Bu metnin tamamını okuduğunuzda işte aradığım böyle birşeydi diyeceksiniz.
size oturduğunuz yerden para kazanmanın en hızlı ve en yeni serverini sunuyorum. oturduğunuz yerden derken yatarak değil:) çalışarak ve emek harcayarak bunu sağlarsınız. bu işte sınır yok. 1 dolar 2 dolar veya 1000 dolar maksimum diye birşey yok. çalışmalarınız sizin sınırınızı belirleyecek. kazanmaya başlamak için bir PARA YATIRMANIZA DA gerek yok. uploader olacaksınız. dosyaları filetram a yükleyeceksiniz. yüklediğiniz dosyayı nette paylaşacaksınız.insanlar dosyanızı indirdikçe siz para kazanacaksınız. netteki bütün upload sitelerini denedim ama böyle birşey görmedim. çok uzun zamandır uploaderim ama böyle birşeye şahit olmadım. 1 mb lık dosya 1000 kez inince 1 dolar kazanıyorsunuz. 100 MB lık bir dosyanız 1000 kez inice 100 dolar kazanıyorsunuz.
kazanç programı bu şekilde. 20 dolar olunca paypalınıza paranızı isteyebiliyorsunuz. 24 saat içerisinde de hesabınıza para aktarılıyor. hotfile, fileserve,wupload, filesonic vs vs. bunlar ve daha birçok serveri denedim. hepsinden de kazandım. ama böyle hızlı hiçbirinde kazanmadım. sizde deneyin farkı ertesi gün göreceksiniz. bu filetram sisteminin özelliklerini saymakla bitiremem. en güzel olan tarafı ise 100 mb altındaki dosyalarınızı karşı tarafta indirmek isteyen kullanıcılara bekletmeden indirebilme hakkı veriyor. yani direkt indirebiliyorlar. premium gibi. birisi sizin arşivinizi tamamen indirmek isterse premium gibi sırası ile iki dosyayı aynı anda indirebiliyor. en güzel ikinci tarfı ise, sayaç her indirilmeyi kabul ediyor. SİZ BİLE İNDİRSNENİZ, AYNI IP DEN.......... REMOTE ÖZELLİĞİ süper. remote yapmak istediğiniz siteye premium olmanıza gerek yok. başka bir süper özelliği: diyelim ki 99 mb lık partlardan oluşan 10 dosyalı .... serverinden bir dosyayı bilgisayarınıza indireceksiniz ama .... serverinde premium değilsiniz. hiç dert etmeyin. hemen filetram üyeliğinize girin. affilite linki ekler gibi ekleyin. dosyalarıma gözata tıklayın. direkt indire tıklayın. tıkır tıkır indirin:) premium gibi. .... serverinden değil filetramdan indirmiş oluyorsunuz. süper birşey hangi site olursa olsun, linkini kopyala yapıştır yapmanız yeterli. direkt çekiyor sizin hesabınıza.ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE HEMDE EN FAZLA hotfileden kazanmıştım. günde 45 dolar. ama bu miktara ulaşmam 5 ay sonra olmuştu. bu programa başladım ve günde 11 dolara bir haftada ulaştım. hayran kaldım. şiddetle tavsiye ederim.......... siz de kazanın. adım gibi eminim azcık çaba harcayan herkes en en en az günde 2 dolar kazanacak.
aşağıdaki linkte nasıl daha hızlı ve programlı kazanabileceğinizi anlatan dosya var. isterseniz inceleyerek başlayabilirsiniz. içerisinde: 1-)ne yükleyebilirim ki? 2-)yükledim nasıl kazanacağım? 3-)peki ne yüklemeliyim? 4-)peki nerelerde paylaşmalıyım? 5-)3 sitede paylaştım ama çok az kazanıyorum, nerde eksiğim var ? 6-)peki bu siteleri nasıl bulabilirim? 7-) siteyi buldum. paylaşımda yaptım ama hala indirilmiyor dosyalarım? 8-)peki bu işin kısayolu yok mu? 9-)ben 300 gb dosya ekledim hesabıma ama hala az kazanıyorum? 10-)kazandığım para net aramı çıkarır mı? ....... ..... gibi sorularınızın cevabı mevcut. ayrıca otomatik konu açma programı, ve nasıl kullanılabileceğide mevcuttur. DOSYA LİNKİ. TIKLAYIN DİREKT İNECEKTİR:) http://d1.filetram.com/direct/download/file/8879810307