Şimdi Ara

Cam Tamiri işe yarıyor mu cevabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Camda ufak bir taş sıçramasından dolayı çukur vardı cam tamiri yaptırdım kaskonun anlaşmalı olduğu yerde. Hiçbir şey değişmedi yani hiçbir işe yaramadı eger estetik açıdan düşünürseniz bilginiz olsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vendetta1.6 kullanıcısına yanıt
    Çatlağı matkapla oyup şeffaf bir kimyasal döküyor sonra jilet ile düzleştiriyor ama kırığın başladığı çukur belli oluyor bendeki bu şekilde kaldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onur0103 O kullanıcısına yanıt

Aynen öyle güneşte parıl parıl parlamaya devam ediyor

• Hocam taş çatlağı kaç gunluktu?
    Yeni aldığım aracımda var sanayiye birkaç yere sordum kimse yanaşmadı hepsi değişim dedi bir yer yapılır ama çatlak oluşali çok olmuş içi toz ile dolmuştur garanti veremem dedi.
    Benimki görüş alanimda değil çatlak yürümesin diye yaptırmak istedim ama arada kaldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraf olsaydı daha iyi anlayabilirdik. Geçmiş olsun.

• babapars kullanıcısına yanıt

2 yıl olmuş olabilir, çatlağın yürümesini engeller büyük ihtimalle ama görüş alanındaysa güneste parlama yapıyorsa buna çözüm değil estetik sorun yoksa yaptırabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendetta1.6 -- 19 Ekim 2024; 20:14:25 >
  • vendetta1.6 kullanıcısına yanıt
    Görüş alanında değil başkan ama herif 2000 lira isteyip garantisi yok kırık toz doldu ise epoksi işlemez belki deyince birde zaten camın fiyatı 5100 lira olunca hele dursun dedim bilmem iyi mi ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Daha önce çatlak için yaptırdım ama yine de yürüdü diyen vardı hocam forumda. Yani çatlağın büyümesini engellemiyor gibi.

• Neden işe yaramasın? Çatlağın büyüklüğü ile ilgili bir konu tamirin başarılı olması.. Ben 20 sene çatlak cam ile kullandım aile aracımızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 19 Ekim 2024; 23:35:21 >
  • C.McRae kullanıcısına yanıt
    Ne kadar büyüklükte idi hocam bendeki 1 lira büyüklüğünde

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Tek çare cam değişimi o zaman neyse gittiği yere kadar kullanacağım artık

1 lira kadar ise, sizin camdaki çatlak büyükmüş..Tamire istenen 2000 lirayı düşününce, hiçbir müdahale yaptırmayarak doğru karar vermişsiniz bence de.

Kaskodan ücretsiz yapılıyor kasko yoksa yaptırın ilerde yaptirirsiniz ben açıkçası sıfır 5 bin olan şeye 2 bin garantisiz tamirine vermem

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    Bende vermedim hocam, kaskodan yaptırınca da hasar kaydı işlemiyor mu 5000 için 20000 yazmasin

Kaskodan yapılan her işlem işler deftere o yüzden cami değiştirdim deyince almiycak olanla almasın ben bir araç alıcısı olsam

Aracin şase pody ve motor aksaminda sorun yoksa gerisine bakmam açıkçası kapı değişse ne olur bagaj boyansa ne olur

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    Herkes sizin gibi düşünse keşke ama nerdeee.
    Birçok insan bu melanetler yüzünden
    Cam çatlak, kaput tavan bagaj güneş yanığı hatta neredeyse boyası kalmamış çıplak metal kaportayla geziyor ne yüzünden satamama, taklali mi acaba diye zannedilmesin diye bu toplum duzelmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 20 Ekim 2024; 20:40:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.