< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Psikologa giden var mı işe yarıyor mu
-
-
kankim noldu
-
Hocam uzun zamandır biriken şeyler. Ailevi olsun, arkadaş çevresi olsun pek iyi gitmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ÜLKEDE PSİKOLOJİSİ BOZUK OLMAYAN İNSAN KALMADI
İmkanın varsa git hocam yardımı olmasaydı meslek olmazdı
-
Sag olun hocam ama dertlerimi anlatmayı seven birisi değilim, sürekli kendi kendime konuşurum yıllardır. O yüzden hiç gitmek de istemiyorum, ayrıca gitsem evdekiler niye gidiyorsun ? Ne oldu ? Falan diye darlayacak o yüzden de gitmiyorum bir türlü
Psikolojik desteğe ihtiyacın varsa imama git psikolog nasıl çözsün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birine söylemene gerek yok psikoloğa gideceğini bir işim var bahanesi ile çıkıp gidebilirsin kesinlikle gitmek fayda sağlayacaktır ancak şu bir gerçek çok çeşitli tedavi yöntemleri olduğu için direkt ilk gidişinde işte bu demen pek mümkün değil ancak hayatında hiç etkisi olmayacak birine derdini anlatmak gerçekten iyi geliyor daha da önemlisi önündeki süreç içinde nasıl bir yol izleyeceğin konusunda yardımcı olur imkanım olsa her ay görüşmeye giderdim.
-
Sag olun hocam
Up
Ben psikologların bir yararını görmedim, onların kendi bir takım doğruları var ve her insanda işe yarayacağını sandıkları önerilerde bulunuyorlar.
-
12 sene evvel derin bir şüphemi iş arkadaşıma anlatınca "Bunlar normal düşünceler değil, vahim bir hal almış seninkisi, psikiyatriste git" demişti de Erenköy Ruh ve Sinir Hatalıkları Hastanesi' ne müracaat etmiştim.
Şizofreni teşhisi ile ilaç reçete edilmeye başlandı.
2 yıl boyunca ilaç bittikçe reçete ettirdim ama 2 yıl sonra doktor "Senin durum böyle gitmez, seni yatırmak lazım" deyip hastaneye yatırmak için işlemleri başlattı.
Ama ben hastaneden kaçtım. Hatta gece yarısı hemşire aradı hastaneye dönmem için gitmedim.
Ertesi gün aklıma geldi, hastaneden kaçtığım için beni bakanlığa ihbar edebilirlerdi, bu yüzden BİMER' e kendimi ihbar ettim.
,Bir iki gün sonra BİMER' in görevlendirdiği Savcı beni huzura çağırdı:
"Sana görevden el çektiriyorum, derhal o hastaneye gidip temiz raporunu al" dedi.
Amirimden izin aldım hastaneye gitmek için ama doktorların neyi görmeyi beklediklerini tahmin ettiğimden "eş" sıfatlı kadına benimle hastaneye gelmesini söyledim.
Beraber hastane polikliniğinde psikiyatrist ile görüştük. Doktor "Ben bir sorun göremiyorum ama madem iş yerin istemiş o halde tam yapalım formaliteyi" deyip beni psikoloğa sevk etti.
Hastaneden tam ayrıldığımda amirim aradı ve benden muayene olduğum doktorun isim ve soyismini aldı.
Ertesi gün göreve iade edildim.
Soruşturma sonunda görev yerim değiştirildi, kendimce huzura kavuşmuştum...
-
Falçata ile boğazını kesen sen miydin
Ben psikoloğa gidiyorum ama pek faydası yok. Polyannacılık oynuyoruz gibime geliyor. İyi Hissetmek diye bir kitap var al onu oku içindeki egzersizleri yap psikologdan daha faydalı.
2018-2019 arası düzenli gidiyordum fakat artık çok pahalı. Yararını görmüştüm. Kişiden kişiye göre değişir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi başına bazen mantıklı düşünüp mantıklı kararlar veremeyebiliyorsun. Karşında seni dinleyen ve sana mantıklı önerilerde bulunan biriyle konuşmak iyi gelebilir.
-
ağzına sağlık hocam.
-
hocam psikoloji boş iş, psikiyatra git, ilaç kullanmadan sorunlar çözülmüyo ben bunu gördüm.
-
İlaç kullanınca da et yığınınından farkın kalmıyor ama hocam
ah kardeşim bende senin gibi düşünüyodum yıllarca, önemli olan doğru ilacı bulmak, yoksa 30 tane antidepresan var, ama bi tanesi favorin oluyo sadece, her ilaç her bünyeye uymuyo, ben hala ilacımı bulamadım, antidepresanlar arasında mekik dokuyom.
konuşularak halledilebilen sorun varmı hocam? Psikiyatra git, boşver psikologu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B36D602 -- 11 Nisan 2023; 20:14:45 >
Benzer içerikler
- nesquik kilo aldırır mı
- deri altında yabancı cisim
- sevgili nasıl yapılır
- zyban kullanarak sigarayı bırakanlar
- beylikdüzünden kadıköye nasıl gidilir
- türk çay emojisi
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X