Şimdi Ara

UPS kargo fiyaskosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
13.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır çok aramadım denk geldi sadece görüşümü bildirdim şubeden şubeye değişir bu durum mesela ben şu gün getirebilir misiniz dediğim de bile yardımcı oluyorlar.Yoksa diğer kargo firmalarınında çok kötü yanları var
  • ups kargo kadar recil yok bir şirket akşama akdar kargomu bekledim ne gelen var ne giden,bakıyorum takip numarasından kureye teslime dlid diye bir ibare akşam 8 oldu geele yok,bende telefon açtım hemen mazaret yok kablo kopmuş be eş... adam yokmu koskoca ünlü şrketinizde jeneratör arkadaşalr ups ile çalışan hiç bir firmadan bundan böyle alışveriş yapmıyacağım. güzel kulakalrını çınlatıyrum adamaların...
  • Ben genelde aras ve yurtiçi ile alışveriş yaparım aras ile daha önce sorunlar yaşamıştım bi arkadaşımın tavsiyesi ile sanalmarketimden kulaklık alışverişimde ups kargoyu tercih ettim cumartesi şiparişi verdim günü ürün salı günü kargolandı carşamba günü saat 15:00'da elime ulaştı normalde yurtiçi kargo sitesinde 2gün olarak gözüken kargo teslim süresi ups 1günde ulaştırdı ankara-muğla arası bu hızı başka hiçbir kargo frimasında görmedim tek sorun alıcıya çok dikat etmemeleri idi soy isimlerimiz aynı olmadığı halde paketi annem'e verdiler kimliğe bile bakmadı kurye ama genel anlamda iyidi yurtiçi çalışanı gelmiş kapıda geyik yapiyor adam siz buraya nasıl çıkıyonuz az daha düşüyodum seni arayıp gel al paketini dicektim diyor

• Modemim arızalanmıştı firmaya yollayacam ups ile anlaşması varmış ups den yollarsam firma ödüyormuş. Gittim şubeye modemi vereceğim uygun bir kutu yok. Koskoca şubede kutu yok. Sadece o modem için değil ups firmasına ait hiç kutu görmedim ben. ups logolu poşete koyalım dediler ama yolda hasar olmasına karşı kağıt imzalarsam poşete koyacaklarmış. Ben de olmaz, yolda paramparça olur modem dedim. Çıktım şubeden dükkanları geziyorum tek tek. Abi boş küçük kutunuz var mı diye. Neyse hayırsever bir dükkan sahibi çıktı da verdi sağlam bi kutu. Paketledim modemi ve verdim şubeye
  • arkadaşalr onu bunu bilmem sadece hemen mazeret üretmeyi çok iyi beceren beş para etmez bir şirket bence aras kargonun eline su bile dökmelzer saçmalık elektirk giti kablo koptu diyor be adam yokmu koca iş yerinizde jeneratör belki öenmli bir ilaç istedik,sonra sizin mahalde gaz çalışmalrı var diye kıvırdı dırdı arkadaşım ben kutumu bu gün istiyorum edeim oda ya adamalrı evdenmi çağıryaım dedi bu zihnyete bir şirket ürünü aldım firmaya yazıcam siziden bir çok kişi alış veriş yapmaya kalksa,ups işin içinde var ise,kimse yanaşmaz diyecem inanın beş para etmez bir şirket kimseyede tavsiye etmiyorum
  • ups en bilinmedik köye bile teslimat yapıyor aras ve yurtiçi gelin şubeye diyorlar bulunduğum yer merkez bile olsa upsyi seçiyorum görevini yapıyorlar
  • Ben sanalmarketimden alisveris yaptim birkac kere. Hep Ups i tercih ettim kargo olarak ve hep bir sonraki gun elime ulasti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

ups en bilinmedik köye bile teslimat yapıyor aras ve yurtiçi gelin şubeye diyorlar bulunduğum yer merkez bile olsa upsyi seçiyorum görevini yapıyorlar

Sizin oradaki çok iyi çalışıyor anlaşılan, aynı başlıkta kaçıncı kez övüyorsun.
  • bir kaç kez kullandım hiç bir sorun yaşamadım
  • kimlik sormadan teslim etmişlerdi şaşırmıştım
  • gecen lerde vatan bılgısayardan ram aldım.
    persembe gecesı sıparıs verdım, cuma aksam ustu ups fırmasına teslım edılmıs kolım.
    hadı hafta sonudur cumartesıdır dedım pazartesı gelır dıye dusundum. sonucta ıstanbuldan ıstanbula kargo.pazartesı tum gun evdeydım upsnın kargom nerde baslıklı lıngınden kargoyu takıp ettım gelmeyınce a bır baktım kurye dısarda arasla dolasıyor fakat ram teslım olmadi, alıcı gecıktırmesı yazmıslar. tum gun evdeydım adresım belli neyse dedım salıya gelır. salıda oldu oglene kadar bekledım genme gelmedi malum tel nolarına tel actım o gun 4 kere ust uste, oncellıklı efendım gelıcek dedıler kargom ıcın. son acısımda dedıler carsamba oglene kadar gelır.vatan bılgısayarın ınt sıtesınden durumu sıkayet ederek anlattım. carsamba gene kargo yok bekle babam bekle kargocuyu gene tel ac fırcala, persembe gunu 11 de elıme ancak ulastı kargo. kapıya gelen kargocuya sordum bıra anda teslım edıp gıtmek ıstıyor sorulama kapalı cevap verıyor. yok efendım calısanlar cıkarıldı bugunlerdse cok yogunuz kusra bakmayın fılan . her zamankı terane.
    pes dıyorum bu fırmaya baska bısey demıyorum. vatan bılgısayarın bır an once kurye fırmasını degıstırmesı gorusundeyım.

• Siz Herşeyi Düzgün Yaparsanız Bi Sıkıntı Yaşamazsınız
  • ups ile hiç sorun yaşamadım ilginç ısrlarla 1. tercihim ups 2. si yurtiçidir.

ayrıca ürün elinize gelir ve tek kargo ücreti ödersiniz. yok öyle biz iki kere geldik bulamadık. bulsaydınız lan. biz buradayız ;) vermeyin isterlerse. baskı yapın :) geçmiş olsun
  • 2-3 kez kullanmıştım. Hiç bir sorun yaşamadım. Gayet hızlılar. Diğer firmalarda hiç sorun olmuyormuş gibi konuşmayın. Ups 'den daha beterler.
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 2:41:58 >
  • UPS kargo hiç güvenilir değil teslimatı kendim gidip kendim aldım artık burnumdan getirdiler, çok lafa gerek yok kısaca B İ R D A H A A S L A
  • Ups Kargo tam bir fiyasko arkadaşlar..Verdiğim adresde 24 saat bulunmama rağmen internet sitelerin girip baktığımda geldiklerini fakat alıcıyı bulamadıklarını yazmışlar..Ups kadar laçka bir kargo şirketi görmedim..Diğer tüm kargo şirketleri sorunsuz ama Ups mi bana uzak dursun..
  • Banada aynı yalanı sürdüler , birde telefon açınca ilk bir bayan cevap verdi,şikayetimi bildirdikten sonra yüzüme kapattı ya var mı böyle bir terbiyesizlik? sonra geri açınca telefona bakmadılar varya şimdiye kadar sinirim gitmemiş içime gömüyorum
  • Bir başka olayda arkadaşımın başına geldi 18 Ekim salı günü gelen kargo hala arkadaşıma teslim edilmedi dün aradık kargonun geldiğini fakat arkadaşlar yoğun olduğu için getiremedi dediler dünden ötürü bugün getirecez dediler dün yine gelen giden yok..Açıkcası bizi uğraştırmayın gelin burdan alın diyorlar kargonuzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 20 Ekim 2011; 9:11:49 >
  • zamanında vatandan 3bin liralık bir alışverişim oldu. ondan sonraki hiç bir kargomda (10 liraya macun bile aldım) kargo ücreti ödemedim. sadece bana özel durum mu bu herkesten ücret almışlar.

ayrıca bursa ups ten gayet memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.