Şimdi Ara

Urbanears Bagis mi; Apple Earpods mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kulakiçi kulaklık almaya karar verdim. Urbanears ın ürünleri hoşuma gitti ancak bassları iyi midir bilmiyorum. eğer urbanears almassam earpod alacam. Urbanears bagisin bassları mı daha iyi yoksa earpodsun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• urbenears'da mikrofon varmı
  • Var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• ikisi de değil elimde earpods var ve earpodsta bas var diyen apple fanboydur ve yalancıdır. Kimse kusura bakmasın hiç kibar olamıycam çünkü fanboyların gazına gelip earpods alma hatasına düştüm 80 liram çöp sadece 10 dakika dinledim ve 6-7 aydır yerinde yatıyo. Kullandığı markayı yüceltmek için insanları yanlış yönlendiren insanlara çok şey derdim ama forum kuralları gereği sadece kınıyorum.

Edit: eğer daha ucuza earpodstan kaliteli bi kulaklık istersen bunu öneririm

http://www.vatanbilgisayar.com/philips--she-1350_00--kulaklik.html?srt=UP

Not: ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargalarrr -- 2 Temmuz 2014; 21:31:56 >

• Bagis aldim. Iyi degil . keske lg quadbeat2 alsaydim 50tl ve ayni

• Arkadaslar. Yok ya, bagis cok kotu degil. Problemi cozdum ben.

Brnim kulagima orta boylar ile sigmadiginfan en kucuk boyu taktim. Oda cok sert ve delik ducuk oluyo. Abi ses yalitimi sifir.

Quadbeatin plastiklerini taktim.
     Urbanears Bagis mi; Apple Earpods mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kargalarrr

ikisi de değil elimde earpods var ve earpodsta bas var diyen apple fanboydur ve yalancıdır. Kimse kusura bakmasın hiç kibar olamıycam çünkü fanboyların gazına gelip earpods alma hatasına düştüm 80 liram çöp sadece 10 dakika dinledim ve 6-7 aydır yerinde yatıyo. Kullandığı markayı yüceltmek için insanları yanlış yönlendiren insanlara çok şey derdim ama forum kuralları gereği sadece kınıyorum.

Edit: eğer daha ucuza earpodstan kaliteli bi kulaklık istersen bunu öneririm

http://www.vatanbilgisayar.com/philips--she-1350_00--kulaklik.html?srt=UP

Not: ciddiyim

Earpods kulağa tam oturmuyorsa bas ses vermiyor.
    Apple ürün kullanan herkesi geri zekalı fanatik olarak nitelendirmeniz çok yanlış.
    Bence gayet başarılı bir kulaklık ama hem müzik bem telefon görüşmesi için yapılmış. Bu nedenle dılarıdan ses alıyor ve her kulağa iyi oturmuyor. Ek olarak çok kolay kirlenip tıkanıyor.

• Bagisi aldım gayet güzel bir kulaklık ancak sahne genişliği az bu yönünü sevmiyordum daha sonrada çalındı zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.