Şimdi Ara

Upscale özelliği çok iyi olan AVR önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaç gündür bu avr ler arasında boğuldum kaldım.
    Denon
    pioneer
    onkyo
    yamaha olabilir. beklentilerimi ve kurmak istediğim sistemi biraz bahsedeyim. şu an elimde hemen hiç bişey yok. Şimdilik kullanabileceğim ses kalitesi tatminkar olan 2 adet kule tipi front olarak kullanabileceğim hoparlörüm var. AVR olarak beklentilerim yüksekki ilerleyen yıllarda fonksiyon olarak bir eksiklik hissettirmesin. front center surround gibi hoparlörleri zaman içinde kaliteli bi şekilde dizmek istiyorum. Kullanım amacıma gelince müzik dinlemekten ziyade film izlemek için istiyorum. ama müziği açtığımdada eksik kalmamalı. çok üst düzey hi-end yada hi-fi olması şart değil. tatminkar olsun yeter. özelliklere gelince

Upscale özelliği her ne kadar başarılı oluyor bilmiyorum ama eğer ciddi iyileştirme yapıyorsa bunu en iyi yapan fiyat performans oranı iyi bir avr tercihim olacaktır. malum uydudan gelen sd yi hdmi üzerinden lcd tv ye aktarmak gerekecek.

Sistem olarak 1 LCD tv, HDMI çıkışlı bir DVD player birde uydu cihazı bağlı olacak. ilerde bir iki bişey daha takmak icap ederse kabloları çıkarmak zorunda kalmakta istemem.

5.1 kanal yeterlidir. öyle ortalığı yıkacak kadarda yüksek sesi olmasada olur. ama sese yüklendiğimde boğulmamalı. Preout çıkışları olmalı, ilerde amfi falan eklenebilmeli. fiyat olarak 2 bin lira dolaylarında bir avr düşünüyorum. bir kaç model yazabilriseniz ben gerek ikinci el gerekse sıfır olanları değişik kaynaklardan araştırabilirim. yıllar sonrada cihaza baktığımda değerli bişey olmalı. değiştirmek zorunda kalmamalıyım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.