Bildirim
Upload Hizlari Guncellendimi? (2. sayfa)
Faber-Castell Sırt Çantası Round 2 Turkuaz : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C6KVYNXQ?th=1
geçen yıl paylaşıldı
Schleich Farm World Dişi Bernese : Schleich®: Amazon.com.tr: Oyuncak
https://www.amazon.com.tr/dp/B00GVTCC7I
2 sa. önce paylaşıldı
Crocs Classic Bone TerlikUnisex Yetişkin : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/Crocs-Classic-Unisex-Yeti%C5%9Fkin-Terlik/dp/B09NMC17GK?ref=dlx_deals_dg_dcl_B09NMCFG3P_dt_sl14_39&pf_rd_r=RW6G5J1J4CW9KPXHNRG6&pf_rd_p=e280b48c-fe00-4923-a95c-3bb03a154939&th=1&psc=1
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bugün aradım ve yükseltme çalışmaları var fakat kullanıcıya ne zaman yansır ve hangi değerlerin olacağı belli değilmiş...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi 5 senede oradan geçer artık. -
-
-
Benim sikayetten de tik yok :) guya prime musteriyiz. Yeni musteri bile olmaniza gerek yok bir ust pakete gecince hat guncellemesi aliyorsunuz ve upload artiyor.. cok ilginc madem arttirdin mevcutlarida artirsana. simdi 50 mbitin ustu 100 var onami gecicez illa upload artsin diye. -
Boşuna demiyorum çakal telekom diye tatlı su kurnazları bunlar ama suç bunlarda değil denetim yapmayan btk yaptırım uygulamayan ilgili bakanlıkta. -
quote:
Orijinalden alıntı: oarsman
Benim sikayetten de tik yok :) guya prime musteriyiz. Yeni musteri bile olmaniza gerek yok bir ust pakete gecince hat guncellemesi aliyorsunuz ve upload artiyor.. cok ilginc madem arttirdin mevcutlarida artirsana. simdi 50 mbitin ustu 100 var onami gecicez illa upload artsin diye.
Paketi arttırsak 100 e geçsek sonraki gün 50'e düşürttürsek ceza flan çıkarmı? :D -
quote:
Orijinalden alıntı: ryozzo
quote:
Benim sikayetten de tik yok :) guya prime musteriyiz. Yeni musteri bile olmaniza gerek yok bir ust pakete gecince hat guncellemesi aliyorsunuz ve upload artiyor.. cok ilginc madem arttirdin mevcutlarida artirsana. simdi 50 mbitin ustu 100 var onami gecicez illa upload artsin diye.
Paketi arttırsak 100 e geçsek sonraki gün 50'e düşürttürsek ceza flan çıkarmı? :D
niye ceza çıksın ki ?
faturanız 29 günlük 50mbit, 1 günlük 100mbit fiyatı üzerinden hesaplanır sadece. 1tl farkeder anca.
-
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
quote:
quote:
Paketi arttırsak 100 e geçsek sonraki gün 50'e düşürttürsek ceza flan çıkarmı? :D
niye ceza çıksın ki ?
faturanız 29 günlük 50mbit, 1 günlük 100mbit fiyatı üzerinden hesaplanır sadece. 1tl farkeder anca.
Konu TürkTelekom olunca insana sürprizler yapabiliyor hocam.Bir şekilde güncellettirmemiz lazım ama nasıl
-
Boşa geçme modeme 4 geliyor ama engelliyorlar kullanırken alamıyorsun.Hep bu lanet olasıca tr-069 protokolü yüzünden bunlar. tr-069 engelleyen modem bulsam hemen alacağım. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
quote:
quote:
niye ceza çıksın ki ?
Konu TürkTelekom olunca insana sürprizler yapabiliyor hocam.Bir şekilde güncellettirmemiz lazım ama nasıl
bu yöntemi dene. belki işe yarayabilir.
-
Ne alakası var? Diğer ISS'ler portları TT'den kiralıyor zaten. Söylediğinin tam tersi olsa mantıklı olur. Türk.net TT'den kiraladığı portla daha az kar marjıyla 5mbps upload verebiliyor. -
Millet Türk.net'i upload için seçmiyor fiyatı için seçiyor. Kendince komplo teorileri uydurma. Dediğini kanıtlayacak bir belge sunamazsın. -
Konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama _A_N_I_L_ arkadaşın attığı fotoğrafta VDSL 24mbit bağlantısı olanların Uploadı 3 olarak verilmiş.O zaman ben hala 2 alıyorum arasam bağırsam çağırsam bişeyler olur mu ? 3e yükselir mi upload ? -
Dostum ben 50 megabit kullanıyorum 3 gün önce bi baktım benim upload hızınıda 4 yapmışlar, bir ay önce aradığımda yok yapamayız diyorlardı. Tavsiyem beklemenden yana otomatik yükseltirler sanırım bölge bölge yapıyorlar.
Ekleme: 4 yaptılar modem arayüzünde ama hız testinde halen 2 megabit onuda belirteyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 28 Şubat 2017; 23:15:50 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Vermezler 30MBps upload alır o hat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
selam arkadaşlar alsat firmalarındaki abonelerde upload hızları arttı mı acaba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X