Şimdi Ara

Uretim hatasimi yoksa normalmi...? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu kadar ayrıntıya girilirmi yhaaa saçmalamayın kullanın onu bulamayan var
  • Arkadaslar ben ipodumu amerikadan getirttim. Elimde faturasida yok ama 1 yil uluslararasi garantisi var diye biliorum. Bise oldugunda gotursem servise garanti gecerli olur mu? Simdiden tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ykaan95

Arkadaslar ben ipodumu amerikadan getirttim. Elimde faturasida yok ama 1 yil uluslararasi garantisi var diye biliorum. Bise oldugunda gotursem servise garanti gecerli olur mu? Simdiden tesekkurler

Malesef fatura olmadan garantiden yararlanamiyorsun. Fatura sart. :(
  • mail geldi şuraya başvurun bilmem ne yazıyor faturam yok zaten uğraşamıcam.. isterse göçsün içeri :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekomu

mail geldi şuraya başvurun bilmem ne yazıyor faturam yok zaten uğraşamıcam.. isterse göçsün içeri :D

• quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Arkadaşlar 2G Touchlar o çerçeveye ince bir alet sokularak açılıyor bu yüzden öyle ufak kalkıklıklar normal.1Glerde plastik çerçeve ve metal arasına bişey sokularak açıldığı için onların ekranında böyle bir durum yok.NOKTA.

Ben sorunun bundan kaynaklandığını yazdım ama kimse takmadı.Sizce doğrumu düşünüyorum?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 2G Touchlar o çerçeveye ince bir alet sokularak açılıyor bu yüzden öyle ufak kalkıklıklar normal.1Glerde plastik çerçeve ve metal arasına bişey sokularak açıldığı için onların ekranında böyle bir durum yok.NOKTA.

Ben sorunun bundan kaynaklandığını yazdım ama kimse takmadı.Sizce doğrumu düşünüyorum?

ben görmemiştim.. olabilir aslında.. ama apt** mı bu apple da böyle yapıyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: Bekomu

quote:

quote:

ben görmemiştim.. olabilir aslında.. ama apt** mı bu apple da böyle yapıyor..

Valla arkadaşım appledamı bir sorun var ipodlardamı yoksa teknik servisindemi ben bu işten hiiç bişi anlamadım. Koyverin gitsin kullanmaya bakalım bence. Çünkü tek bir ipodda yok genelde var gibi. Ve şöylede bişi var kendi ipodumu cicim aylarından olsa gerek toz kondurmadan kullanıyorum neredeyse. Bu nedenle kullanıcı hatası diye bişi değildir tamamen üretimdendir.

• Merhaba arkadaslar. Daha once ipodumu dusurmustum ve ekran caminda kalkikliklar olmustu. Bugun arkadasim halinin uzerine dusurmus ipodumu. Ipodu elime aldigimda sag ust ve sol alt koselerdeki camin kalkikliginin kayboldugunu farketttim. Nasil olduguna bende bir anlam veremedim. Suan tum koseleri metal cerceve ile ayni seviyede. Bu gibi sorunlarla karsilasan arkadaslarim benim sorun bu sekilde kayboldu. Bunuda sizlerle paylasmak istedim. Iyi çalismalar.

• İyimiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ykayku

Merhaba arkadaslar. Daha once ipodumu dusurmustum ve ekran caminda kalkikliklar olmustu. Bugun arkadasim halinin uzerine dusurmus ipodumu. Ipodu elime aldigimda sag ust ve sol alt koselerdeki camin kalkikliginin kayboldugunu farketttim. Nasil olduguna bende bir anlam veremedim. Suan tum koseleri metal cerceve ile ayni seviyede. Bu gibi sorunlarla karsilasan arkadaslarim benim sorun bu sekilde kayboldu. Bunuda sizlerle paylasmak istedim. Iyi çalismalar.

Bu nasıl birşeydir.
  • iPod farkı. Bir sorun olursa servise gitmeden önce yere atın.
  • Inanin bende nasil oldugunu anlamadim. Bi baktim duzelmis, arkadasa sordugumda kılıftan cikarirken kilimin uzerine dusurdugunu, sonrada alıp pc ye sarja taktigini soyledi. :)
  • Burdan çıkan sonuç eğer ipodun bi yeri kalktıysa atın yere insin
  • quote:

Orjinalden alıntı: amylee

Burdan çıkan sonuç eğer ipodun bi yeri kalktıysa atın yere insin

derken
  • merhaba benim cihazdada sağ alt tarafında ışık sızması var anlamadım neden böyle üretilmiş ama bir sorun değildir umarım plastikle metal çerçeve arasında oluyor bu durum teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.