Şimdi Ara

Ürün Çekimi ve Hobi Amaçlı Fotoğraf Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , genelde ürün(waffle) çekiminde kullanacağım ayrıca hobi amaçlı da kullanabileceğim bir makine arıyorum . Telefon fiyatlarının bu denli uçmuş olması sebebiyle telefonu yükseltmek yerine 1500-2000 TL civarı , Telefona direk resimleri gönderebileceğim bir makine arıyorum , tavsiyelerinizi bekliyorum . Teşekkürler şimdiden .

• Selam,
    Makina fiyatları da yerinde saymadı ki ? Hele bir de fotoğraf makinasına lens(ler) almadınız mı o foto makinasının cep telden çok daha aciz olduğu gerçeği ile yüzleşeceksiniz bugün !!! Evet, çünki cep tellerinde 3-4 farklı sensör ve objektif ile alan derinliği vs. vermek konusunda olsun, yazılımsal yönüyle olsun bir fotoğraf makinasından çooook ama çok daha başarılılar. Fotoğraf makinası alırsınız 3.000 TL'ye bir gövde, en az 2 de iyi lens alsam deseniz 2-5 bin lira da bunlar tutabilir. Bundan sonra iricene bir çantaya bunları koyarsınız. O kadar parayı gömdüğünüz bu ekipmanı kullanmamak olmaz dersiniz ama bir çok durumda yanınıza almadan evden çıkar, akşama eve dönersiniz, günlerce fotoğraf makinası ve lensleriniz evde yatabilir ! O ise cep telefonunuz bütün bu süreçte yanınızdaydı ve hatta onunla foto-videolar çekmiştiniz ve direk paylaşmıştınız bile belki de ?!

Bence 5-10 bin TL bir foto makinası alacağına bugün 5 bin liralık bir cep tel al, çoook çok daha fazla görsel üretebilme imkanınız olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Selam,
    Makina fiyatları da yerinde saymadı ki ? Hele bir de fotoğraf makinasına lens(ler) almadınız mı o foto makinasının cep telden çok daha aciz olduğu gerçeği ile yüzleşeceksiniz bugün !!! Evet, çünki cep tellerinde 3-4 farklı sensör ve objektif ile alan derinliği vs. vermek konusunda olsun, yazılımsal yönüyle olsun bir fotoğraf makinasından çooook ama çok daha başarılılar. Fotoğraf makinası alırsınız 3.000 TL'ye bir gövde, en az 2 de iyi lens alsam deseniz 2-5 bin lira da bunlar tutabilir. Bundan sonra iricene bir çantaya bunları koyarsınız. O kadar parayı gömdüğünüz bu ekipmanı kullanmamak olmaz dersiniz ama bir çok durumda yanınıza almadan evden çıkar, akşama eve dönersiniz, günlerce fotoğraf makinası ve lensleriniz evde yatabilir ! O ise cep telefonunuz bütün bu süreçte yanınızdaydı ve hatta onunla foto-videolar çekmiştiniz ve direk paylaşmıştınız bile belki de ?!

Bence 5-10 bin TL bir foto makinası alacağına bugün 5 bin liralık bir cep tel al, çoook çok daha fazla görsel üretebilme imkanınız olur.
    Resmen kafamı kurcalayan konulara değinmişsiniz . O kadar kararsız kaldım ki , dediğiniz gibi dükkanda çek at daha mantıklı geliyor içerik üretmek için . Biraz daha araştırayım bakalım ne çıkacak ortaya . Dükkanda anlık seri çekimler için sanki telefon daha mantıklı geliyor ama .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.