Bildirim
Urun Kargoya Verilince Musteriye Kargo Takip Numarasi Verilmesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
zaten verilecekki -
Zaten verilir yani öyle şey mi olur. Noel baba bekler gibi kimsenin kapıda bekleyeceğini sanmıyorum işi gücü var milletin. -
vermez olurlarmı verıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afkazankayaa -- 2 Ağustos 2012; 12:47:11 > -
Vermiyorlar ben kapida bekliyorm:-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuhaf. Çok zor bir şey olacağını sanmıyorum. Site üzerinden halledilmesi lazım bu işin. -
Bencede kapida mi bekliycez sanki
quote:
Orijinalden alıntı: optimist_89
vermez olurlarmı kardesım . normalde mail olarak yollanıyormus ancak bana yollanmadıgı ıcın arayıp ogrendım su an beklemedeyım , sende arayıp ogrenebılırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: afkazankayaa
quote:
vermez olurlarmı kardesım . normalde mail olarak yollanıyormus ancak bana yollanmadıgı ıcın arayıp ogrendım su an beklemedeyım , sende arayıp ogrenebılırsın
Bana da yollanmadi yaa arayim da sorayim o vakit
quote:
quote:
vermez olurlarmı kardesım . normalde mail olarak yollanıyormus ancak bana yollanmadıgı ıcın arayıp ogrendım su an beklemedeyım , sende arayıp ogrenebılırsın
Walla ben de öyl bişey yok direkt kargodan aradılar ben de gidip şubeden alcam :D :D varınca da SMS atarız dediler
Benim işler hep karısık ve standartların dısında oluyor nedense :D
-
+ hemen geri sizin demenizle e-postaya baktım, normalde bakmam 6.000+ gelen var neyse
Bana da gelmiş e-posta :D -
Dün kargolamışlardı az önce de emaili geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: kb001
quote:
quote:
Walla ben de öyl bişey yok direkt kargodan aradılar ben de gidip şubeden alcam :D :D varınca da SMS atarız dediler
Benim işler hep karısık ve standartların dısında oluyor nedense :D
sizin tarafta sube olmadıgı ıcın arayıp gelın alın denmıs . bızım burada sube var ancak ben gıdıp alsam 5-6 saat karda olacam ben de gıdıp subeden almayı dusunuyorum .
-
quote:
Vermiyorlar ben kapida bekliyorm:-)
Veriliyormuş işte niye yanıltıyorsunuz. Konu açmadna önce keşke arayıp sorsaydınız. Siz vermiyorlar deyince ben de aradınız sordunuz onlar da hayır efendim biz kargo takip no vermiyoruz dediler sandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 2 Ağustos 2012; 13:25:12 > -
quote:
+ hemen geri sizin demenizle e-postaya baktım, normalde bakmam 6.000+ gelen var neyse
Bana da gelmiş e-posta :D
Forumda ne yapıyorsun ?
Tüm gün kargo şubesinin kapısında kamyonu beklersin diye düşünüyordum. -
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
quote:
Forumda ne yapıyorsun ?
Tüm gün kargo şubesinin kapısında kamyonu beklersin diye düşünüyordum.
-
Tamamdir bende aradim ogrendim bana eposta gelmedi ama bugun teslim edilecek
quote:
quote:
Forumda ne yapıyorsun ?
Bu güzeldi
quote:
Bütün gün şubenin önünde beklersin diye düşünüyordum
Ya zaten sahura kalkamadım sahursuz oruc tutuyorum geç kalktım biraz da vakit geçirmeye calısıyorum metabolizmayı min. düşürdüm :D 3-4 gibi yola cıkarım heralde olmadı orda kalır gezerim felan :D
-
quote:
quote:
quote:
Forumda ne yapıyorsun ?
Bu güzeldi
quote:
Bütün gün şubenin önünde beklersin diye düşünüyordum
Ya zaten sahura kalkamadım sahursuz oruc tutuyorum geç kalktım biraz da vakit geçirmeye calısıyorum metabolizmayı min. düşürdüm :D 3-4 gibi yola cıkarım heralde olmadı orda kalır gezerim felan :D
Sahura kalkamaman kötü olmuş ama laptop gelirse ama emin ol iftarı unutursun
-
quote:
Sahura kalkamaman kötü olmuş ama laptop gelirse ama emin ol iftarı unutursun
:D :D :D Walla23:09 da marmaradan yola çıkmış galiba hani esas araca tahminimce normal yolcu otobüs sistemine göre 5 te gelmesi lazım :(
Ama bunlar kargo hızlı olması lazım ucak felan yok mu yaw
Ben sabah 10 gibi bekliyordum amaaaaaaa dha sms gelmedi
Gidiyorum ben gölbaşına :D beklesem yarın mı gitsem ürüünün gelmesi kesin olur ama sabırsızlık :D
Benzer içerikler
- monster bios tuşu
- monster fan sesi azaltma
- gta 5 altyazı açma
- control center daemon nedir
- monster bios güncelleme
- en iyi laptop markaları
- monster ekran kartı
- biosa nasıl girilir windows 10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X