Şimdi Ara

ürün foroğrafı çekimi için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

fotoğrafla geçmişi cep telefonu kameraları ve eski filmli makinalardan öte geçmeyen birisiyim. bilgi olarak ise sınav olsa sınıfta kalırım.

fakat şuan aktif olarak 30 40 cm uzaklıktan ısıklandırma yardımıyla boyutu küçük aksesuar gibi ürünleri fotoğraf makinesiyle çekmem gerekiyor.(işim instagram işi tarzı birşey değil.)

Bu iş için ürün çadırlarının olduğunu gördüm.

benim işimi görebileceğini düşünüyorum.

http://www.hepsiburada.com/konig-kn-studio-10-urun-cekim-cadiri-p-FTFLSCAMKNSTDIO10?magaza=Oneplusmarket&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CPCg98u2yssCFdMV0wodxNsLwA

(bu hoşuma gitti boyut olarak ta bana yeterli)

ilk sorum bu çekimlerde daha iyi performan alabileceğim önerileriniz olur mu ? ışık, arka plan aksesuarı parlama önleme aleti(böyle birşey varsa)

diğer bir konu ise; bir makine almam gerekli ne kadar az paraya halletsem o kadar iyi diyerek yola çıktım fakat bu işi hakkıyla yapmak için fiyatlar sürekli yükseliyor.

bu aşamada bende her şeyi sıfırlayarak sizlere sormak istedim. kapalı mekanda 30 40 50 cm den tripotla çekimler yapacağım. ürününü ön plana çıkarmak önemli arka plan genelde sade olacak.

bu iş için kompakt makine iş görür mü.

iş görür ise önerilebilecek markada neleri aramam gerekecek.

sizin öneriniz hangi makine olur.

eğer ille slr makine gerekse

fiyatı gerçekten minumumda tutmak koşulyla hangi makineyi önerirsiniz. yada aynı şekilde hangi özelliklere dikkat etmem gerekli.

bu işte tecrübeli makine deneyimi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

• asekocankat A kullanıcısına yanıt
    Sonuçları nerede ve nasıl sergileyeceğiniz önemli. Poster boyutunda baskı yapacaksanız farklı web de paylaşacaksanız farklı öneriler gelecektir.
  • ben bu ürüne bu kadar para vermeye karşıyım. ( aldıkta oradan bilyorum ) kendim daha güzelini yaparım . daha güzel fikirler var. aşağı yukarı aynı para hatta biraz daha fazla harcayarak çok güzel çözümler yapılır
  • Merhaba. Benim de çok bir bilgim yok fakat bildiğim kadarıyla yardımcı olayım. Öncelikle bütçe sıkıntınız varsa body'ye fazla para vermenizi önermem. Canon için 550D'den sonrası sizi günümüz şartlarında memnun eder diye tahmin ediyorum. Asıl para ayırmanız gereken kısım lens ve ışıklandırma olmalı sizin durumunuzda. Işıklandırma yukarıda yazıldığı gibi kendi ürettiğiniz çözümlerle de halledilebilir, ya da uygun fiyatlı ışıklandırma sistemleri de alabilirsiniz. Amaç ışığı düzgün bir şekilde dağıtmak olduğu için yarım piramit şeklinde kesilmiş karton ve beyaz bez bile işinizi görür bence.

Tam olarak neyi çekeceğinizi ve ne beklediğinizi anlamadığım için kit lens(18-55) de işinizi görebilir daha keskin ve arkası bulanık fotoğraflar için Canon'un uygun fiyatlı 50mm f/1.8 lensini de kullanabilirsiniz, öneririm.

Yeni makinelere ve fotoğrafçılığa yabancı olduğunuzdan bahsetmişsiniz. Bu konuda bana da çok yardımı dokunan Kutay Kösem'in videolarını öneririm. Işıklandırmadan pozlamalara kadar her şeyi çok güzel ve anlaşılabilir şekilde anlatıyor youtube'da.
    Fotoğraf derslerine şu linkten ulaşabilirsiniz:https://www.youtube.com/watch?v=XqpBGmX5XSI&list=PL4tx83h1OY-_xwegTBx3LOmCyqfumXFeZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 23 Nisan 2016; 1:09:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Drone Çekimi Fiyat
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.