baslıkta belirtiğim gibi uranusda 30-40 lvl char arıyorum fiyat ise en fazla 80 ytl olur str charın glavie olması baslıca tercihimdir.kocaeli weya istanbulda elden werilicektir ulasım için ultraslan_ege94@hotmail.com
dakka başı uplarsan olmaz en fazla günde bir defa uplarsın (anlaymadım amacın post kasmakmı ama günahınada girmiş olmayayım)
yukarıya cıkmak için uplarım kimseyi ilgilendirmezz
İlgilendirir. Forumu kirletmemek açısından satım/alım konularında uplamalarınızı günde bir yapmanız daha iyi olur.
persia da 37lik var egr istersen 2 tane sos var üzrinde sos 32 +3 glaive full str
+1
quote:
Orjinalden alıntı: Flara
İlgilendirir. Forumu kirletmemek açısından satım/alım konularında uplamalarınızı günde bir yapmanız daha iyi olur.
up
lvl 41 fll str Çhine okçu var >kanat>maymun 41 lvl ayı>+42 lvl +5 EU SOS dagger(40 m değerinde)>fll sos set pro blueli + 3 + 4>+3 sos bow(8 10 m arası değerinde 9 crit) 32 lvl +3 som bow (50 55 m değerinde) +10 m para çar famele çar fll 3 5 gap farmda gidilmiştir ss leri yok ama atabilirim oyunda MistyX e pm atarsan konuşuruz çar için fiat 100 m diyorum çok dersen bence az bile yeni bi serverda paralı ve silk harcanmış bi çar sikiller iyi durumda yani yapıcan alıp lvl kasmak. ŞEHİR ESKİŞEHİR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme