Şimdi Ara

Ups Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Yakın zamanda gerçekleşen elektrik kesintileri yüzünden ups almaya karar verdim. Fakat bu konuda tecrübesizim. Hangi marka daha iyidir? Hangi değerde ups bana yeter? gibi sorulara cevap veremiyorum. Watt'ı VA' ya dönüştürmek falan gerekiyormuş. Tam hesaplayamadım aletlerin gücünü. Eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şu aletlerin güç ihtiyacını karşılayabilecek kaliteli bir ups önerebilirmisiniz;

- ocz 750 watt güç kaynağı kullanan kasa
    - Netmaster CBW-383Z4 Docsis 3.0 802.11n (300 Mbps) Kablosuz VoIP (uydunet) Modem
    - CREATIVE INSPIRE T3130 2+1 SPEAKER
    - Microlab fc-10
    - PHILIPS 21.5" 226V4LAB/00 GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrGrafi -- 14 Aralık 2013; 21:10:29 >

• ıslemcı ve ekran kartınız nedır yada 750wlık sıstemde max guc kullanımız nedır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

ıslemcı ve ekran kartınız nedır yada 750wlık sıstemde max guc kullanımız nedır
    Sınırda kullandığımı düşünün. Gerçekte o kadar kullanmasamda rahat karşılaması için ona göre düşünebilirsiniz. Yorum için sağ olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrGrafi

Sınırda kullandığımı düşünün. Gerçekte o kadar kullanmasamda rahat karşılaması için ona göre düşünebilirsiniz. Yorum için sağ olun.

Alıntıları Göster
    ozaman onerım 1500va modelın altına dusmeyın olur en ıyısı apc markadır ama fıyatıda guzeldır hesaplı amam ıyı dersen tuncmatık onerırım kendımde 2000va 1500va ve 1000va 3 modelını kullanıyorum aku degısımı harıcınde senelerdır sorun yasamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

ozaman onerım 1500va modelın altına dusmeyın olur en ıyısı apc markadır ama fıyatıda guzeldır hesaplı amam ıyı dersen tuncmatık onerırım kendımde 2000va 1500va ve 1000va 3 modelını kullanıyorum aku degısımı harıcınde senelerdır sorun yasamadım

Alıntıları Göster
    PCM BNT 2000AP kullanıyorum ve öneriyorum.
  • Acikcasi cok para veremeyecegim. Ama beni rahat idare etsin istiyorum. 200 civari butcem var. Baska markalarda var mesela powercom powersonic fsp onlara ne diyorsunuz ? Bu aku degistirme olayi nedir? ne kadar zamanda yapilir? Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrGrafi -- 14 Aralık 2013; 23:51:36 >
  • MrGrafi M kullanıcısına yanıt
    upslerın ıcınde aku veya akuler vardır bırcesıt sarjlı pıl gıbı dusunun zamanla bunların sarj ve desarj yuzunden omru dolar ve degısmesı gerekır bu kullanıma gore degıssede ortalama 2-3 yılda bır olabılır
    butce sınırlıysa markaya takılmayıp kapasıtesı yuksek model almaya bakın
  • Peki aku degisimini nasil yapiyorsunuz? Akunun eskidigini nasil anliyorsunuz?
  • quote:

Peki aku degisimini nasil yapiyorsunuz? Akunun eskidigini nasil anliyorsunuz?
    aku bıtınce upsın dayanma suresı azalıyor ılk aldıgında cıhazarını atıyorum 15dk calıstırıyorsa 3-5 dakıkada uyarı vermeye baslar burdan anlarsın degısım basıt aslında ıcındekı kuru akunun modelıne gore muadını alıp takıyorsun
  • Peki belirttigim fiyata gore bir ups modeli onerirmisiniz?
  • quote:

Peki belirttigim fiyata gore bir ups modeli onerirmisiniz?
    uzun zamandır fıyatlarını takıp etmıyorum bıraz baktımda bu ısınızı gorur gıbıhttp://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=93012
    pahalı dersenızde bu dusunulebılırhttp://www.vatanbilgisayar.com/powersonic-1200va-1200va-line-interactive-ups/productdetails.aspx?I_ID=67718

• 1500 va benim icin daha iyi olacatir herhalde. Aku uzun omurlu olsun istiyorum. Degistirecegimi pek sanmiyorum.
    yuksek kapasıtelı olan daha az sarj desarj olacagı ıcın teorıde daha uzun pıl omru saglar
  • Ilginize cok tesekkur ederim... Sag olun hocam
  • quote:

Ilginize cok tesekkur ederim... Sag olun hocam
    sızde sagolun kolay gelsın
  • Sadece bilgisayar monitor ve modemi baglamak istesem 1200 luk yeterli olur mu? 1500 cok pahali
  • quote:

Sadece bilgisayar monitor ve modemi baglamak istesem 1200 luk yeterli olur mu? 1500 cok pahali
    Yeterli olur.
  • 21.5 inc 226v model philips monitor ne kadar watt harcarki ?
    uretıcı verısı 20.98 W ımıshttp://www.philips.co.in/c/pc-monitor/v-line-21.5-inch-54.6-cm-226v3lsb_94/prd/?t=specifications
    sadece pc kasası ve monıtor ıcın 1200va olanlarda ısınızı gorur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 15 Aralık 2013; 14:49:47 >
  • Modemde taksam kaldirir herhalde ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.