Şimdi Ara

Urgot neden oynanmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hero neden oynanmıyor.(Az önce penta attım asıl konu sebebi bu ) Manaverenden sonra manamura olunca damage inanılmaz artıyor.Range diyosanız q'su nun rangesi gerçekten fazla ayrıca w slow sayesinde range eksikliği pekte hissedilmiyor.Tf de deli gibi kasana doğru pozisyonda ulti atmak tf yi değiştiriyor.Peki bu hero neden oynanmıyor.

Edit : Görünüş demeyin.

Edit 2 : Görünüşü egzotik,hoş bence karnına hortum giriyor sallanıyor falan...

• editlemeden edit yazmak.

Mana hungry , bir adc'nin çıkartması gerekenden az hasar çıkartıyor. Ultisi çöp.
  • Sen niye oynuyon? ben cevap veriyim free olduğu için freelerden çıkınca 3150 verip almazsın bile,hasarı tek kişiye tek kişiye hasar vericek vayne oynasın
  • Rankedde oynadım alalı 2 hafta oldu free olduğunu senden duydum :)
  • Çünkü urgot
  • Bende anlamıyorum...Garip bir hero tank mı adc mi dövüşçümü karışık bir şey.Q hasar.W kalkan.E slow.U yer değiştir me falan bence belli bi görevi yok.Ayrıca earlyde karşına lucian falan gelsinde gör.
  • U su ne oldugu belli degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    9 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    top yasuoya karşı oynamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nedeni tek kişi odaklı dmg atmasına rağmen dmginin yetersiz kalması ve ultisinin çok useless yani kullanışsız olması.. TF sırasında karşı takımdan birini kendi takımının içine çekmek güzel de kendin karşı takımın içine girmiş oluyorsun ki bu çok anlamsız kalıyo..
  • 1) artık insanlar mobil şampiyonları tercih ediyor. bir yerden zıplama hoplama atlama geçme gibi skilleri olan karakterler. nedeni oyun kazandırması değil ama keyif verdiği için.
    2) urgotun range championlara göre menzili epey kısa, bu da onu dezavantajlı kılabiliyor. lakin e tutturup 2 tane q sallarsanız dehşet dmg vurur. feci dürter. ama ben urgot oyuncusu oldugun için karşıdaki urgot hamlelerini tahmin edip hepsini dodge'luyorum.
    3) görünüşü pas geçmeyelim. demeyin demişsin ama diyorum.
    4) oynanışı zor. 2 skilli var ikisi de shot. isabet ettiremezsen boşa mana falan. insanlar daha fazla garanti skill champlere oynuyor.
    5) ulti. ultiyi atıp kendimi veda edicem olayı biraz ters geliyor. bana bile ters geliyor lan. tamam fightta adc veya yasuo zed gibi mid carry'leri yok etmekte bire bir ama oyuncular yüksek hasar veren ultileri tercih ediyor. ben de öyle.
  • Artık çok oynanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok mana yiyor bide ultisi bir adcye gore cok ters

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.