Şimdi Ara

Ürologluk bir işim var galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Penisimin ve testislerimin üzerinde sivilcemsi şeyler var çok uzun süredir var bunlar.Bunlar nedir ne degildir

• buraya yazıp vakit geçirmeden bilgisi olan insanlara danışın.
  • Netten kondilom hpv diye bir arat. olabilir.
  • Hpv belirtileriyle uyusuyor.galiba bu.Hemen ürologa gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorGöz

Hpv belirtileriyle uyusuyor.galiba bu.Hemen ürologa gidiyorum

Senden kucuk bir ricam var. Doktora gidince napicak ne dicek bunlari bana pm den yazarmısın?
  • bende de ben var, uzun süredir gitmeyi düşünüyorum ama bi türlü gidemedim, bu arada dermatolojiye gideceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harry_Kewell -- 16 Ekim 2011; 11:44:47 >
  • Bende de var lan onlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

quote:

Senden kucuk bir ricam var. Doktora gidince napicak ne dicek bunlari bana pm den yazarmısın?

Elbette
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

bende de ben var, uzun süredir gitmeyi düşünüyorum ama bi türlü gidemedim, bu arada dermatolojiye gideceksin.

Dermatoloji mi hocam ? :/
  • quote:

quote:

quote:

Elbette

Öncelikle teşekkür ederim. Bu hastalık cinsel yolla bulaşıyor ve çok yaygınmış bildigime gore o yuzden üroloji ye gidin ilk önce
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Elbette

Öncelikle teşekkür ederim. Bu hastalık cinsel yolla bulaşıyor ve çok yaygınmış bildigime gore o yuzden üroloji ye gidin ilk önce

İyide ben hic iliskiye girmedimki :S tavsıyeniz için tesekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorGöz -- 16 Ekim 2011; 12:11:35 >

• Bende var baya yıldır. Bir şey değildir. Kılların çıktığı yerde var genellikle. Yağ birikmesi felandır diye düşünüyorum.
  • no SS no GÜVEN
  • Jiletle kıllarınızı kestiyseniz normaldir. Bende de Jilet yüzünden olmuştu o günden beri jilet deydirmedim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Elbette

İyide ben hic iliskiye girmedimki :S tavsıyeniz için tesekürler

Genelde herkes ayni tepkiyi veriyor isin ilginci o zaten. Baska bulasma yoluda yok gorunurde

• quote:

Penisimin ve testislerimin üzerinde sivilcemsi şeyler var çok uzun süredir var bunlar.Bunlar nedir ne degildir

kaşıntı varmı böyle küçük küçük kırmızı ve çok sıkk ve çok kaşınıyo dogrumdur?
  • Benim de merak ettiğim bir konu var. Bu konuya ürolog mu bakıyor tam bilmiyorum. Yönlendirirseniz sevinirim. Benim kasık bölgemin iki tarafında yaklaşık 10'ar cm'lik mor bir çizgi var. Sanki orada deri soyulmuş gibi gözüküyor. Ama öyle değil. Yaklaşık 3 senedir mevcut. Ama hiç önemsemedim. Şimdilerde biraz daha ilerledi. Bunun için ürolog'a mı gitmem gerekiyor yoksa başka bir bölüme mi?
  • Hayret kimse "no SS no güven","SS isteriz" dememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri_pislik

quote:

Penisimin ve testislerimin üzerinde sivilcemsi şeyler var çok uzun süredir var bunlar.Bunlar nedir ne degildir

kaşıntı varmı böyle küçük küçük kırmızı ve çok sıkk ve çok kaşınıyo dogrumdur?

Küçük küçük birikmeler halinde oluyor.Karnıbahar gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

no SS no GÜVEN

Eminmisin :D .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.