Şimdi Ara

URF ta skill spamlamaktan keyif alan var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arasıra böyle etkinliklerin olması güzel oluyor
  • Ya spamla tamam da garen gibi sadece e veya jayce gibi sadece e q falan atıp zevk alan tam bir ahlaksızdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modda özellikle yakın champ alıyorum ki skill dodge kabiliyeti artsın diye. efsane oluyor karşıda menzilli uzaktan sık dürten hero varsa minyon kesip skill dodgelamak

şu modda da küfür edenlere ayar oluyorum. zevk almak için ranked sonrası 1-2 gireyim diyorum ya arkadaş eğlenmene bak. adam gitmiş toptan bottan yardırıp lane itip oyun bitirmeye çalışıyor.
  • urfda skill spamlamıcaksan neden giriyosun eski urf tabiki de çok güzeldi ama sürekli Fiora - zed - kha-rengar - talon - akali - kata - fizz - nida alıyolar kardeşim akıllı olun biraz şuan hiç bi hero yasaklı değil karthus'dan teemo ya kadar hepsi açık ve 2 tane zar hakkı veriliyo size neyin tatavasını yapıyosunuz anlamıyorum ben singed - urgot gelse bile oynuyorum sırf rakibi tilt etmek için takım feedleyince bi işe yaramıyolar ama kastığın zaman q açıp rakibi peşime takıyorum mesela lane'yi güzel itiyolar bak mesela jayce oynadım bugün hiç ölmeden Nicki Minajßarbie nickim bu son karşılaşmalara bakabilirsiniz isteyen eklesin oyunda beni urf bitmeden oynayalım ben asıl Doom felaket botlarını özlüyorum o kadar güzeldi ki çalıdan çıkan garen ekran büyüklüğündeki annie 30 tane ulti atan lux - ezreal bi başkaydı şimdi seviyesini ayarlıyosun yok daha neler 200 canla 100.seviye zorluğu geçemedim özel simgeyi alamadım geçemedikce hırs yapıp bi daha giriyosun çok eğlenceliydi Doom bot ♥

• çok zevkli
    maokainin e sini çalıya bir yığıyorsun :D
    zyra aynı sekılde
    ziggs efsane
    singed q hep açık :D
    hecarim ile hipodrom gibi koşuyon tekliyon :D
  • urf , normal ve aram çöp tek gerçek dereceli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.