Merhaba arkadaşlar. Urban - Rivals diye web tabanlı kart biriktirme diye bir oyun var yani forumda geçtiğini bir kere gördüm rehber istiyorlardı fakat bende bilmiyordum oyunu fazlasıyla çözdüm ve çok kapsamlı olmasada bir rehber hazırlamak istedim.
Ordan Brute force yi seçmenizi önererek (diğerlerinin kartları dandik gibiydi.) gerekli yerleri doldurun ve kayıt edin.
Daha sonra giriş yaptıktan sonra tutorial yapacak burda anlamanız için uğraşılmış cidden . Şayet anlamadıysanız ben multiplayer'a hazır değilim diyorsanız OYNA ! Butonuna basınız daha sonra 'MODU DEĞİŞTİR' seçeneğinden Solo ' yu seçerseniz yapay zeka ile oynarsınız. Duel' yaparsanız yine yapay zekaya karşı oynarsınız fakat bir kaç kart verir yendikçe. Desteniz olacak başta brute force'yi seçtiğiniz için. O Yüzden yeniden toplamanız gerekiyor clitnz geldikçe elinize.
Ve Önemli olaylardan biri oyuna başladığınızda gelen kartlar 1 level gelecek normal olarak onları Training' Bölümünde kasmanız gerekiyor. Ve misyonlarımız var onlarda önemli level görevlerinden çeşitli kartlar geliyor
Oyunda klanlar var. 24 Klan bulunmakta ve aynı klandan yaparsanız klanın bonusunu kullanabilirsiniz.Eğer oyunda 2 klan aynı anda varsa o da yetebilir. Ama önerim aynı klandan gitmenizdir.
Oyunda destenizde en az 8 tane karakter olmalı ve oyun içinde bunlardan rastgele gelen 4 tanesini kullanabileceğiz.
Misal 2 klan yapmak isterseniz 4 Bir klan 4 Bir klan dan alarak bir deste oluşturabilirsiniz öyle daha yararlı oluyor. Şimdi market'e gelelim markette yukarda klanlar çıkıyor dizdiğiniz klanı seçin ve Sol üstte ayrıntılı ara bölümünden clintze göre ayarlayın bütçenize göre ayarlayabilirsiniz.
Temel şeylerden bashsetmedim tutorialden öğreneceğinizi bildiğim için fakat kart seçerken Sadece Güç' e değil hasara'da bakmalasınız ((hasar ve güç maks.8)) Çünkü 8 güç bir kart alırsınız 1 hasarı olur ve rakibin 12 canından sadece 1 canını götürürsünüz ve bu cidden komik olur mesela 7/4 8/3 gibi kartlar önerimdir 8/8 kartlar mevcut fakat cidden pahalı.
Şimdi kart seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlattım.
Şimdi gelelim HANGİ KLAN DAHA İYİ SORUNUZ OLACAKTIR .
İyi diye bir klan yok tamamen zeka oyunu 200 binlik bir desteylede kaybetmeniz mümkün dikkatli oynamazsanız .
Şimdi benim taktiklerimi anlatmayacağım problemleriniz olursa konu altına yazarsanız sevinirim . Ben yine genel olarak daha anlatmaya çalışacağım bu oyun olarak ilk rehberim mazur görün lütfen.
GERÇEK PARA MESELELERİNE GELELİM DOĞAL OLARAK
Oyuna 2 cumada 1 karakter gelir normalde bunlar genelde çok pahalı gelir (mesela bi kere geldiğinde 410 bin di ki bu fiyat çok yüksek) Bunlar New Blood adlı bir pakette oluyo r7 tane yeni çıkan şeyler buradan çıkıyor ve tabi her yeni çıkacak pahalı olacak diye bir şey yok. Elite paketimiz var klan seçiyoruz onların arasından 7Tane kart geliyor. Ve en az 1 nadir kart geliyor. Nadir olunca daha pahalı oluyor kartlar. Ve bu paketler 40 kredi yani mobille 6 liraya denk geliyor ileride arada alışveriş yapmazsanız ciddi oynarsanız fakir kalabilirsiniz ya da çok oynamanız lazım. Ultimate paketi 70 Kredi ve bundanda 7 kart çıkıyor fakat 3 tanesi nadir . Ve nadirlerin çok pahalı olmasını gerektiren bi etken yok çıkan kartları marketten fiyatlarını araştırarak satıp para kazanbilirsiniz 10-20 k değer arasındaki kartlar genelde 1 saat içinde satılır.
Şimdi gelelim CR'' Konusuna CR'ler neden pahalı . Cr 'ler iyi kartlar veya kötü kartlar dır bunlar cidden eski kartllardır oyunun ilk açıldığında çıkan kartlar genelde cr olur CR nin açılımı KOLLEKSİYON KARTI'dır. Koleksiyon Kartı butik deki 40 70 kredilik paketlerden çıkmaz ve üretimi durdurulur bir nevi ve cr olduğunda para miktarı cidden artar.
Sorularınızı alta sorabilirsiniz yani ben çok kapsamlı anlatamadım çünkü temel şeyler bunlar detaya girsem 10 sayfa çıkar bu. O yüzden siz sordukça cevaplarım .
İyi günler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme