Şimdi Ara

Urfalıları Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Urfalıları Nasıl Bilirsiniz?

ABBOOOUYUUWW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK_ -- 9 Temmuz 2011; 19:49:35 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Urfa Erkeklerinin Özellikleri

Urfalı erkekler, eşsiz kültürel geçmişleri ve gelenekleriyle tanınırlar. Onların ayırt edici nitelikleri, onları Türkiye'nin diğer bölgelerinden farklı kılar.

Urfalı erkekler, genellikle uzun boylu ve atletiktirler. Güçlü bir duruşları ve gururlu bir görünümleri vardır. Geleneksel olarak, tarımda ve hayvancılıkta çalışmışlardır, bu da onlara dayanıklılık ve sıkı çalışma etiği kazandırmıştır.

Sosyal olarak Urfalı erkekler, misafirperver ve yardımseverlikleriyle bilinirler. Aileye ve topluluğa büyük önem verirler ve genellikle geleneksel değerlere bağlıdırlar. Ancak aynı zamanda modernleşmeye ve değişime karşı da açıklar.

Urfalı erkeklerin bir diğer belirgin özelliği de onur ve cesarettir. Şereflerini koruma konusunda çok hassastırlar ve gerektiğinde çatışmaktan korkmazlar. Aynı zamanda sözlerine güvenilirdirler ve sadık arkadaşlar olurlar.

Urfalı erkekler, geleneksel olarak kırsal kesimde yaşamış olsalar da, son yıllarda kent merkezlerine göç ettiler. Bu onların kültürel kimliklerini korurken aynı zamanda modern Türkiye toplumuna uyum sağlamalarına yol açtı.

Günümüzde Urfalı erkekler, Türk toplumunun birçok farklı alanında başarılı olmaktadırlar. İş dünyasında, siyasette ve akademide önemli katkılarda bulunmuşlardır. Onların dayanıklılığı, kararlılığı ve misafirperverlikleri, onları Türk kültürünün saygın üyeleri yapmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • iyi biliriz..
  • iyidir iyi
  • Ezelden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiKa`.

Ezelden...

Ouuvw Urfalımısın sende :D
  • Siverekliyiz
  • urfalı insanlar aynı fabrikanın standart çıkış ürünleri olmadıkları için toplu olarak 'urfalılar' hakkında bişey bildiğim yok ama urfalı tanıdıklarım oburdur genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

urfalı insanlar aynı fabrikanın standart çıkış ürünleri olmadıkları için toplu olarak 'urfalılar' hakkında bişey bildiğim yok ama urfalı tanıdıklarım oburdur genelde

Her toplumun/kültürün belirgin özellikleri vardır normal olarak.Bu , o toplumdaki her bireyin fabrikadan standart çıkışlı olduğunu göstermez.

Urfalılar iyi insanlardır, yardımseverdirler.Urfa'ya gittiğimde adres soruma ''atla dediğin yere götürelim yeğen'' yanıtını almıştım .Ayrıca Urfa'nın fıstığıda Antep'inkinden güzeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TURK_

quote:

Orijinalden alıntı: AntiKa`.

Ezelden...

Ouuvw Urfalımısın sende :D

Yok kardeş ben Bursa'lıyım aklıma ilk gelen şeyi yazdım sadece (:
  • İyidir severim kendilerini.
  • çok iyi kebap ve çiğköfte yaparlar
  • 1 siverekli de burada var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmeyiz
  • Evet bu başlığı da Ufoları nasıl bilirsiniz? diye okuyarak kendi rekorumu kırdım dostlar. İyi biliriz.
  • kebapları güzeldir
  • suruçlu yokmu suruçlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSPro Gamer

1 siverekli de burada var :)

vay toprağım
  • urfalılar iyidir yardımsever olmayanını tanımadım
  • Vay hemşehrilerim..

Merkezli yokmu yaw.
  • ufoları nasıl bilirsiniz die okudum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.