Suan lys calistigimdan lolu silmistim urf nin geldigini duydum kalici mi olcak yoksa yine kisa sureli mi ulan kalici olsada yuklemesem bari resmen iradem ile savaş veriyorum suan
Değildir bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand
Değildir bence.
Kalıcı gelmez , zaten gelmemeli .
quote:
Değildir bence.
Kalıcı olsa sınavı bırakıp urf mi oynayacaksın?
Büyük ihtimalle süreli olur
Kalici olsa oynamicam 2.5 ay sonra oynarim ama gecici ise yuklesem mi ki acep diyorum iste
quote:
Değildir bence.
Kalıcı değil bir zaman sonra kaldırılır.
Kalıcı olarak getirmezler ya sanmıyorum bu modun kalıcı gelmesi aram'ın ve dominionun kökten bitmesi demek
quote:
Orijinalden alıntı: Astronmony
Kalıcı değil bir zaman sonra kaldırılır.
Alıntıları Göster
yükle bende lysye çalışıcam 1 hafta urf keyf yaptıktan sonra lys girmeden ölmiyiceğimi nerden biliyim urf oynamadan ölmek istemiyorum..
kalici degil.
Internet kafeye git orda oyna evde oynarsan birakamazsin
lysye calis
Bende oyle dusunuyorum ya ygs istedigim gibi gelmeyince bari lys de oynamayim calisiyim diye biraktim daha ilk seyde geri yuklersem olmaz belki arada cafeye giderim 4 senedir oynuyorum daha da bikmadim su oyundan ne illetmis be arkadas
quote:
Orijinalden alıntı: eno70
Bende oyle dusunuyorum ya ygs istedigim gibi gelmeyince bari lys de oynamayim calisiyim diye biraktim daha ilk seyde geri yuklersem olmaz belki arada cafeye giderim 4 senedir oynuyorum daha da bikmadim su oyundan ne illetmis be arkadas
kalıcı değil 1 veya 2 hafta sonra kalkar. o yüzden oynayabildiğin kadar oyna
quote:
Orijinalden alıntı: BertanErg
Kalıcı olarak getirmezler ya sanmıyorum bu modun kalıcı gelmesi aram'ın ve dominionun kökten bitmesi demek
Dominion zaten bitmis
Zaten oyun modlarının hiçbiri kalıcı olmuyor ki
quote:
Orijinalden alıntı: SiyahPapyon
Zaten oyun modlarının hiçbiri kalıcı olmuyor ki
Adı üstünde MOD :D kalıcı değil
Not:Mod özelliklerinde de süreli yazıyor."nihayi" ye bakma 1 nisan çakası