Şimdi Ara

Psikologa giden var mı işe yarıyor mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evdekiler nerden bilcek hocam

• Hap yutarak dert cozulse torbacilar Doktor sayilirlardi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • valla insan psikolojik sorunları kendi kendine kafasında oluşturuyor s1ktir et psikolojik sorunları bilmem neyi

hiç bir şeyi takmayacaksın umursamayacaksın kendini düşün , kendine değer ver , kendini sev barışık ol

spor yap herhangi bir spor dalı , beslenme düzeni ve zararlı gıdaları yemeği bırak özellikle şeker, uyku düzeni ,kitap okuma alışkanlığı, boş durmamak hobi veya bir uğraş ile meşgul olmak , zihinden olumsuz zehirli düşünceleri at , pc ve telefondan uzak dur.

insan mal olmayacak duygusal düşüncelerle hareket etmek yok mantıklı düşünüp karar verip öyle devam etmek var

• ctn48 kullanıcısına yanıt
    Senin bu dediklerim iyi guzelde psikolojik yikim altinda bir insan bunlari yapamaz. Onu yap bunu yap diyorlar ama bunlari nasil yapacaklarini kimse anlatmiyor. Psikolojik sorunlari insan kendi kafasinda olusturuyor bu dogru bundan nasil cikacaginin farkinda olmuyor, hatta o duruma nasil adim adim geldigini bile anlamazken bir bakiyor dert sahibi olmus.

Dusunerek bu sorunlardan cikmaniz zor. Aslinda tek yapmaniz gereken sey dusunmemektir. Yani size kotu hissettiren o duygulari sadece hissedin vucudunuzun neresinde rahatsizlik veriyor sadece o hisse odaklanin, bunu yaparsaniz uzaktan izler gibi yapacaksiniz ve sunu fakredeceksiniz siz o duygu degilsiniz. Ayni sekilde size kotu hissettiren yikima ugratan dusunceleri hic yorumlamadan gecen bulut gibi uzaktan izler gibi dinleyin. Dusunceler ve kotu duygular sorun degildir, sorun o duygu ve dusunceleri kendinizle siz olarak gorurseniz olusur. Bu soyledigim tekniklerle o duygu ve dusuncelerin siz olmadiginizin farkina varip surekli yaparsaniz kendinizi bunlardan ayirmis olur ve surekliliklerini kisa anlarla kirarak zayiflatir daha sonra kaybolmasini saglarsiniz. Dusunceler tekrar gelse bile artik size bir etki edemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Nisan 2023; 23:10:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• noahwizgate kullanıcısına yanıt

Ben kuruntu hastalığı diyorum:

Alakasız olaylar arasında mantıklı bağlantılar kurup komplo teorileri üretebiliyorum.

Fakültedeyken Fedöncü arkadaş farketmişti; Bütün şehir hatları vapurlarının isimlerini ezberlemiştim, çok uzaklardan görsem bile hangi vapur olduğunu biliyordum.

Bilinçsiz bir şekilde ezberlemiştim...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Hâlâ devam ediyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noahwizgate kullanıcısına yanıt

Geçenlerde Başkan Düseldorf Apple Store Mağazası önünden mağaza içerisini çeken kısa bir paylaşım yapmıştı:

"Başkanım üzerinizdeki kıyafet çok şık" şeklinde yorum yapmıştım.

Başkan "Ulem beni nerden gördün kıyafetimin yakıştığını anladın?" sordu.

"Vitrin camındaki yansımanız ele verdi"

"Senden başka dikkat eden olmadı" dedi...

• Ben 12 seans aldim halen daha devam ediyorum. Beklentiniz sihirli bir değnekse psikiyatrise gidin ilaç kullanın. Psikolog size sadece farkındalık kazandiracak. Kendinizi taniyacaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.