Şimdi Ara

Upload Yaparak Para Kazanın (Turbobit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
2
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, bilindiği üzere bir çok para kazanma sistemi mevcut, Bunların en güzel olanı ve kendi araştırmalarım sonucu en iyisi upload yaparak para kazanmak.. Siz bir upload sitesine yükleme yapıyorsunz, (müzik olabilir, film olabilir, bu sizin yaratıcılıgınza kalmış,) sonra bunları ilgili forumlarda paylaşıp download başı para kazanıyorsunuz, (örn: film için google film forum yazsanız onlarca site çıkıyor) Size sistemi resimlerimle kazançlarımla anlatacağım...

Aşağıdaki Tabloda Turbobitin Kazanç Tarifesine Bakabilirsiniz

(Download başı para ediyor, yani tek downda bile para alıyorsunuz)

Tabloda Görüldüğü Gibi Rank Sistemi Yoktur.

Yine Tabloda Görüldüğü Gibi Tek Seferde 100Gb ' lık Dosya Upload Edebilirsiniz.

Yapılan indirmelerin sayıldığı ülkeler:
    Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Letonya, Lituanya, Estonya, ABD, Kanada, Avustralya, Belçika, Britanya, Almanya, Hollanda, İtalya, İrlanda, İspanya, Portekiz, Fransa, İsviçre, Danimarka, Norveç, Finlandiya, İsveç, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Romanya, Slovakya, Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Kuveyt, BAE, Suudi Arabistan, Japonya, Singapur

Neden turbobit ; çünkü diğer sitelere göre kazanç sistemi daha yüksek..

Turbobitin En Çok Beğendiğim Yönü Mükemmel bir İstatistik Sistemi Olması.
    -Hangi Dosya Gün İçinde Ne Kadar İndirilmiş
    -Hangi Sitelerde Link Gösterilmiş ve indirilmiş(indirme sayıları ile birlikte)
    -Ve Birkaç İstatistik Daha..

Günlük Kazanç Grafiği (USD);

Grafiksiz gösterim ;

15 Günde 130 Dolar kazanmış bulunmaktayım (5 gün il dışı pc başına hiç geçemedim )
    80 dolarını çektim paypal hesabıma kalan 50 dolarım hala içeride.

Ödemelerinizi PayPal ve WebMoney Aracılığıyla Alabilirsiniz.
    Minimum Ödeme Miktarı 10 Dolardır.
    10 Doları Geçtiğiniz Zaman Ödeme Talep Edebilirsiniz.

Şahsen ben paypal kullanıyorum, paypalden de banka hesabıma çekmek artık ücretsiz, kolayca sorunsuzca çekiyorum, tabi böyle konuşmak olmaz değilmi, işte screenshotlar :

Site de ödemeyi aldıgıma dair resim : (80 USD çektim 30 USD talep verdim hafta başı o da gelir )

Paypalden ödemeyi aldıgıma dair screenshot : (paranız düzenli bir şekilde yatıyor her seferinde gönderen farklı oluyor ama geliyor paranız sorunsuzca )

[B]Referans Kazançlarınız:[/B]

1.Seviyedeki Referanslarınız için %20
    2.Seviyedeki Referanslarınız için %5 ; Oranında Kazan Elde Edeceksiniz.

Ftp , Remote ve Multiupload Desteği Mevcuttur.

Ödemelerinizi PayPal ve WebMoney Aracılığıyla Alabilirsiniz.
    Minimum Ödeme Miktarı 10 Dolardır.
    10 Doları Geçtiğiniz Zaman Ödeme Talep Edebilirsiniz.

SİTEYİ BEĞENDİM İNCELEMEK İSTİYORUM DİYORSANIZ BURAYA TIKLAYINIZ

Lütfen Asagıdaki yazıyı okunuz..

Arkadaslar benim refimle uye olmak size bisey kaybettirmez kesinlikle
    siz benim refimle uye olmasanız bunlar sizin uyelikerinizi alıp satıyorlar para karsılıgında

Çok para kazanabilirsiniz ben size her konuda yardımcı olmaya calısacam buna söz veriyorum

Yok siz benim reflen uye olmak istemeseniz...
    linke tıklayıp normal siteye giris yapınız
    Refimle uye olana tesekurlerimi sunarım uye olmak
    istemeyende Kendisi bilir

[B]NOT:[/B] Üyelik işlemi yapıldıktan sonra Üyelik Aktifleşmesi Gerekir. Refimle Üye Olanlar Kayıt Olduktan Sonra Bana Mesaj Atsınlar Anatayım.

• Mesajım dursun
  • Turbobitten ne kazanılır? Video için tıkla

Merhaba arkadaşlar turbobittten aylık ne kazanılır? Nerde paylaşılır? Ne paylaşılır? Gibi konularda videolarıma youtube kanalımdan göz atabilirsiniz...

Şuana kadar benim kazancım toplam 58 bin $ geçti (Sadece turbobitten) gelen 1000'lerce soruya cevap verdim ama artık yoruldum video çekmeye karar verdim.
  • Yükleme yaparak para kazan gibi bir konu nasıl mümkün gelin size bu konuda bilgilerimizi paylaşarak internetten para kazanma yöntemlerinden birini anlatayım.

Yükleme yaparak nasıl para kazanacağız diye sorabilirsiniz bu konuyu şöyle anlatıyım ülkemizde Adil kota sistemi yüzünden yükleme veya indirme yaptığımız süreçte internet hızının yavaşlığı ile küçük dosya boyutları oldukça fazla zaman alarak yüklenme veya indirme işlemi gerçekleşebiliyor bunun için internet hızınıza güveniyorsanız veya yükleme izinli sanal sunucunuz var ise bu işe atılmanızı tavsiye ederim.

Sanal Sunucu Nedir ?

Sanal sunucu ne demek size söyle anlatayım hiç kapanmayan belirli bir ücret karşılığı 1 ay boyunca kiraladığınız sanal bir bilgisayar düşünün bu sanal sunucu ile yapacağınız oldukça fazla konu varken up/down işlemi yapacaksınız tabi bunun için sunucunuzun bu konuda optimize işlemleri yapılmış olmalı ve firmanızın up/down işlemi için sözleşmede izin vermesi lazım.

Yükleme İşlemi Nasıl Yapılacak ?

Yükleme işlemi veya indirme işlemini genelde ” Youtube ile para kazanmak” isteyen kişiler yani kanal sahipleri tarafından iş verimi gerçekleşmektedir bu husus için önünüzde iki tür seçenek var bunlardan gelin biraz bahsedelim.

• Video Düzenleyip Yüklemek
    Sanal sunucunuz veya bilgisayarınızda internet hızınıza güveniyorsanız video düzenleme programı ile videoları istek doğrultusunda düzenleyip kanala yükleyerek oldukça iyi ve bol gelirli bir iş koluna girmiş olursunuz.

• Video İndirip , Video Yüklemek
    Başka kanallar aracılığı ile videoların indirme işlemlerini yaparak istenilen bağlantıya videoların yüklenmesini sağlayabilirsiniz ve bu konuda bir kaç film sitesi ile anlaşarak oldukça iyi rakamlar kazanabilirsiniz.
    Bu hususların yanı sıra yükleme işlemi yapabileceğiniz oldukça fazla konu ve husus vardır bunlara tek tek örnek vermek gerekir ise kaç sayfa bir içerik olur ama bazılarına kısa kısa örnek verebilirim gelin bir göz atalım bunlara :

• Program
    • Oyun
    • Video
    • Mp3
    • Arşiv
    • Film

Gibi çeşitli konularda indirme ve yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz yabancı sunuculardan indirme yaparak istek yapılan ağlara yükleme işlemi yaparak kesintisiz hizmet vererek para kazanabilirsiniz.

webden para kazanmak

• Ne günlerdi bee :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamadım. Parayı Turbobit mi veriyor? Peki o nereden para kazanıyor?

Bi de bu işin riski var mı? Yani bitcoin madenciliği gibi evdeki bütün elektriği sömürmesin şimdi..

Gecenin bu saatinde saksı basmadı birden, anlatan olursa sevinirim.
  • peki bende turbobit te bir miktar param var bunu nasıl çekebilirim yardımcı olurmunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.