Şimdi Ara

'uploading.com' Dosyaların %50'siin sayılmama durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • " If a partner's summary traffic from the following countries - Brazil, Hungary, Japan, Mexico, Poland, Romania, Russia, Spain, Turkey, Ukraine - is more than 50 % of his total traffic amount, then payout rates for this partner are halved (taking into consideration the partner status). At that, any partner experiencing this update is automatically reverted back to the standard rates as soon as this ratio goes below 50 % value.

Ya buradan tam bir anlam çıkaramadım. Biri adam akıllı açıklayabilir mi ?
    Nasıl düzelir, ne yapılır? %50 eksik sayılan downloadlar ilerde eklenecek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelJackson -- 29 Mart 2010; 11:24:52 >

• toplam trafiğinin çoğu(%50den fazlası) o yazan ülkelerden birilerinin indirmesiyle falan oluyosa payout rate yarıya düşüyomuş. %50nin altına düşünce de eski haline geliyomuş.
  • Vay be bende öyle anladım da yinede inanamadım. Şimdi tastiklendi, uraş dur :'(.
  • sizce neden ???? isimler wrz konusunda en yogun talebin oldugu en yogun
    download ihityacı olan ve uckagıt ve hile konusunda en mimli ulkeler (caponya nasıl girdi bu listeye onu anlamadım)
  • Arkadaşlar an itibari ile uploading hesabınıza girebiliyormusunuz ? Yarım saat önce pc başına oturdum yarım saattir deniyorum anasayfa açılıyor ancak kullanıcı adımı ve parolamı giriyorum hesabıma girmiyor sayfa hatada vermiyor. sorun mu var acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.