Şimdi Ara

URANUS SERWERİNDE +30 FULL STR CHAR ARANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baslıkta belirtiğim gibi uranusda 30-40 lvl char arıyorum fiyat ise en fazla 80 ytl olur str charın glavie olması baslıca tercihimdir.kocaeli weya istanbulda elden werilicektir ulasım için ultraslan_ege94@hotmail.com

• dakka başı uplarsan olmaz en fazla günde bir defa uplarsın (anlaymadım amacın post kasmakmı ama günahınada girmiş olmayayım)
  • yukarıya cıkmak için uplarım kimseyi ilgilendirmezz
  • İlgilendirir.
    Forumu kirletmemek açısından satım/alım konularında uplamalarınızı günde bir yapmanız daha iyi olur.
  • ok
  • bn habire uplamıorum ki.....nerde upladığımı gördün...
  • up
  • persia da 37lik var egr istersen 2 tane sos var üzrinde sos 32 +3 glaive full str
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: Flara

İlgilendirir.
    Forumu kirletmemek açısından satım/alım konularında uplamalarınızı günde bir yapmanız daha iyi olur.
  • up
  • lvl 41 fll str Çhine okçu var >kanat>maymun 41 lvl ayı>+42 lvl +5 EU SOS dagger(40 m değerinde)>fll sos set pro blueli + 3 + 4>+3 sos bow(8 10 m arası değerinde 9 crit) 32 lvl +3 som bow (50 55 m değerinde) +10 m para çar famele çar fll 3 5 gap farmda gidilmiştir ss leri yok ama atabilirim oyunda MistyX e pm atarsan konuşuruz çar için fiat 100 m diyorum çok dersen bence az bile yeni bi serverda paralı ve silk harcanmış bi çar sikiller iyi durumda yani yapıcan alıp lvl kasmak. ŞEHİR ESKİŞEHİR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.