Bildirim
Youtube upload sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
- 3-4 GB olan bir videonun 1 günde sürmesi normal.
- Zaten bu aralar TTNET'te bir sorunlar var. Altyapı çalışmalarından olsa gerek. -
15 dk lık bi videoyu eklemek için 10 gün mü bekliyeceğim yani normal mi bu? başka yolları var mıdır videoyu başka bi formata çevirsek hızlanma olabilir mi? -
Hd videolar (dosya boyutu büyük) upload etmek çok uzun sürer. Çünkü TTnet 1 mbit upload hızı veriyor genelde. 1 mbit ile sn'de 100 kb veri gönderebilirsiniz. 3-4 gb bir dosyanın tüm gün sürmesi normal yani bu hızlarla. Upload hızı yüksek olan bir internet sağlayıcısı olması laızm (şu Qicknet, superonline tarzı fiberoptik bağlantılı olanlar). En azından 10 mbit upload hızınız olması lazım ki upload hızınız gözle görülür biçimde düzelsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: noir06
15 dk lık bi videoyu eklemek için 10 gün mü bekliyeceğim yani normal mi bu? başka yolları var mıdır videoyu başka bi formata çevirsek hızlanma olabilir mi?
- Ben sadece 3-4 GB olan bir videonun 1 günde sürmesi normal dedim.
- 15 dakikalık bir videoyu 10 günde yüklemesi tabii normal değil.
- Upload hızınızı ölçebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 6 Ekim 2013; 16:15:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rhymestein
quote:
Orijinalden alıntı: noir06
15 dk lık bi videoyu eklemek için 10 gün mü bekliyeceğim yani normal mi bu? başka yolları var mıdır videoyu başka bi formata çevirsek hızlanma olabilir mi?
- Ben sadece 3-4 GB olan bir videonun 1 günde sürmesi normal dedim.
- 15 dakikalık bir videoyu 10 günde yüklemesi tabii normal değil.
- Upload hızınızı ölçebilir misiniz?
upload hızı 0.54 mbps -
Anladım, yani tek çare superonline felan bağlatmak... -
Evet, şimdi baktım tarifelerine, 25-50 ve 100 mbit tarifelerindeki upload hızı 5mbit. Yani senin şuanki upload hızından 5 kat hızlı upload edebileceksin. 1000mbit tarifesindeki upload hızı ise 20 mbit. Yani senin şuanki video yükleme hızından 20 kat fazla. 20 saatte yüklediğin videoyu yukardaki tarifelerle 4 saatte yüklersin, en sondaki en hızlı tarife ile 1 saatte yüklersin. -
en sondaki en hızlı dediğin tarife hangisi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X