< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arabada bebek var yazısı işe yarıyor mu?
-
-
Belki korna calarken dikkat ediyorlardir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bununda dışkısını çıkardıkları için dikkat edeceğim varsa da edemiyorum. Dikkat arabada prenses var, prens var, kâmil var zart var zurt var yazan tabelalar gırla olmuşken bir farkındalığı olmuşsa bile kayboldu gitti
Bir ara modaydı. Artık dikkat eden olduğunu sanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden yani halk saygısını yitirmeden önce işe yarıyordu. Şuan ne yazıkki en sağ şeritte hız sınırının 80km olduğu yerde 100 ile giderken arkadan selektör yiyorsunuz.
-
Yaramıyor. Net.
Onun yerine arka cama kocaman Osmalı Turası yaptırın daha çok işe yarar. Millet daha çok çekinir.
-
-
çakara ceza yazılıyor diye artık millet bebek var yazısını arabanın tepesine koyuyor :P bildiğin gibi değil
-
Benim hiçte dikkatimi çekmeyen ve umrumda olmayan bir yazıdır. Benim gözümde bir önemi yok. Sığır sığır hareket ediyorsa, sinyal vermiyorsa, sol şeritten 70 ile gidiyorsa kornada basarım selektörde yaparım. Bebeği var diye trafikte ahmak ahmak sürüş yapamaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tür şeyleri arabalarına yapıştıranlar ne konuda işe yaramasını bekliyor?
Dünyadaki 8 milyar insandan bir tanesini de siz yaptınız diye, herkes size daha mı iyi davranmalı, siz etraftayken daha mı dikkatli olmalı, hatalarınıza daha mı fazla tolerans göstermeli...
Zaten insan gibi yetiştirmeyi bilmediğiniz, toplum içinde nasıl davranacağını öğretemediğiniz şımarık veletleriniz her yerde başkalarının hayatını cehenneme çeviriyor, bir de trafikte mi ayrıcalık bekliyorsunuz?
O arabanızdaki bebek, dünyadaki diğer 8 milyar vasat insandan sadece biri alt tarafı, size ait olması onu özel bir şey yapmıyor.
-
Sarıların sülo yazıcam ben ama elektronik tabela olsa, sıkıldıkça değişsem yazıları. O gün yorgunum mesela tartışmaya halim yok, baba yorgun yazsam.
Arabada bebek var yazısının asılma sebebinin bir kaza anında, kaza mahalinde bebek olduğuna dikkat çekilmesi, sağ ya da yaralı olması muhtemel bir bebeğinin unutulmaması üzerine olduğuna dair bir yazı okumuştum. O açıdan bakılırsa çok mantıklı bir yazı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yaramıyor. Net. Onun yerine arka cama kocaman Osmalı Turası yaptırın daha çok işe yarar. Millet daha çok çekinir. |
Eskiden yani halk saygısını yitirmeden önce işe yarıyordu. Şuan ne yazıkki en sağ şeritte hız sınırının 80km olduğu yerde 100 ile giderken arkadan selektör yiyorsunuz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X