Şimdi Ara

URF ta skill spamlamaktan keyif alan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet söylüyorum kral çıplak. Bildiğiniz oyunu unutturur bu. Skillerin sırasına bile bakmıyorsun. QWEQWREQWQEQQEQWEQQEWWQEEWQQEWQR. Merkez baskını oyunda kalsaydı bari. Oyun bulma süresi uzamasın diye mi modları kaldırıp kaldırıp getiriyorlar bunlar yoksa heyecan olsun diye mi anlamadım. Riot şaşırma sabrımızı taşırma.

• zorla mı oynatıyolar ?

edit : blue buff 2. spawnını almadan 5-6 kill verip jungler gank diye ağlayan top lanerlarla mid lanerlarla uğraşıcağıma gider efendi efendi skilimi spamlarım bu seni niye rahatsız ediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Mr Jack -- 30 Ocak 2019; 21:10:14 >
  • Hey Mr Jack kullanıcısına yanıt
    Alakası yok dediğim gibi diğer oyun modunun kalkması canımı sıktı. Yoksa ben sevmesem de dursun tabi çeşit olsun. Oyunun gerginlikten uzak olması hoşunuza gidiyor demek anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volvox7 kullanıcısına yanıt
    nexus blitz temel atma çalışması mmorpg çıkacak ruterrna kültürüyle
  • Urf'u ben de sevmiyorum da,
    insanların şu "ay ben bunu sevmiyoruğm bunu cidden seven var mı yha nasıl sevilir buuuğ" yargıları beni benden alıyor.

Boyu 1.83 den kısa olan erkeker kendine erkek mi diyo yhaaağ
  • devrim yüklü sözlerini milletin adına da yapmanı bekliyorum güzel insan.
  • Urfu sevmeyen mi varmış?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • URF'u özenle yerle bir ediyorlar.

Önce bazı şampiyonların oynanması yasaklandı.
    Sonra şampiyonların yeteneklerini URF modu için değiştirdiler.
    Sonra "RURF" geldi.

...
  • ben eğleniyorum
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    165 im erkek değil miyim şimdi knk
  • fun mod kanka, bazı herolarda çok zevkli oluyor (benim urfta favorim ahri ve shaco)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

URF'u özenle yerle bir ediyorlar.

Önce bazı şampiyonların oynanması yasaklandı.
    Sonra şampiyonların yeteneklerini URF modu için değiştirdiler.
    Sonra "RURF" geldi.

...
    Bunların hepsi modu daha kalitli yaptı.URF olsa sadece Zed,Ezreal,Zyra alınacak
  • Gerçek URF bu değil. Gerçek URF şampiyonların nerflenmediği, teemonun maokainin skillerinin sınırlandırılmadığı ve gerçekten keyifli olan bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

Bunların hepsi modu daha kalitli yaptı.URF olsa sadece Zed,Ezreal,Zyra alınacak

Alıntıları Göster
    Kaliteli mi?

Modu ve verdiği zevki öldürdü. Buna kalite diyorsan bir şey diyemem. Ayrıca birkaç şampiyon nerf yemedi. Hepsinin içinden geçtiler resmen.
  • Gayet eğlenceli. Herkesi susturup kendi keyfime bakıyorum burada bile küfür edip rahatsız eden tipler olduğu için. Normal oyundan daha çok eğlendiğim aşikar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunu en son 2014'te filan oynamıştım. geçen gün tekrar yükledim ve urf açtım. herkese skill spamlayacak karakter gelirken benim şansıma singed geldi. singed'ı severim bir ara en çok onu oynardım ama bildiğin 25 dk oyun bitsin diye öldüm durdum. millete ziggs lux vs bize singed. şu aralar ise ranked oynuyorum. 8'e 2 ranked win ile silver'dan başladım, silver 3 promodayım. west'te olan varsa yazsın.

• Sevdiğin bir hero ile oynamak zevkli tabii ki ama en fazla 1-2 oyun sonra sıkıyor yani ne gerek var.
  • ARAM dahil lol'ün oyun modlarını hiç oynamadım, 1-2 kere gördüm sarmıyor.
  • İlk urf çok güzeldi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.