Şimdi Ara

Uranus jcakkal satılık 71 nuker 10 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sjsro ya geçtiğim için charı satmak istiyorum fiyatı 10 tl dir izmir içi msn:mali_gfb_trap@hotmail.com

işte ssler:

Herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3BoRn5 -- 22 Eylül 2009; 18:36:56 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3BoRn5

up
    UPPPP
  • quote:

UPPPP

Alıntıları Göster
    Bu çarın skıllerı çok berbat ötesi alan kişi baya zorlanacak gibi.20 -30TL yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin_81

Bu çarın skıllerı çok berbat ötesi alan kişi baya zorlanacak gibi.20 -30TL yapar.

alcaksan indiririz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3BoRn5 -- 21 Eylül 2009; 22:23:48 >
  • Bence 10 TL bile zor cunki,skiller gerçekten berbat.Itemler idareci..Darilma ama bedavaya versen ben şahsen almam.Tabii şahsi görüşüm.Darilma ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Bence 10 TL bile zor cunki,skiller gerçekten berbat.Itemler idareci..Darilma ama bedavaya versen ben şahsen almam.Tabii şahsi görüşüm.Darilma ama :)
    Shit ya lighta baktığımızda o kadarda kötü gözükmüyo zaten charı 15 lwl pk bi charla takaslamıştım takasladığım çocukta 13 yaşındaydı
  • Anca bedavaya satarsın kardeş. :) 10-15 Satarsan iyidir.
  • quote:

Anca bedavaya satarsın kardeş. :) 10-15 Satarsan iyidir.
    :S ya benle ortağın karting parası çıksın yeter işte
  • Başka forumlarada koymuşsun ama satılmaz...Yinede hayırlı satışlar
  • quote:

Başka forumlarada koymuşsun ama satılmaz...Yinede hayırlı satışlar
    _uluc_ aynen kardeşim sana katılıyorum elektirik büyülerine baktığımzda şahsen bana göre kötü 71 lwl bir nuker 65 lwl lik elektiriğin el yakmasını açmazmı ben char kötü 10-15 tl eder hayırlı satışlar
  • Yukarı.Belki alıcı çıkar sevinir adam :D
  • quote:

Yukarı.Belki alıcı çıkar sevinir adam :D
    UPPP 10 tl oldu.
  • Bence yalan söylüyorsun carting 10 TLMI?Bence parayı alıp sıvısacak gibisin..71 Lv 10 TL..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _uLuC_

Bence yalan söylüyorsun carting 10 TLMI?Bence parayı alıp sıvısacak gibisin..71 Lv 10 TL..

xD şakamısın sen evet ayrıca karting 10 tl 8 dakka gel izmir/bornova ya gör hem sen demiyomudun 10 tl eder harbi gülmekten ölcem şimdi zaten 76 xbow var buda elden çıksın yeter.ayrıca şimdi yazarsın sjsro için yazdın fasa fiso onunda cevabı var oyuna ara verdim isro oynucam.şaka gibi
  • 10 tl diyen benim ama 10 tlye sat demedim çarın ederi bu kadar ama gördüğün gibi kimse almıyor.git ailenden iste 10 tl . Bu kadarmı kopuksun ailenden.? Bence saçma bi nden kendinle çelişme.Bir dahada konunu up lamayacagim. :)
  • quote:

10 tl diyen benim ama 10 tlye sat demedim çarın ederi bu kadar ama gördüğün gibi kimse almıyor.git ailenden iste 10 tl . Bu kadarmı kopuksun ailenden.? Bence saçma bi nden kendinle çelişme.Bir dahada konunu up lamayacagim. :)

kopuklukla ne alaka ben char elden çıksın diye uğraşıyom hem ailemle aram çok iyi ayrıca konumu uplamadığın için çok üzülüyorum ne yapcam şimdi ben
  • quote:

quote:

10 tl diyen benim ama 10 tlye sat demedim çarın ederi bu kadar ama gördüğün gibi kimse almıyor.git ailenden iste 10 tl . Bu kadarmı kopuksun ailenden.? Bence saçma bi nden kendinle çelişme.Bir dahada konunu up lamayacagim. :)

kopuklukla ne alaka ben char elden çıksın diye uğraşıyom hem ailemle aram çok iyi ayrıca konumu uplamadığın için çok üzülüyorum ne yapcam şimdi ben

Alıntıları Göster
    Up

• quote:

Up

Alıntıları Göster
    Uppp
  • quote:

Uppp

Alıntıları Göster
    Skillerin BERBAT öTEsi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.