< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 15 Haziran 2019; 13:19:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 15 Haziran 2019; 13:19:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adam 4-5 kere sınava girmiş hala sınavı yetiştiremedim diyor oğlum yazık lan 4 yıldır bin tane deneme çözmüşsündür bu işin ehli olman lazım artık
|
Yarin +70 ayt ile bu mevzuyu noktaliyorum insaallah.
Ha olmadi mi pes etmek yok devam tip icin. |
Kesin bu sene kış uykusuna yatan ayı gibi uyuyup şimdi birden düzenli çalışırsın kardeşim inanıyorum
Hadi işine sana ayıracağım vakitte tekrar yaparım en azından faydası olur Zeka seviyem düşüyo senle konuşurken sırf zararsın ya |
Boşsun. Ayrıca tıpta yaşlı amcalara sonda takarken çok memnun olucaksın sanırım.
Diş hekimi 6 altında çalışmaz sallama. |
İbre dişe kaydı sanırım
|
Kardesim calısmadım mezuna kalsam babam izin vermiyor napıcam diye konu acıyordun simdi bilgisayar kazanmaktan bahsediyorsun
Bos bos konusma Allah askına. Kendisi mutlu değil ya milletin moralini düsürmeye calısıyor. Zavallı seni. |
Senin gibi her bilgisayar mühendisine amerikanın kollarını açıp "bana gel bana gel" dediğini düşünecek kadar iq su düşük bi insan olacağıma 4. seneme kalırım daha iyi
Bütün sene bilgisayar oynamışsın seneye kalınca otomatik kazanılıyor mu sanıyorsun sen Senin gibileri görünce halime şükrediyorum Allah'ım böyle salak olacağıma sorumsuzluğum yüzünden 2 kere mezuna kalmışım şükürler olsun |
Şu Mithellius a seri ban atın beyler kılavuzda ne yazıyorsa öyledir. AYT de moral bozmaya çalışıyor bu kuklalara inanmayın(Kılavuzda yerleşip yerleşmeme veya kayıt ettirme gibi spesifik konular yazmıyor) 200 puan ve üzeriyse korunur zaten OSYM obp nizin yarısını alıyor beklenen ve anlaşılan budur. Ama OSYM öbür ay çıkıp bir şey derse bilemiyorum(sanmıyorum böyle bir şey olacağını) içinizi ferah tutun kendinizi yarına hazırlayın.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 15 Haziran 2019; 13:36:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|