Bildirim
URUK HAİ YE NE OLDU
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hala forumda , kendisi -
Reis tıp için çabalıyor. Tıp için çabalayanlara selam olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
En son Adana kent merkezinde yılanlı asası ile görülmüş açılın ben doktorum diye bağırarak koşarken bir maganda kurşunu tarafından vurularak vefat etmiştir cenaze namazını sağlık bakanı kıldıracakmış mezar taşına da Dr.Uruk-Hai yazılacak Allah rahmet eylesin...😣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buralardayiz.
benim helvam dondurmalı olsunquote:
Orijinalden alıntı: Teocjumper
En son Adana kent merkezinde yılanlı asası ile görülmüş açılın ben doktorum diye bağırarak koşarken bir maganda kurşunu tarafından vurularak vefat etmiştir cenaze namazını sağlık bakanı kıldıracakmış mezar taşına da Dr.Uruk-Hai yazılacak Allah rahmet eylesin...😣 -
Tesekkurler hocam.
aga bi anda olgunluga erismissin gibi oldu , gecen sene hep gorurdum seni fakat bu sene goremedim hic , kazandin saniyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasdsasdas -- 16 Mayıs 2019; 0:55:19 >
Bence bu sene de şansını dene olmazsa boşver hocam. Belki de hayırlısı o olucaktır.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38
Tesekkurler hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye yav deliemre gibi 70 yaşına kadar gireceğiz gerekirse -
Hocam deliemre35 tenmi bahsediyosunuz
Universiteydi yksydi bilmem neydi derken fazla giremedim bu sene foruma.
Ee zaman olgunlastiriyor tabi :)
Uruk buralarda
Evet hocam -
kendileri hep buralardadır, kel ile birlikte olan bitirim ikili ittifakları kelin ban yemesi ve tıpa gitmesi ile bitmiştir. kendileri artık yanlız bir kurt olarak gezip sabundan diş yapmakta ve kendisini ortamlarda doktor olarak tanıtıp kız düşürme peşindedir. kendilerine başarılar diliyor ve hep lys kasmasını tavsiye ediyoruz. 3 evet ile yolluyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lapsekili_Big_Smoke -- 17 Mayıs 2019; 23:44:8 >
Tekrar hoşgeldin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
En son Adana kent merkezinde yılanlı asası ile görülmüş açılın ben doktorum diye bağırarak koşarken bir maganda kurşunu tarafından vurularak vefat etmiştir cenaze namazını sağlık bakanı kıldıracakmış mezar taşına da Dr.Uruk-Hai yazılacak Allah rahmet eylesin...😣
|
Buralardayiz.
|
kendileri hep buralardadır, kel ile birlikte olan bitirim ikili ittifakları kelin ban yemesi ve tıpa gitmesi ile bitmiştir. kendileri artık yanlız bir kurt olarak gezip sabundan diş yapmakta ve kendisini ortamlarda doktor olarak tanıtıp kız düşürme peşindedir. kendilerine başarılar diliyor ve hep lys kasmasını tavsiye ediyoruz. 3 evet ile yolluyoruz.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X