Şimdi Ara

Ürün Fotoğrafçılığı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Ben gittigidiyor , n11 web siteleri üzerinden ayakkabı satıyorum . Yaklaşık 2 ay önce bu işe başladım fakat fotoğraf konusunda müzdaribim . Fotoğraflarımı İphone 5s ile çekiyorum ve photoscape ile renklendiriyorum. Tabiki renk kaybı netlik kaybı gibi problemlerim sözkonusu. Lighthause satın aldım fakat genede başarılı fotoğraflar elde edemiyorum. Ürünlerimin fotoğrafları güzel olmadığı içinde satışlarım düşük.

Artık bir fotoğraf makinesi alarak birazdaha geliştirmek istiyorum. Yakın çekim yapıcam ve ayakkabı resmi çektiğim için dikişlerine kadar net görüntü elde etmem gerekiyor . Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. bütçem 1000 tl ile 1500 tl arasındadır. Herhangi bir doğa fotoğrafı günlük fotoğraf için kullanmayacağım sadece ayakkabı çekimi yapacağım. Teşekkürler.

• Herhangi bir DSLR yada aynasız makine ve 50mm f 1.8 lensle net çekimler yapabilirsiniz. (ekstra aparat kullanmadan makro çekemezsiniz. ama ürün çekimi için yeterli netliği sağlar.)
    1500 altı Sıfır düşünüyorsanız aklıma gelen Canon 1200d (1200tl) +50mm f1.8(250TL) olabilir.
    Canon 1100d(900tl) + 50f1.8(250tl) daha ucuz bir alternatif olarak olabilir.
    ikinci elde Canon 650D filan bulunabilir.
  • Canon eos m 18-55. Ürün çekim çadırı (el yapımı veya hazır) iki adet kafa flaşı (ucuz ve manuel olanlarından 2 adette masa lambası. Kısaaca önemli olan ışık siz 18-55i 55mmde f8-f11 arasında kullanın ve raw çekin sonra iiinden çıkan camera raw programıyla düzenleyin ama rengi ürünün kendisinden daha farklı olmasın mümkün olduğunca aynı olsun. Not eos m olmazsa 100d 600d ikinci. El 550d 1100d ve 1200d olabilir. Ama mutlaka kafa flaşı olması lazım bunları tetikleyici ile sağ ve soldan çaktıracaksınız sürekli ışıkta yani masa lambasıda arka fon ışığı olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bütçeyle en mantıklı çözüm sıfır alcaksanız canon 600d +50mm 1,8 lens veya nikon d5100 50mm 1,8 lens. tabiki ürün çekim çadırı ve ışık aparatları almanız gerekecektir. ayrıca flaşada ihtiyaç duyabilirsiniz.
  • Tesekkur ederim arkadaslar bilgilerinizi harmanlayip ihtiyacim dogrultusunda alicam makineyi iti forumlar tekrar tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gold.com.tr/canon-eos-600d-18-55-is-kumandali-slr-fotograf-makinesi_u

Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum umarım yanlış karar vermiyorumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahtemp4

http://www.gold.com.tr/canon-eos-600d-18-55-is-kumandali-slr-fotograf-makinesi_u

Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum umarım yanlış karar vermiyorumdur.

Canon 650D 18-55mm

http://www.fotopazar.com/canon-650d-18-55mm-lens-kit-dslr-fotograf-makinesi?ref=akakce&v=1.10.4

Ürün Fotoğrafçılığı Hakkında

burada bir üst modeli daha ucuz. dikkat etmeniz gereken nokta. 18-55 lensin dc değil ıs olması. yani titreşim önleyici olmalı üstünde lensin.

linkteki makinede bu özellik yazmıyor ama ürün fotoğraflarındaki lens ıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPTOR_ -- 14 Ocak 2015; 8:43:07 >

• aslında bi kaç resim ekleseydin biz eksikleri söyleseydik. ona göre karar vermen kolay olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

aslında bi kaç resim ekleseydin biz eksikleri söyleseydik. ona göre karar vermen kolay olurdu.

resim derken daha önce çektiğim resimler ve çekilen ortamın resimleri gibimi ?
  • evet o resimlerden örnek olması bakımından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.