Şimdi Ara

satici amazon ama ürün sahte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dün kameraya bir mikrofon ihtiyacim oldu, hemen amazona girdim boya marka bir mikrofon aldim.

halbuki gelen ürün bu
    yarin işin yoksa mng kargo ara dur, boya nin sitesinde böyle bir üründe yok.
    biz boya marka diye mikrofon aldik satici da amazon diye ama hata yapmisiz sanirim, dikkat edin arkadaslar. (mikrofon bu arada 2 ye ayrilmis gibi kirik da geldi o da ayri bir konu)

edit:ürünü buldum boya diye sattiklari bu

edit2:amazon da başka satici satiyor şu an sahte ürünü ve prime secenegide var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 31 Ocak 2021; 14:40:25 >

• İade hakkınız var hocam. Dolandırılma söz konusu değil bence. Durumu chat live ile belirtin. Para iadenizi hemen alırsınız.
  • xreaLy kullanıcısına yanıt
    Malesef aradilar mng ile geri yollayin dediler, ugrastiriyorlar hatalarini kabul etmiyorlar. Sahte ürün satmaya devam ediyorlar ve satanlara göz yumuyorlar. Mikrofonun kalitesini görseniz birak kargoya gitmeyi, kılınızı kimildatmazsınız.
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt
    İade alacaklar değil mi ? Satışın böyle devam etmesi Amazon'a yakışmıyor.
  • xreaLy kullanıcısına yanıt
    Hocam iade alsalar ne olacak ki? Sahte ürün iadesi için 10 km kargoya gideceğim, paramin yatmasi 3 günü bulur. işlerim yarim kaldi çekim yapmam gerekiyordu.Boş işler anliyacaginiz.
  • arkadaslar twitter de amazon turkiye var mi? bulamadim, bilen varsa paylasabilir mi?
  • @amazonhelp bakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam.
  • hocam bari ürüne amazon'da yorum yazın da, millet de düşmesin...

• malesef hala amazon uyarmama rağmen, diger saticinin sahte ürününu kaldirtmadi.
  • ürünün orjinal sayfasi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.