Şimdi Ara

ÜRTİKERİ OLANLAR BURAYA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
223
Cevap
21
Favori
278.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Derdi ilaçsız çözülen, iyileşen var mı millet? İlacı almayınca anında fırlıyor bende hâlâ. :D

• Ürtiker'im mi var bilmiyorum. Vücudumda gözüken sadece küçük kırmızı lekeler var. Böyle nokta nokta kırmızı lekeler.

Google görsellere kurdeşen, ürtiker yazdığımda görsellerde çıkanlar gibi bir şey değil.

Ama uzun yıllardır kaşıntı sorunum var(her gün düzenli ilaç kulladığım için sorun yok genellikle). Kan testlerinde bir şey gözükmedi ama bu testleri özelde yaptırmadım yani ne kadar detaylı testler bilmiyorum.

Senelerdir her gün 1 tane Crebros 5 MG hap alıyorum. Daha ne kadar alacağım bunu bilmiyorum. Bende herhangi bir yan etkisi yok bu hapın yani ben bir yan etkisini gözlemlemedim lakin işte senelerdir kullanır dururum.

Kilom epey fazla. Acaba bayağı fazla kilolarımı versem bir düzelme olur mu?

Bir de odam fazla tozlanıyor, bu da etkiliyor mu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BEFB4A7F6 -- 25 Ocak 2025; 18:52:9 >
  • Ürtiker şiddetine göre biraz etkisi de değişiyor olabilir. Bende de ayaklarımda çok nadir bir kaşıntı olarak başlamış ama farketmemiştim. Sonradan ayaklarımdan yukarı her yere yayıldı, ayaklarımda olmuyor bile artık. Belki sizdeki daha hafif diye bizimki gibi bir hale getirmiyor.

Crebros vermişti bir doktor. Tek hap hiç etki etmiyordu mesela, belki birkaç tane kullanmam lazımdı ama her gün o kadar hap ile bir kutuyu ne kadar hızlı bitirirdim, kaçlı yazdırırdım bilmiyorum. Özelde başka bir ilaca geçince o kadar sıkıntı yaşamadım.

Aşırı kilo varsa bu hastalık için olmasa da genel sağlığınız ve keyfiniz için atılması faydalı olacaktır. Toz vs. de alerji yapıp etkiliyor olabilir ama evden uzaklaştığınızda azalır ve farkederdiniz belki durumu.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.