Şimdi Ara

UPS kargo fiyaskosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
13.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cuma günü vatan bilgisayardan işlemci aldım. nasıl oldu anlaadım yanlışlıkla babamın ismini alıcı olarak yazmışım. kargo iş yerime gitmiş geri dönmüş. ups''i aradım adres değişikliği için gönderici ile görüşmeniz gerekiyor dediler. vatancomputeri aradım ismi değiştirmek için fotokopi felan gerekiyormuş göndermedim adresi değiştirdim. babamın iş adresini verdim. cumartesi günü saat 1'de ben zannettim pazartesi gelir dedim. nugün baktım siteden cumartessi günü saat akşam 9 da kargoyu getirmişler. ulan 9 da iş yeri niye açık olsn. babamın kendi iş yeri zaten.. vatanın sözleşmesine baktım kargo ücretliymiş. şimdi bu 2 kere geri gitti felan bunlar extra ücrete tabi olur mu? kadına dedim kapıya gelince ararlarmı ceple dedim eğer öyle birşey isterseniz 25 tl alırlar dei. bu ne lan böyle

• Ankara'nın merkezinde olmama rağmen UPS ile gönderilen hemen her alışverişimde sorun yaşadım. Artık UPS ile anlaşmalı olsa bile başka firma ile göndermelerini istiyorum; bazıları kabul ediyor. Vatanda da malesef ödemeyi yapana kadar UPS olduğu görünmüyor, ödeme sonrası bunu farkedince hemen başka firma ile göndermelerini, zaten ödemeli gönderdiklerini, yoksa iptal edeceğimi söyledim. 12 saat sonra kargoya verilmiş ve bunda 3 saat sonra cevap yazdılar. Ben de kargonun geri çekilmesini ve siparişimin iptalini talep ettim. Tabi yine çok hızlı oldukları için kargo 2 kez benim adresime gelmiş, çeşitli sebeplerden teslim alamadım daha önceki UPS teslimatlarında olduğu gibi, tabi yine telefonla arayıp kargonun geldiğini bildirmiyorlar. Neyse zaten iptal ettiğim için merkeze geri döndü sonra. İnanın Sürat kargo bile bunlardan daha iyi hizmet veriyor.
    2 kez getirmeleri eksta ücrete tabi olmuyor daha önce bana 3 kez getirdikleri bile oldu çünkü.
    Akşam 9'da geldikleri bile şaibelidir bence. Yıllardır girişi trafiğe kapalı olan, diğer firmaların rahalıkla teslim yapabildiği adresime araçlarını sokamadıkları ve 5mt yürüyemedikleri için kargomu teslim etmediklerini bilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading

cuma günü vatan bilgisayardan işlemci aldım. nasıl oldu anlaadım yanlışlıkla babamın ismini alıcı olarak yazmışım. kargo iş yerime gitmiş geri dönmüş. ups''i aradım adres değişikliği için gönderici ile görüşmeniz gerekiyor dediler. vatancomputeri aradım ismi değiştirmek için fotokopi felan gerekiyormuş göndermedim adresi değiştirdim. babamın iş adresini verdim. cumartesi günü saat 1'de ben zannettim pazartesi gelir dedim. nugün baktım siteden cumartessi günü saat akşam 9 da kargoyu getirmişler. ulan 9 da iş yeri niye açık olsn. babamın kendi iş yeri zaten.. vatanın sözleşmesine baktım kargo ücretliymiş. şimdi bu 2 kere geri gitti felan bunlar extra ücrete tabi olur mu? kadına dedim kapıya gelince ararlarmı ceple dedim eğer öyle birşey isterseniz 25 tl alırlar dei. bu ne lan böyle

yok öyle bişey haftaiçi ups den kargo aldım dedim zil çalışmıyor kapıya geldiğinde ararsanız apartman kapısını açarım. tamam dediler geldiğinde de aradı eleman ben de açtım. yani not bırakırsan dönüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

Ankara'nın merkezinde olmama rağmen UPS ile gönderilen hemen her alışverişimde sorun yaşadım. Artık UPS ile anlaşmalı olsa bile başka firma ile göndermelerini istiyorum; bazıları kabul ediyor. Vatanda da malesef ödemeyi yapana kadar UPS olduğu görünmüyor, ödeme sonrası bunu farkedince hemen başka firma ile göndermelerini, zaten ödemeli gönderdiklerini, yoksa iptal edeceğimi söyledim. 12 saat sonra kargoya verilmiş ve bunda 3 saat sonra cevap yazdılar. Ben de kargonun geri çekilmesini ve siparişimin iptalini talep ettim. Tabi yine çok hızlı oldukları için kargo 2 kez benim adresime gelmiş, çeşitli sebeplerden teslim alamadım daha önceki UPS teslimatlarında olduğu gibi, tabi yine telefonla arayıp kargonun geldiğini bildirmiyorlar. Neyse zaten iptal ettiğim için merkeze geri döndü sonra. İnanın Sürat kargo bile bunlardan daha iyi hizmet veriyor.
    2 kez getirmeleri eksta ücrete tabi olmuyor daha önce bana 3 kez getirdikleri bile oldu çünkü.
    Akşam 9'da geldikleri bile şaibelidir bence. Yıllardır girişi trafiğe kapalı olan, diğer firmaların rahalıkla teslim yapabildiği adresime araçlarını sokamadıkları ve 5mt yürüyemedikleri için kargomu teslim etmediklerini bilirim.

dananın kuyruğu yarın kopacak

• Boludan siparis verdim sehir merkezinden. Kargo once taaa yenicagaya ordan bolu merkeze bir gun sonra mudurnuya ayni aksam tekrar merkeze ve en son gunun aksami da teslim edildi. Beyni olmayan bir firma ve vatanbilgisayar ups ile calismaktan vazgecmeli
  • ups kargonun gece yarısı 12 de geldiğini bilirim. Getirenin ne aracı var ne elinde bir errak hiçbir şey yok . Elindeki uydurmalık bir kağıda imza attırdı. Kimlik bile sormadı gece yarısı. teslim alana kadar da on takla attım en az beş kez telefon etmişimdir. Tek kelime ile rezalet yani.

• ben ups ile 4-5 kere çalıştım bir sıkıntı yaşamadım.Gayet düzgün bir firma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vatanb.dan hala alışveriş yapan için hiçbir beddua yeterli değildir
  • ups kargo işte kalite soyad aynı olsa bile isim farklı olsa vermez, yurtiçi kargoda sevgilime birşey aldım evde yoklarmış dedikoducu kadın almış paketi ürünü teslim alanın isminden teyit ettim ettiğim küfürler paha biçilemez bide içini açmış şerf.z faturaya bakmış ne almşlar diye....
  • quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

vatanb.dan hala alışveriş yapan için hiçbir beddua yeterli değildir

• küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum

sabahın köründe gittim babamın iş yerine gelr diye ama hala yok. 9 da aradım sorunlu diye damga vurmuşlar çıkartıcam şimdi dedi. saat 1 oldu demin gene arasdım. gene aynı cevabı veriyo bana mal herifler

dedim ne zmaan gelecek burası bi iş yeri akşam gelecek gene geri dönecek. ettiğim küfütrlerin haddi hesabı yok. bağırdım çağırdım iyice dedi bugün çıkacak. dedim inşallah çıkar...
    ups'mi anman haaa sakın ama sakın

• Bütün gün evde kargo bekledim defalarca kapım çaldı hepsine baktım ama ups kargo adreste yok yazmış kargo durumuma. Müşteri hizmetlerini arıyorum küfrediyorum karşıma çıkanı azarlıyorum ama sinirim geçmiyor. Yarın gelen kuryenin ağzını yüzünü dağıtacam. Bu arada bende vatan bilgisayar mağdurlarındanım.
  • UPS ile ben de sorun yaşadım.
  • Vatan Bilgisayara mail attım sadece UPS le çalışmaktan vazgeçip başka seçeneklerde sunun diye eğer sorun yaşayan herkes mail atarsa ciddiye alıp bir çözüm bulabilirler.
  • suanakadar cok sey aldım vatandan hepsi ups ile geldi. ve hepsi 1günde geldi 1tanesi haric cuma gönderildi ürün cumartesi izmirde dagıtıma cıktı ve aksam 5 oldu hala yok baktım siteden Evde degil yazıyor aradım genel merkezi basladım söylenmeye dedim 10dan fazla ürün getirdiniz 2haftada hala evde bekliyorum gelmeden evde degil yazıyorsunuz die bi bagırdım vs sabahtan bekliyorum vs 6.da tak eve geldi kargo direk.

1 kezde evde yokum evdekilere dedim siz alın ürünü. adam vermiyormus babama kargoyu t.c verdim anca vermişler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 18 Nisan 2011; 19:23:59 >
  • crysis2 ups le geldi overgame den. adamlara 10dk uzaktayım akşamüstü oldu hala yok 4.30 da aradım 6 gibi gelecek dediler. 6 oldu yok aradım araba arıza yaptı eee dedim nerde benim kargo araç geri dönmüş yarın gelir dediler. ulan yarın sabah ilk çıktığında bana gelicek dedim öğlenden sonra geldi. ama bu ups in suçu sayılmaz tam olarak şubesinin suçu. ne kadar dünya markası olsada bizim ülkemizde onları bile batırmayı başarabiliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

crysis2 ups le geldi overgame den. adamlara 10dk uzaktayım akşamüstü oldu hala yok 4.30 da aradım 6 gibi gelecek dediler. 6 oldu yok aradım araba arıza yaptı eee dedim nerde benim kargo araç geri dönmüş yarın gelir dediler. ulan yarın sabah ilk çıktığında bana gelicek dedim öğlenden sonra geldi. ama bu ups in suçu sayılmaz tam olarak şubesinin suçu. ne kadar dünya markası olsada bizim ülkemizde onları bile batırmayı başarabiliyoruz

Dedilerinin aynısı birebir başıma geldi. Dünya markası ama bizim dünyaya uğramamışlar herhalde.

Ayrıca yurtiçine bir kez sormuştum biz şubenin dibindeyiz niye geç geliyor diye. Adamın cevabı şu : " Gönderime şubeden uzak adreslerden başlıyoruz."

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

crysis2 ups le geldi overgame den. adamlara 10dk uzaktayım akşamüstü oldu hala yok 4.30 da aradım 6 gibi gelecek dediler. 6 oldu yok aradım araba arıza yaptı eee dedim nerde benim kargo araç geri dönmüş yarın gelir dediler. ulan yarın sabah ilk çıktığında bana gelicek dedim öğlenden sonra geldi. ama bu ups in suçu sayılmaz tam olarak şubesinin suçu. ne kadar dünya markası olsada bizim ülkemizde onları bile batırmayı başarabiliyoruz

hadi canım bak sen

• ups kargo diğerlerinden kat ve kat üstün her yere teslimat yapıyor en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

ups kargo diğerlerinden kat ve kat üstün her yere teslimat yapıyor en azından

Konuyu çok mu aradın?

UPS şimdiye kadar gördüğüm en berbat firma. Her paketimde sorun yaşadım.

Ankara'nın merkezine bile doğru düzgün teslimat yapamıyorlar!

Sürat kargo bile bunlardan daha iyidir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.