Şimdi Ara

UPS tavsiyesi ve jenaratörle ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bulunduğum yerde sürekli elektrik kesintisi yaşanıyor diye 4-5 sene önce almıştım.elektrik kesintileri gün geçtikce azalmadı arttı.uzun kesintiler yaşamaya başlayınca jenaratör de aldık.
    şimdi benim sıkıntım jenaratörden elektrik alırken ups sıkıntı yaratıyor.
    elektrik kesiliyor jenaratörü çalıştırıyorus fakat ups bip bip bip ötüp belli bir zaman sonra kapanıyor.sanırım bu elektrik dalgası vs vs gibi nedenlerden dolayı oluyor.elektrik işlerinden anlamadığımdan anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    elektrik kesildiğinde jeneratörü çalıştırıyoruz ve upsin arkasındaki kabloları söküp normal pirize takıp çalıştırmak zorunda kalıyorum
    artık yeni bir ups almanında zamanı gelmişken bana jenaratör ile elektrik alırken sorun yaşatmayacak ups tavsiyesinde bulunur musunuz.?
    yada alacağım ups in ne gibi bir özelliği olmalı ?

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.e.7.e.N -- 28 Nisan 2008; 17:19:51 >

• daha önceki mesajlarımda bu gibi şeylerin yaşanabileceğinden bahsetmiştim. jeneratörlerin ürettiği elektrik şekli bozuktur. upsler normal şebeke gerilimi ile çalışacak şekilde üretilirler. ucuz upslerin ucuzluğundaki yatan sebelebrden birisi de budur.
    ithal ups lerde işiniz şansa kalmış şu an ki mevcut jeneratörünüz bu ups ile sorun çıkartıyorsa çok yüksek ihtimalle piyasadaki upslerin bir çoğu ile sorun çıkaracaktır.

yerli firmaların bazı modelleri ve yabancı kaliteli ups ler jeneratörlerle uyumlu olabiliyor.
    en iyisi almadan önce firmalara mail atıp veya telefon açıp sormak.
  • tşkler arkadaşım bilgiler için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.