Şimdi Ara

Cam filmi işe yarıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cam filmi işe yarıyor mu ?

Beyler yaz geliyor klima olmadığı için camlara film çektirmeyi düşünüyorum. Sizce yazın görür mü ? Kaç paraya yaparlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim burda en ucuz yapan 600e yapıyo. Biraz daha iyisi olsun dersen 700 - 1000 diye gidiyo.

Ben 3 sene önce idare eder bişey yaptırdım hala bi sıkıntı yok

• uyduruk filmler cok az ise yariyor. yani renkten dolayi hafif kesiyor. ancak kaliteli filmler (solargard mesela) icerisindeki parcaciklarla kesiyor ve ise yariyor. tabii on cama (seffaf) da yapilmasi lazim efektif olabilmesi icin.

o kadar masrafta (tum camlar min 4) broadwaye degmez sanirim. ayrica ne olursa olsun icerisi soguk olmayacak, filmsiz haline gore daha az sicak olacak.

• Bu araç paslanmaya başlamış arkadaşım ya. Cam filminden daha ciddi sorunlar var . Bisiklete binsen senin için daha güvenli olabilir .

• Kesinlikle işe yarıyor. Aracın içinde hem yoğun ışığı hem de sıcağı azaltıyor.

• Klimasız araç sahiplerinin kullandığı araç içi vantilatörler var, onlara da bakılabilir.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Renault gibi bir markanın aracı nasıl olur da çürür? Açıklayabilirseniz çok sevinirim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x646633277 kullanıcısına yanıt

Yıllar geçtikçe her metal çürür bunun renault ile alakasi yok .

• x646633277 kullanıcısına yanıt

Ben memnunun araçtan taş gibi her yola gidiyorum az yakıyor sanayiye götürmüyor. Parcası ucuz, motoru ve ön takımı sağlam kısacası her türlü şartta iş görüyor. 1986 model orjinal fransız 1.4 72hp weber karbüratörlü motoru var. Kasa hafif oldugundan seri ivmeleniyor niye parayı çöpe atayım modelli araba alayım ?

Para havadan gelmiyor direkt lpg de calisiyor üstelik yeni modellere benzinde gerekiyormuş.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Hocam maşallah, kazasız belasız binin. Moueson arkadaşımızın mesajıyla karıştırdınız sanırım Cam filmi işe yarıyor mu ? 

bisiklete sen bin hatta sonra parka git kumda oyna

Bilader bak her yere abuk subuk yorumlar yapıyorsun yapma. Adamın durumu buna yetiyor buna biniyor demek ki .

• Tamamen kesmesede güneş ışığını büyük ölçüde azaltıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ön cama da kesinlikle yaptır sadece ısıyı kesen şeffaf filmler var aşırı fark ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.