Şimdi Ara

Uretim hatasimi yoksa normalmi...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba. Az once ipod touchimi yakindan incelerken gordugum durum birazda olsa moralimi bozdu :( ipodun cevresini ve arkasini kaplayan kapakla ekranin arasinda cok ince bir şekilde lastik conta bulunmakta. Ipoda karsidan baktigimizda ekranin sol alti ile sag ust kosesinde, yakindan bakildiginda metalden yaklasik 0,5mm kadar kalkik oldugunu farkettim ve cok azda olsa uzerine bastirdigimizda esnedigini gordum. Ipodumu kanadadan getirttim faturasi yok fakat kutusunu ilk acan benim.Bu durum sizin ipodlarda bu sekildemi yoksa bu uretim hatasi gibi bisimi. Kendi ipodunuza rica etsem yakindan bakabilirmisiniz? Beni karsilastigim bu durumla ilgili bilgilendirirseniz sevirim. Ilginize tesekkur ederim iyi calismalar.

• benim aldığım ipod touch 2G'de sizinkine çok benzer değil ama şöyle bir sorun vardı: Ekran ile krom çerçeve arasında bariz bir boşluk vardı ve ışık sızıyordu. 1 hafta içinde değiştirdi Apple, tabi benim cihaz TR garantili...
  • Yok benimkinden öle ısık sızması gibi bir durum yok. Sadece çok az bir kalkıklık var.
  • üretim hatası olabilir...çok sorun teşkil etmiyorsa öyle kullanacaksın...yada aldığın yerden fatura alabiliyorsan almaya çalışacaksın...
    yada servise bir sor...belki çok bir ücreti yoktur...kıyaslaman için foto ekledim...bir sorun var mı daha iyi anlarsın...
    umarım sorununu halledersin...

• 3. okumam da anladım şimdi resim koyup anlatacağım aynı sorun bendede var.. sağ alt köşesine bastırınca esniyor..
    garantiye göndereceğim ama mesaj attım karakaya apple a cevap gelince seni de bilgilendiririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 15 Mart 2009; 17:34:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

üretim hatası olabilir...çok sorun teşkil etmiyorsa öyle kullanacaksın...yada aldığın yerden fatura alabiliyorsan almaya çalışacaksın...
    yada servise bir sor...belki çok bir ücreti yoktur...kıyaslaman için foto ekledim...bir sorun var mı daha iyi anlarsın...
    umarım sorununu halledersin...

İpod toucha elinize alın ve sol köşelerine yandan (USB girişine bakıyormuş gibi) ve yakında bakın. Ekran metal çerçevenin üzerindemi yok aynı hizadamı? Bu şekilde resimle anlamamız biraz zor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bekomu

3. okumam da anladım şimdi resim koyup anlatacağım aynı sorun bendede var.. sağ alt köşesine bastırınca esniyor..
    garantiye göndereceğim ama mesaj attım karakaya apple a cevap gelince seni de bilgilendiririm..

Ok sizden bilgi vermenizi bekliyorum. Ayrıca ürünü kanadadan getirttim faturası yok ama uluslararası garantisi var 11 ay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Uretim hatasimi yoksa normalmi...?

anlatılmak istenen budur sanırsam.. bende e mail attım bekliyorum benimkininde uluslararası garantisi devam ediyor ve ankaradayım..
    inşallah ücret istemezler çünkü fatura yok..
  • quote:

anlatılmak istenen budur sanırsam.. bende e mail attım bekliyorum benimkininde uluslararası garantisi devam ediyor ve ankaradayım..
    inşallah ücret istemezler çünkü fatura yok..
    ewet benim ipod touchtaki ayni durum sizdede var. Ayriyeten bende ipodu karsiniza aldiginizda sag ust kosedede ayni durum soz konusu. Elinizld dokundugunuzda hissediyorsunuz. Isallah onemli birsey degildir ve bende marmaristeyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

quote:

arkadaşlar benim 2g ipod touch m var..
    sağ alt köşesi içte sol alt köşesi oynuyor.. bastırınca oynadığını hissediyorsunuz..
    bunu bilkom yapar mı?? yaparsa kaça yapar.. illa fatura diyor fatura da yoook...
    yaani iki vida sıkacak 10 dan fazla alır mı??

camın alt sol kısmı bütün 2g lerde oynuyor sanırım...bastırınca ufaktan içe giriyor...ama sorunsal bişey değil...
  •  Uretim hatasimi yoksa normalmi...?
  • gökhan ın da tam tersi tarafta garantide yaparlar mı bunu?? parayla olsa bile yapılabilecek bişi mi??
  • sonuçta niye olsun ki...bi dünya para verip alıyorsun karpuz değil ki ne çıkarsa diyeceksin...bence apple 'a mail falan bir yola servise vermek lazım...değişim iyi olur...ha yapılmazsa ne olur?;pek bişey olmaz,belki rahatsızlık verir veya satarken ufak sorun teşkil edebilir...ama servis fabrika hatası belirleyip değişimi onaylarsa mis gibi olur...bence biraz araştırın...oluyorsa yapın olmazsa da yapcak bişey yok...ufak bişey...sonuçta çalışıyor...
  • Yapabilirlerde yapamazlarda, bunu ancak onlardan gelecek cevapla öğreneceğiz. Sanıyorum bu durum bir çok ipodda mevcut. İnşallah yapılabilir. Yapılamasada bu şekilde kullanırız ne yapalım.
  • hocam inşallah dediğiniz gibi sıfırıyla değiştirme kararı felan çıkar :D
    ahahahaha ne manyak olur yaa tam telefon arefesinde iken :P sıfırı gelir satarım.. :D ama zannetmem inşallah yaparlar da..
    yarın cevap gelir..
  • quote:

hocam inşallah dediğiniz gibi sıfırıyla değiştirme kararı felan çıkar :D
    ahahahaha ne manyak olur yaa tam telefon arefesinde iken :P sıfırı gelir satarım.. :D ama zannetmem inşallah yaparlar da..
    yarın cevap gelir..

Eğer ki yapılabilecek bişiyse 3 üne 5 şine bakmam gönderirim. Yok yapılamayacak normal bişiysede ne yapalım sağlık olsun derim. Tabii bu şekilde olmasa daha iyi olur. Herşey yarınki apple mail gönderen arkadaşlara gelecek olan cevaplara bağlı.
  • Boşverin ya, dert etmeyin böyle şeyleri.
    Not: Benim ipodda da mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yy_061

Boşverin ya, dert etmeyin böyle şeyleri.

Urun daha 25 gunluk olunca ve daha ilk taksidimi dahi odememis oldugumdan ister istemez soru isaretleri beliriyor kafamda. Ayrica ucuz bir urunde degil tabi. Neredeyse gunumuzdeki bir emekli maasina esit. Umarim anlamissinizdir beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykayku -- 15 Mart 2009; 22:12:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ykayku

quote:

Orjinalden alıntı: yy_061

Boşverin ya, dert etmeyin böyle şeyleri.

Urun daha 25 gunluk olunca ve daha ilk taksidimi dahi odememis oldugumdan ister istemez soru isaretleri beliriyor kafamda. Umarim anlamissinizdir beni.

Anladım kafanızda soru işaretleri olmasını, ben de kafama takardım eskiden böyle şeyleri ama önemsiz geliyor artık çünkü problem (problem bile denemez aslında) bir tek benim ipodumda yok.
  • Bendede var,sağ alt köşeye bastırınca oynama ama çok rahatsızlık verici bişey değil.Hatta basmamanızıda tavsiye ederim,bozulmayacak şeyi zorlayarak bozmaya bile sebeiyet verebiliriz.Çoğu touchta var galiba,arkadaşta aldı daha 15 günlük ama ondada var.Sorun sayılmaz bu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.