Şimdi Ara

urgota karşı çözüm yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi heroyu alsam eziyor. hasar yemiyor kalkan açıp canımı sıfırlıyor... canım az.kalırsa ulti ile.kesiyor. bu heroya karşı.ne yapılabilir? dari trundle vayne galio shen teemo hiç farketmez hepsini eziyorum ama.urgot karşımda iken bir şey yapamiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mobil herolara karşı pek etkili değil ama sen de bir şey yapamazsın ona karşı. meteor camille ile w ile dürte dürte kesebilirsin ya da gnar la donmuş balyoz aldıktan sonra urgot menziline yaklaşamadan kesersin urgotu.
  • geçenlerde otp bir urgot oyuncusu izliyordum gerçektende sağlam hero hiç lanede ezilmiyordu, karşısına camille geldi lanede hep geri kaldı.. ama iş tf'ye gelince maçı yine kazandırdı
  • camille tam bir t h o t slayer onu oyna
  • Sterakın menzilli şampiyonlar için kullanımı kalkınca galiba biraz düştü ama yinede menziline girersen tank dinlemeden eritiyor.
  • Cok basit q sunu yeme w sunu harcamasini bekle sonra kendin gir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

geçenlerde otp bir urgot oyuncusu izliyordum gerçektende sağlam hero hiç lanede ezilmiyordu, karşısına camille geldi lanede hep geri kaldı.. ama iş tf'ye gelince maçı yine kazandırdı

olabilir, takımdan takıma göre değişiyor etkisi. karşıda menzilli mid sup heroları olsaydı büyük ihtimal hiçbir şey yapamazdı. mesela karşı jung sup top yakıncı ise acayip iş yapar. camille konusunda camille all in yapmaya felan kalkarsa büyük ihtimal urgot full canla camille i keser , w ile sürekli dürttükten sonra girmesi gerek camille in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 1 Şubat 2018; 20:54:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yoo geçen karşıma bir urgot geldi camille bacımla bunun eline verdim ben. Çamille oyna

• ben 400 k urgot arkadasim var karsisina ister cemille getir ister baska bir karakter yinede keser en buyuk ct si try dir urgotun cunku urgot devamli vura vura eritir ama try ulti atip birde duz vurmaya baslarsa vay urgotun haline

• Lulu kesinlikle

• ya sen ne hakla meral terlik ablamın konusunu kirletiyorsun sen kesin lolde de 0-1 gidip feedliyorsundur idam edilmelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

ya sen ne hakla meral terlik ablamın konusunu kirletiyorsun sen kesin lolde de 0-1 gidip feedliyorsundur idam edilmelisin

gel senin de içinden geçeyim luluyla

• Gnar ile uzaktan dürtüp canını azaltmaya çalışıyorum. Mega Gnar olunca da all-in yapıp kesiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.