Şimdi Ara

Urun Kargoya Verilince Musteriye Kargo Takip Numarasi Verilmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mnccp

Haci senin durum sakat azcik bosa al vitesi ki benzin sarfiyati olmasi bayir asagi gazliyosun dur bi sakinles XD nese o mesele ince mesele burda forumda olmaz o is bi kere kizi tanimayan insanlardan oneri istiorsun olmaz ole sen git kizi taniyan birini bul muhabbeti kur ondan al istihbaratı

Saol ben de farkettim bakalım nolcak biraz dengeli moda girelim

+

quote:

Orijinalden alıntı: .Kara.
    monster alanların yaş ortalaması kaçtır[8

Bi kız meselesi anlattık diye mi bu soru ayrıca 22 yasındayım ok?

Ayrıca piyasayıo arastırıp sonunda monster bulmak, bunun mantıklı bi seçim oldugunu düşünmek ve bu riski almak 1. tek basına bi düşünce gerektiririr ( ekonomik ) + mantık ister

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy
    Üniversite ve üstü

Sana katılıyorum
    +
    quote:

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

Güzel cevap
    + Yeter lan neyse onu bunu boşverin bugün saat 1 gibi aldım monsterımı sizlere unboxing video cekecektim ama daynamadım hemen actım neyse geri paketledim aksam cekerim bi de incelerim en ksıa zmanada paylasırım inş. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kb001

+ Yeter lan neyse onu bunu boşverin bugün saat 1 gibi aldım monsterımı sizlere unboxing video cekecektim ama daynamadım hemen actım neyse geri paketledim aksam cekerim bi de incelerim en ksıa zmanada paylasırım inş. :D

Şimdi cihaz kutuda mı bekliyor ? Ne adamsın ya
  • cihaz elimize geçtikten sonra neler yapmamız gerektiğinide kısaca açıklarsan çok memnun olurum :)
  • quote:

quote:

:D :D herşey sizin için bi de netim yavas ya gerekecek prolar için felan cafeye geldim evde dinleniyor kral şimdi zaten uzun biş yoldan geldi yorgundur dinlensin demi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ttman

cihaz elimize geçtikten sonra neler yapmamız gerektiğinide kısaca açıklarsan çok memnun olurum :)

videoda yer alır yada yeni konu actım orayı editlerim zamnla :D
    Bi de sonra incelem konusu accam zaten :D
  • Ac ac valla incelemler az inceleme yapip alacak arkadaslarada bir fikir kazandirmak yardimci olmak guzel olur gelsin bnmkide ben de yapabilirsem videolu yapamazsam resimli bir sekilde unboxing olsun testler olsun yayinlayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

:D :D herşey sizin için bi de netim yavas ya gerekecek prolar için felan cafeye geldim evde dinleniyor kral şimdi zaten uzun biş yoldan geldi yorgundur dinlensin demi :D

Cihazı kutudan çıkardıktan sonra prize mi taktın ? Yoksa kullanıp bittikten sonra mı taktın ? Uzun batarya ömrü için ne yapmak gerekiyor biliyor musun ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cihazı kutudan çıkardıktan sonra prize mi taktın ? Yoksa kullanıp bittikten sonra mı taktın ? Uzun batarya ömrü için ne yapmak gerekiyor biliyor musun ?

ewet biliyorum önce batarya işine hiç girmedim direkt AC ile calıstrıdım bu sabahta o adaptorle felan kim ugrascak diye bataryayı taktım hem de bi ddeneyim dedim batarya cok sexi ve şirin küçücük lan ama adaptör balyoz niyetini kullanılır neyse bataryayı taktım %60 gelmişti amacım bataryayı tamamen boşaltmak ondan sonra aksaşm sarda bırakıp tamamen dolamsını saglamak . bataryayı tam bosaltcaksın ve tam dolmadan kullanmayacaksın :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.