Bildirim
URANUS SERVERİNDE 90 LVL FORCE BLADER (ŞOK ŞOK ŞOK 1B GOLDU ILE BIRLIKTE)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UP -
up... -
up. yorum yazan bıle yok işler cok kesat. -
UP.. char cok saglam arkadaslar serverde ii bir yerı vardır.. -
takas istersen
http://forum.donanimhaber.com/m_27397371/tm.htm -
thx şimdılık iyi bı teklıf gelmesse takas dusunmuyorum UP. -
şu char guardianwerkten 40k yiyen char değilmiydi unutmuyorum hiç savaşlarda dvision + staff life and meteor -
quote:
Orjinalden alıntı: Lurtz
şu char guardianwerkten 40k yiyen char değilmiydi unutmuyorum hiç savaşlarda dvision + staff life and meteor
ii de bunun neresi komık walock debuflarını yıyen + 7 staff la canını yarıya alıp vurması cok dogal benım yerımde hangı char olursa olsun aynı olum le sonuclanır.Dıkkat ettıysen benım de kalkanım br 20 daha da char tm degıl onun kı full farm ben bu halımle onu cogu kez kestıgım olmustur bunun adı pvp kersersınde kesılırsınde
-
quote:
Orjinalden alıntı: T@FİLİ_28
quote:
Orjinalden alıntı: Lurtz
şu char guardianwerkten 40k yiyen char değilmiydi unutmuyorum hiç savaşlarda dvision + staff life and meteor
ii de bunun neresi komık walock debuflarını yıyen + 7 staff la canını yarıya alıp vurması cok dogal benım yerımde hangı char olursa olsun aynı olum le sonuclanır.Dıkkat ettıysen benım de kalkanım br 20 daha da char tm degıl onun kı full farm ben bu halımle onu cogu kez kestıgım olmustur bunun adı pvp kersersınde kesılırsınde
uranüsün hırsızların olduğu guilddesin. _Crit_Lif3_ and __LasT__ İkiside hırsız biliyormusun peki?
-
1. Kimin hırsız olup olmadıgı benı ılgılendırmz.Ben kendıme bakarım.
2. Kişilerı tanımadan hırsız olup olmadıgına sen karar vermessın Crt_lıfe yı bılmem ama Last a attıgn ıftıradan dolayı bunun hesabını obur dunyada vereceksın.Veletler gelıp benden para ıstıyo vermeyınce globallerden bu hırsız scammer felan fılan vs vs derler..
3.Bushıdo guıldı de dahıl benım nasıl bır ınsan oldugumuda sorabılırsın kımseyle bı alıp veremedıgım yoktur hatta arkadas ayagına 600 m param gıtmıstır bu konu ılk actıgımda gorenler vardır charı 1.6 b golda aynı fıyata verıyodum 600 gıttıgı ıcın 1 b kaldı.
4. İse benım satıs konumu kırletme thx.charla ılgılenıyosan yorum yaz eger ole bır dusuncen yoksa gereksız yorumlar yazma. -
bak arkadaşım gençsin ama birşey demiyorum. gelip güveniliğini gold ile anlatıyorsun? gold nedirki bende 1b gold verdim arkadaşa hesabsız.. gold mold umurumda değil gelmişsin diyorsun veledler benden para isiyor vermeyince globallerden hırsız diyorlar la. ben o veledlerdenmiyimki beni onlarla bir tutuyorsun ? sadece o gülddekiler hırsız dedim ve bir kişi değil birçok kişi diyor.. neyse konu kapansın artık sen charını satmaya bak şikayet et mesajlarımı yöneticiler silsin saygılar! -
Bnemım kac yasında oldumu nerden bılıyosun ole gencsın felan yazıyosun.Ben guvenırlıgımı neden golda gosterım alacak adam benden ev tlf un da dahıl herseyımı alabılır anlasıldı sen Bushıdo guıldındensın ve serverde oldugu gıbı buradada cırkın yuzunu gosterıyosun.Hem ben sana o veletlerdensın demesım char lekelemnın ne kadar basıt oldugunu gostermek ıcın ornek verdım se neden ustune alındın ?? dedıgım gıbı oyunu alacak kısı servede benı herkese sorabılır kıme ısterse bu asılsz ıftaraları yapmayı kes.Senın Bushıdo guıldınden olup charı lekelemek ıcın geldıgın bellı ılk once sızın guıldden bırısını ornek verdın bu sunsan 40 k char felan dedım sonra konuyu guıldın hırısz felan demeye getıdın bosuna ugrasmayın sız bızım guıldı ne kadar lekeme kampanyaları yapsanızda sızın nasıl bır ...... guıld oldugunuzu bılıyo ben bısey demıyorum sadece 1 lvl bır char acın ve uranus serverıne gırın yolda gıdın ununuze geln ılk turke Bushıdo guıldını ve DynasTy guıldını sorun kımın hakkında beler dıyecekler sız ogrenın tmm senın mesj larını da sıldırmeme gerek yok bolece buradanda sızın nasıl bır guıld oldugunuzu formdanda ogrensınler buradada yaptınız yaapcagınızı bosuna charı lekeleme benı zaten herkes tanıyo 1 kısı cıksın bu cocuk kotu desın ozman tmm sen haklısın dıyecem tmm mı
-
küçük insanlar.. küçük sorunlar.. -
Tmm kardes uzatmayalım ıstersen serverde oldugu gıbı burada barı uyum saglamaya calısın ok -
satan adam saglamdır yazılanların hepsi yalan hayırlı satışlar arkadaşım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X