aliyorsunuz ve upload artiyor.. cok ilginc madem arttirdin mevcutlarida artirsana. simdi 50 mbitin ustu 100 var onami gecicez illa upload artsin diye.

Paketi arttırsak 100 e geçsek sonraki gün 50'e düşürttürsek ceza flan çıkarmı? :D

niye ceza çıksın ki ?
    faturanız 29 günlük 50mbit, 1 günlük 100mbit fiyatı üzerinden hesaplanır sadece. 1tl farkeder anca.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

quote:

niye ceza çıksın ki ?
    faturanız 29 günlük 50mbit, 1 günlük 100mbit fiyatı üzerinden hesaplanır sadece. 1tl farkeder anca.

Konu TürkTelekom olunca insana sürprizler yapabiliyor hocam.Bir şekilde güncellettirmemiz lazım ama nasıl

• ryozzo kullanıcısına yanıt
    Boşa geçme modeme 4 geliyor ama engelliyorlar kullanırken alamıyorsun.Hep bu lanet olasıca tr-069 protokolü yüzünden bunlar. tr-069 engelleyen modem bulsam hemen alacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

quote:

niye ceza çıksın ki ?

Konu TürkTelekom olunca insana sürprizler yapabiliyor hocam.Bir şekilde güncellettirmemiz lazım ama nasıl

bu yöntemi dene. belki işe yarayabilir.

• SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var? Diğer ISS'ler portları TT'den kiralıyor zaten. Söylediğinin tam tersi olsa mantıklı olur. Türk.net TT'den kiraladığı portla daha az kar marjıyla 5mbps upload verebiliyor.
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Millet Türk.net'i upload için seçmiyor fiyatı için seçiyor. Kendince komplo teorileri uydurma. Dediğini kanıtlayacak bir belge sunamazsın.
  • Konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama _A_N_I_L_ arkadaşın attığı fotoğrafta VDSL 24mbit bağlantısı olanların Uploadı 3 olarak verilmiş.O zaman ben hala 2 alıyorum arasam bağırsam çağırsam bişeyler olur mu ? 3e yükselir mi upload ?
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Dostum ben 50 megabit kullanıyorum 3 gün önce bi baktım benim upload hızınıda 4 yapmışlar, bir ay önce aradığımda yok yapamayız diyorlardı. Tavsiyem beklemenden yana otomatik yükseltirler sanırım bölge bölge yapıyorlar.

Ekleme: 4 yaptılar modem arayüzünde ama hız testinde halen 2 megabit onuda belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 28 Şubat 2017; 23:15:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fışfış kullanıcısına yanıt
    Vermezler 30MBps upload alır o hat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Sokak aşağımda oturan arkadaşın geçen ay 35mbit paketinin upload hızı 3mbit olarak güncellendi speedtest sonucu böyle.

Ama benim 50mbit paketin upload hızı hala 2 ve tam 2 olarak çıkıyor arkadaşta 2.48 çıktığına göre engeli kaldırmışlar heralde

• selam arkadaşlar alsat firmalarındaki abonelerde upload hızları arttı mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.