Şimdi Ara

Üretimi durdurulmuş i30 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam, nasipse yakın zamanda araç almayı planlıyorum. İ30 görünüş ve donanım açısından oldukça hoşuma gidiyor. Malum Türkiye ekonomisinden dolayı 2015-2016 modele gücüm yetiyor. Bugün şu arabanın 2021 modeline bakayım dedim üretimde olmadığını gördüm. Sizlere danışmak istediğim 5-6 yaşında ve üretimi durdurulmuş araba alınır mı ? Nasipse ilk arabamı alacağım, araç tecrübem olmadığı için sizlere danışmak istedim.

2015 i30 elite otomatik- cam tavan 150~170 bin tl

160 bin verip 6 yaşında üretimi durmuş araç almak mantıklı mı? Her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır niye alınmasın passat üretimi de bitecek civic Türkiye üretimi de. Firmaların 10 yıl yedek parça sağlama zorunluluğu var. Biten modelin üretimi chevrolet gibi Türkiye den çekilmedi hyundai.

• Yahu bu mantıkla Şahinlerin piyasada yok olması lazımdı

Üretimin bitip bitmemesi önemli değil.

Araç tutuluyor mu ? Seveni var mı ? O önemli.

Bir otomobilin eğer uğruna ölecek bir fan kitlesi varsa, O araç dünyadan da silinse sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır hocam
    O bütçeye c segment başka araç yok zaten

• Üretimi devam edip de parça sorunu olan araçlar var. Bir araç üretimi dursa bile 25 yıl parça tedarik şartı var. Olmasa bile çıkma parça da olsa bir şekilde yolu bulunur. Yeter ki piyasa tarafından sevilen bir araç olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Makyaj öncesi tam otomatik 6 ileri, makyaj sonrası 7 ileri çift kavrama şanzıman var. Değerlendirirken ona göre bakın.

Çift kavrama hiç arıza vermese bile 120bin km civarı 6-9bin TL arası kavrama değişimi masrafı var.

• O kasa zaten eski kasa,yeni kasasının da üretimi durmadı, türkiyeye gelmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet Araç Alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Bu SUV alınır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dizellerinde tam otomatik 128bg 6 vitesli olanlar 9 litre ortalama yakar. Çift kavrama lı 136 makyajlı olanlar 7 litre yakarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Yahu bu mantıkla Şahinlerin piyasada yok olması lazımdı

Üretimin bitip bitmemesi önemli değil.

Araç tutuluyor mu ? Seveni var mı ? O önemli.

Bir otomobilin eğer uğruna ölecek bir fan kitlesi varsa, O araç dünyadan da silinse sorun yok
    Aynen öyle, mesela Jetta da bitti ama hala fan kitlesi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2015 dizel otomatik i30un temizini 160 a alamazsınız o fiyata 2013 makyajsızları inı bile zor satıyorlar veya boya değişen km takıntınız yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diğer dizellere kıyasla 1-1.5 litre fazla yakar.
    Şanzıman biraz sorunlu diye biliyorum, bu serilerde volan arızası çok yaşandı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/uzun-donem-hyundai-i30-crdi-tam-otomatik-kullanim-raporu--141237440

• Böyle bir mantık var mı hocam o zaman golf 4 ün üretimi duralı 15 yıl oldu silinsin gitsin piyasadan kimse almasın kaza yapanlar farsız kaputsuz gezsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.