Şimdi Ara

Uretim hatasimi yoksa normalmi...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ufukcoskun

Bendede var,sağ alt köşeye bastırınca oynama ama çok rahatsızlık verici bişey değil.Hatta basmamanızıda tavsiye ederim,bozulmayacak şeyi zorlayarak bozmaya bile sebeiyet verebiliriz.Çoğu touchta var galiba,arkadaşta aldı daha 15 günlük ama ondada var.Sorun sayılmaz bu.

Merhaba. Mesajları okuduğumuzda bu durumun hemen hemen her ipod touchta oldugu kanaatine vardım. Teknik bir sorun olmaması beni sevindirdi açıkcası. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhns
    ...

Uretim hatasimi yoksa normalmi...?

Bu kırmızıyla belirttiğim aradaki boşluğun olması normal mi ?
  • orası sanırsam o lastiğin içeri girmesinden dolayı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dhqwer

quote:

Orjinalden alıntı: gkhns
    ...

Uretim hatasimi yoksa normalmi...?

Bu kırmızıyla belirttiğim aradaki boşluğun olması normal mi ?

Ekran camı ile metal cerçeve arasında milimetrelik bir mesafe var fakat oradada lastik conta benzeri bir malzeme yer alıyor. Resimden pek birşey anlaşılmıyor. Açık açık anlatarak yazabilirseniz size yardımcı olabilirim belki.

• "gkhns" ve "Dhqwer" arkadaşlarım ipod görüntüleriniz birbirine çokmu benziyor? :) yoksa banamı öle geldi. Bir an dikkatimi çekti aynı duvar kağıdı olunca. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ykayku

"gkhns" ve "Dhqwer" arkadaşlarım ipod görüntüleriniz birbirine çokmu benziyor? :) yoksa banamı öle geldi. Bir an dikkatimi çekti aynı duvar kağıdı olunca. :)

Saat ve tarihe bakarsan aynı. Görüntülerde aynı.
  • hala cevap bekliyorum bilkomdan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekomu

hala cevap bekliyorum bilkomdan..

Ben dun direk servisi aradim. Urunu gondermemi istediler. Gormeden hic birsey diyemeyeceklerini soylediler. Servis istanbul besiktasta. Artik istanbula yolum dustugunde gosteririm diye dusundum.
  • aynı sorun bnm ipodda da var. sorun olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert6385

aynı sorun bnm ipodda da var. sorun olacağını sanmıyorum.

hocam satarken sorun olur..
  • quote:

quote:

satmayacağım için bir problem yok. ayrıca büyük ihtimal bütün ipodlarda da olduğu için sorun olmaz heralde. farkedilmez bile
  • quote:

quote:

quote:

satmayacağım için bir problem yok. ayrıca büyük ihtimal bütün ipodlarda da olduğu için sorun olmaz heralde. farkedilmez bile

bazılarında yok..

• quote:

quote:

quote:

quote:

bazılarında yok..

Satmayı düşünen arkadaşlar, satmadan önce yaptırsınlar. İpodu satmayı düşünmek için bu kadar sorun etmeye gerek yok.

• yok hocam sorun etmiyoruz da.. adam alırken bunun burası oynuyor bu kadar para vermem ben buna gider başkasından alırım diyor..
    millet kurnazlık peşinde nerede bi açık var oraya dalıyor.. sizde fiyatı düşürüyorsunuz zorunlu olarak..
    mesela şimdi 2. el bölümüne koysam adam madem oynuyor fiyat düşür diyecek bunu görenlerde hemen atlayıp bencede bu fiyat buna fazla felan..
  • quote:

yok hocam sorun etmiyoruz da.. adam alırken bunun burası oynuyor bu kadar para vermem ben buna gider başkasından alırım diyor..
    millet kurnazlık peşinde nerede bi açık var oraya dalıyor.. sizde fiyatı düşürüyorsunuz zorunlu olarak..
    mesela şimdi 2. el bölümüne koysam adam madem oynuyor fiyat düşür diyecek bunu görenlerde hemen atlayıp bencede bu fiyat buna fazla felan..

Anladım demek istediklerinizi fakat, bu problemi (yada problem dahi olmayan şeyi) ilk farkeden ve forumda paylaşan benim sanırım. Buna dikkat eden kimse yoktu herhalde. Yada varsa neden bunu forumda paylaşma gereği duymadı acaba. Bak merak ettim şimdi.

• hocam boşuna gülüyorsun.. alttaki linke bak forumu incelememişsin.. bide linkteki konuyu ben açtım...

bide aynı gün yani..

http://forum.donanimhaber.com/m_30424069/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 22 Mart 2009; 17:13:59 >
  • bide ben de 1g de 2g de var
    1g de bişi yokta 2g de geceleri kullanırken ekran camının bittiği yerde hep ışığı yansıyor bide harbiden kalkıklık var
    bence öle üretilmiş
  • Arkadaşlar 2G Touchlar o çerçeveye ince bir alet sokularak açılıyor bu yüzden öyle ufak kalkıklıklar normal.1Glerde plastik çerçeve ve metal arasına bişey sokularak açıldığı için onların ekranında böyle bir durum yok.NOKTA.
  • quote:

hocam boşuna gülüyorsun.. alttaki linke bak forumu incelememişsin.. bide linkteki konuyu ben açtım...

bide aynı gün yani..

http://forum.donanimhaber.com/m_30424069/tm.htm

Yani benden 2 saat önce açmışsın konuyu. Bunun için kalp kırmaya değermi.

• quote:

Orjinalden alıntı: SummerGlau

bide ben de 1g de 2g de var
    1g de bişi yokta 2g de geceleri kullanırken ekran camının bittiği yerde hep ışığı yansıyor bide harbiden kalkıklık var
    bence öle üretilmiş

1g yi fiziksel olarak resmini dahi görmedim. Fakat 2g lerde genelde bu sorun varmış. Sorun ise ekran camının metal kasadan belli bölümlerinin kalkık olması.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.