Şimdi Ara

Upload Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.. packardbell bilgisayarımda upload hızım sıfıra yakın.. downloadda en ufak bi sorun yok ama.. en basitinden 50kblık bi dosyayı bile upload etmesi 2 dk sürüo.. ona kablolu modem üzerinden bağlı bi bilgisayar war, ondan bişey yazdırırken bile diğer makinenin o belgeyi alması 1dk sürüo, delirmek üzereyim.. nedeni ne olabilir?? içinde lisanslı yazılımlar fln olduğu için format atmadan nasıl bu sorunu halledebilirim?? şimdiden tşk herkese..

• uploadını rapid share gibi hızlı serverları olan bir sitede dene.
    10mblık bir dosya hazırla,winrar ile sıkıştır.rapidin sitesine gir browse den dosyayı göster,upload a tıkla.
    orada ortalama upload hızını,bu dosyanın ne kadar sürede upload olacağına bir bak bakalım
  • arkadaşım dendim onu da, ilk başta normal hız 24 gibi başlayıp daha 5sn bile geçmeden 0,4e fln düşüo.. ya yahoo mailime 1sayfalık bi excel bile upload etmem 2dk sürüyor maalesef..
  • Valla modeme kablo ile bağlanıyorsunuz sanırım,ethernet di mi?Öyle ise modemin ayarlarındabir kısıtlama vs sözkonusu mu bir bakın.Eğer buradna birşey çıkartamaz iseniz,modeme hard reset atıp,tekrar kurulum yapmanızı öneririm.Böylece sorunun modemde olup olmadığını anlayabilirsiniz.
    bir de modeme başka pc bağlı galiba?onda durum nedir?
  • ewet ethernetten bağlı.. diğer bilgisayarlarda hiçbir sorun yok, gayet hızlı onlar.. hatta sorunun o olup olmağını denemek için modem kablosunu bile çıkardım ama bildiğiniz sanki makineye çok yükleniomuşum gibi harddiski çalıştırıp bi sürü işlem yapıo gibi inanılmaz bi yawaşlık söz konuşu.. yazıcıdan sürekli çıktı alıcağımda bile yawaşlıktan teker teker basıo, ancak kağıtları çıkarıp da tüm sayfaları yazıcı hafızasına almasını beklersem ozmn sürekli olarak dewam ediyor.. bunu da örnek olarak weriorum sorun yazıcı da diil maalesef bu arada:(:(
  • hala çözemedim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    STEAM DOWNLOAD HIZ SORUNU
    geçen yıl açıldı
    superbox upload sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Uydunet upload sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.