Not: Chara yeni premium +sewil alındı Char ismi: The_YinG Char level: 100 FF Char Fiyati : 350[pazarlıksız yapılır acil satılık] TL Char European chardir. Stat pointlerini Str0:3 [14 Lw Str werılmıs Hybrddır] Int olarak dagitmistir
Charin simdiye kadar acmis oldugu skiller :
Warlock Cleric
Char itemlerle satilacaktir
Charin ustundeki Gold miktari: 100.000.000
Charin ustundeki Set: Light Armor
Itemlarin ozellikleri:
Silah : Lvl 98 + 5 Warlock Rod Silahin ozellikleri : Mag %74 Fb Reinforce %41 Full blue Kalkan : 95 + 5 kalkan. Kalkanin ozellikleri : phy%41 mag%61 br 18%80 phe reinforce%61 mag reinforce %64 Full Blue Hood ( Kafa ) : 99 + 5 kafalik. Parcanin ozellikleri : Full Blue Chest ( Govde ) : 96 + 5 zirh. Parcanin ozellikleri : Full Blue Shell ( Omuz ) : 98 + 5 omuzluk. Parcanin ozellikleri : Full Blue Shorts ( Bel ) : 96 + 5 pantalon. Parcanin ozellikleri : Full Blue Gloves ( Eldiven ) : 98 + 5 eldiven. Parcanin ozellikleri : Full Blue Shoes ( Ayakkabi ) : 99 + 5 ayakkabi. Parcanin ozellikleri : Full Blue
Kasada gorunen axe lar benım degıldır. Axelar sahıbıne gerı verılmıstır. Axe var die heyheylenmeyin
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
En kısa zamanda resimleri düzeltmeniz gerekmektedir.
Sanırım en kısa zamanda duzelttım
up up^^
pufffh up yaw^^
guncel up up!!
güncell satılsada bıraksam :D
güncel up!!
inş. satarsın up
inş
up!!
Güzel... Ama alan vururşları niye açmadığını merak ettim.Kasarken pek faydası yoktur belki ama warlock kasan biri olarak merak ettim doğrusu. Fizksel defansın yada decayedin... Hem sorumuza cevap alırız hemde uplamış oluruz...
alan debuflaırnı söluyosan 3 kişile pwp yapmıcam için gerksiz buldum decay da benım ıcın gerkesız phy wurmadıdgım ıcın kapadım acıkdı maxdı
up!!
up!!
up!!
up^^
Gaia(New) 100 2h Warrior/Cleric Düşünürsen onur_23@Live.com / ÖzeL MesaJ At